Menu Content/Inhalt
Начало arrow Анализи arrow Хумористично за кандидатите

Градът

Брояч на сайта

Посетители: 3,789,408 (started: 2006-01-01) Visitors today: 309 Visitors yesterday: 928 Visitors per day: Ø 1,165.35 Max. visitors per day: 9,398 (at (date): 2013-08-02) Max. page views per day: 76,248 (at (date): 2013-08-02) Page views: 15,225,458 Page views today: 2,052 Page views yesterday: 5,656 Page views per day: Ø 5,493.95 Page views per visitor: Ø 4.71 Online: 3 Посетители Max. online: 436 (at (date): 2013-06-19, 09:02:23) Page views this page: 0 Your own page views: 3 JavaScript enabled: deactivated (c) 2006 www.joom.la

Кой е онлайн?

В момента 3 госта онлайн
Хумористично за кандидатите
Автор Chirpan-News Team   
28 September 2015

Image   Настоящото няма за цел да обижда никой от решилите се да участват в битката за властта в Чирпан. Кой ще „сложи короната“ на градоначалник на 25-ти ще решим ние избирателите. Убедени сме, че бъдещите ни управници трябва да бъдат широко скроени хора и да свикват с критиката поднесена, дори и да е леко подсолена.  А днес съвсем незлобливо, но с достатъчна степен ирония и най-важното напълно безплатно предлагаме на политическите дейци слоган за предизборната им кампания...

   Подходящо мото в предстоящата кампания за БСП би било – „Работим за Вальо“. Така в най-пълна степен ще се подчертаят достиженията на общинското ръководство през последните 4 години в издигане благосъстоянието на прочуто чирпанско семейство.

  ГЕРБ като първостепенна политическа сила и с една от най-силните кандидатури, както сам се похвали лидерът им, заслужава силен и запомнящ се девиз. Най-достоверно би било под плаката да стои „Под наем“. Защо „Под наем“ ? Заради изтънчената ловкост, с която кандидатът им се хвърля през годините в прегръдките на управляващите. В годините назад Хр.Стефанов имаше достойно място в листата на мустакат местен политик, после дойде председателстване на общинския съвет с благословията на Васил Донев, а последните 4 години съветниците на ГЕРБ бяха поставени в поза партер пред БСП само и само да запазят високоплатения пост на своя лидер.

  Васил Донев пак решил да се кандидатира. Много подходящо щеше да е да се нарекат  „Коалиция за кокала“. Васко Д  пак предлага да ни поуправлява някой и друг мандат и забележете, той лично не искал, ама избирателите много го кандърдисвали. Така каза този юнак в интервюто си по местната кабеларка. Хайде на бас, че тоз и след 4 години пак ще си вярва, че хората много го искат.

  Много успешен слоган за ДПС би бил девиз „Топли банички.Назаем.“. Заради професионалните умения на местния кандидат да бърка пухкаво тесто за закуски. Баничар за кмет не сме имали, но с малко  повече глупост и това можем да си причиним.

  И Пламен Андонов бил кандидат. Удачен девиз за него е: „Жената иска власт“. Ясно, е че този достолепен побелял възрастен мъж се опитва да задоволи стремежа на съпругата си да се отърка във властта.

  Стефан Вичев от АТАКА. Единственото възможно е: „Родата е всичко“. И миналия път се бяха подредили баща и дъщеря, сега пак предлагат семейния модел.

  Владимир Рогошев. Хубав слоган би бил „ВВВ“. Означава: Владо Връща Властта /на Тодор/. Този симпатичен тупарлак вероятно още не е осъзнал, че е белият кон, на който Т.Иванов планира да се върне в политиката. В близките дни му предстои да разбере, че на конете им слагат и юзди.
Коментари (3)
Публикуван от Жител на 01-10-2015 16:35
 
 
Хумористичните сравнения са толкова правилни и верни, че хората останаха без думи!Ето защо под тази публикация няма коментари!За пореден път листите за общински съветници са пълни с лица, но не и със съдържание.БСП малко са я разнообразили, Доневци също, а Христовци са толкова нагли, че даже едно ново лице не са допуснали, пардон даже май 2-3 от по-къдърните липсват! 
"Е нема такама държава!" 
Успех на кандидатите! 
Да им пожелаем да се докопат до толкова желаната от тях власт!
 
Публикуван от ... на 01-10-2015 19:09
 
 
.....и пари, и пари,мнооого пари ...
 
Публикуван от Гост отблизо на 21-10-2015 14:45
 
 
Много точен анализ!Наглостта на политика е безкрайна!Големи мераци за власт.Особено Донев,направо като хиена се увърта и чака.Кака Кица кметица такива хвалби,че надмина умрялата циганка!То жажда за власт голяма!Групата ГЕРБ да не изтърват топлите местенца...А била бедна общината?Че кой ще драпа със зъби и нокти за  
кметското място,ако няма за какво?Ех тази алчност много хора е погубила!!!
 

Напиши коментар
  • Нецензурни, расистки изказвания и груби обидни мнения, както и рекламни послания ще бъдат изтривани.
Име:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Коментар:Антиспам код:* Code