Menu Content/Inhalt
Начало

Вход


Забравена парола

Градът

Брояч на сайта

Посетители: 2,050,758 (started: 2006-01-01) Visitors today: 543 Visitors yesterday: 1,311 Visitors per day: Ø 1,645.77 Max. visitors per day: 9,398 (at (date): 2013-08-02) Max. page views per day: 76,248 (at (date): 2013-08-02) Page views: 6,858,770 Page views today: 2,225 Page views yesterday: 5,731 Page views per day: Ø 7,425.13 Page views per visitor: Ø 4.51 Online: 6 Посетители Max. online: 436 (at (date): 2013-06-19, 09:02:23) Page views this page: 0 Your own page views: 1 JavaScript enabled: deactivated (c) 2006 www.joom.la

Кой е онлайн?

В момента 3 госта онлайн
Работно заседание на Общинския съвет
Автор Chirpan-News Team   
15 September 2012

Image   На 13 септември се откри политическия сезон за местните старейшини със заседание на ОС-Чирпан. В началото групите на Коалиция Чирпан и ГЕРБ направиха изявления.Докато от Коалиция Чирпан бяха остри в декларацията си и заключиха, че нещата не вървят, от ГЕРБ бяха по конструктивни и пожелаха успех в работата на Общинския съвет...

   По същество на сесията бяха разгледани 15 точки.

   По т.1 беше приет отчета на бюджета за шестмесечието.

   По т.2 се актуализира програмата за капиталовите разходи за 2012г. като бяха включени средства за Проектиране на ремонт за сграда вътрешно отделение и АГ, Преоборудване на отоплителна инсталация на МБАЛ Чирпан, Придобиване на МПС за нуждите на  Социалния патронаж, както и бяха одобрени изразходваните средства за реновирания шадраван в центъра на града. Именно парите за шадравана предизвикаха дискусия по тази точка. От КЧ изразиха мнение, че 4000 лв. са твърде много за направеното от администрацията. Възпротивиха се е и на това, че кмета без разрешение на ОС е изхарчил 4000 лв., но въпреки това щели да подкрепят решението. Г-жа Петкова отговори подробно, че цената е възможно най-ниската, както и че е искала да зарадва чирпанлии с обновен фонтан за празника на града. В крайна сметка актуализацията беше приета единодушно.

   По т.3 ОС даде разрешение на Кмета да подпише запис на заповед в полза на МРРБ, с която да бъде обезпечено авансовото плащане по проекта за училищата.

   По т. 4 бе създадена допълнителна щатна бройка за директор на историческия музей.

   По т.5 се увеличи с 2 бройки щатната численост на администрацията. Г-жа Петкова обясни, че 2-та нови служители ще контролират спазването на Наредбите на Общинския съвет. Иван Дойчинов се обяви против “раздуването” с мотив, че и сега имало лица които да следят за това. Според него на тези две места щели да бъдат назначени лица, към които са поети предизборни ангажименти.  Кметът г-жа Петкова реплекира, че администрацията е драстично намалена от 100 на 85 човека през последните 2 години и работещите в нея нямат физическата възможност да извършват контролна дейност. Освен това имало икономисани средства от преструктурирането на Общинска охрана. Това беше и единственото гласуване по който не се получи единодушно гласуване. 15 бяха за, а 6 против.

   По т.6 се актуализира Програмата за развитие на общината за 2012г.

   По т.7 се актуализира Програмата за енергийна ефективност.

   По т.8 се реши Общината да кандидаства пред МИГ-Чирпан с проекти за обектите:   домашен социален патронаж, хижа Ягъч, ремонт на тротоарна настилка Център – МБАЛ Чирпан, както и реконструкция на зелени площи с детска площадка в с.Зетьово.

   По т.9 се прие че гореспоменатите проекти за хижа Ягъч и Домашен социален патронаж са приоритетни.

   По т. 10 се прие повторно решение за отдаване под наем чрез търг на автоспирката в с.Зетьово.

   По т.11 се прие да се отдаде под наем чрез търг гараж в гр.Чирпан на ул. Михаил Кочев 3.

   По т.12 се промени решение от предходната сесия, където се предвиждаше Къща музей П.Яворов да стане литературна къща. Със решението си съветниците отново върнаха наименованието на музея – Къща Музей П.Яворов. Г-жа Кондарева, заяви че се работи усилено по концепцията за развитието на музеите на територията на Общината и че се предвижда двата музея да бъдат поставени под единно ръководство, с цел по малко административен персонал.

   По т.13 се прие начален баланс на ликвидираното общинско дружество “Общинска охрана” ЕООД

   По т.14 се разреши ученическите автобуси да превозват ученици в извънучебно в време за участие в олимпиади и състезания и за провеждане на ученически екскурзии.

   По т.15 се упълномощи кмета да започне преговори за сключване на договор за учредяване право на прокарване за довеждащ електропровод до бъдещата Пречиствателна станция за отпадни води. Тук съветникът от ГЕРБ Боян Стайков попита ръководството вярно ли е, че на общината има наложена финансова санкция по този проект и ако е така, установено ли е длъжностното лице виновно за това. В отговор г-жа Петкова отговори, че действително на общината е наложена финансова санкция по проекта, но грешката била допусната през предния мандат. Пропускът се състоял в това, че при публикуването на обществената поръчка е трябвало тя да бъде публикувана не само в България, но и в официалн бюлетин на ЕС. Това се правило с цел евентуално и компании от други държави да участват в търговете. Г-жа Петкова допълни, че санкция на лицето направило пропуска няма да бъде налагана. Незнайно защо в дискусията изяви желание да се включи и Иван Дойчинов, които поиска думата, но председателят на съвета първоначално отказа да му я даде. В крайна сметка съветникът от КЧ получи право на изказване като каза, че според него основно вина има предното ръководство, но ако трябвало да се каже истината докрай вина носело и настоящото, защото след като е установен пропускът настоящият кмет не е спрял обществената поръчка и не я е обявил наново, каквото право му давал законът. Дойчинов дори намекна /макар и без доказателства/, че това не е направено защото общината е предпочела да работи с избраната фирма, а не да започне нещата на начисто. Това предизвика реакция от страна на Стайко Генов, който подробно обясни на съветниците, че след като узнали за пропускът предпочели да остане финансовата санкция вместо да стартират обществената поръчка отначало, защото имали опасения, че в противен случай могат да не се вместят в сроковете за изпълнение, които са до 2015г. Той допълни, че обществените поръчки за такива големи проекти са много тежки и отнемат много време и никой не е застрахован от грешки. Г-жа Петкова също взе думата за да подчертае, че ако този проект не бъде реализиран от 2015г. чирпанлии ще плащат по висока цена за водата, затова и предпочела финансовата санкция пред угрозата, ако се забави изпълнението, Чирпан да загуби проекта.

   В края на заседанието питане към Кмета беше отправено от съветника от ГЕРБ –Ив.Станчев, които поиска да знае защо е обжалвано решението на КЗК, с което е отменена процедурата по обществена поръчка за  избор на изпълнител по проекта за водопроводите, при положение, че новото класиране може да доведе до значително по ниска цена. Г-жа Петкова отговори, че документацията е подготвена от предния кметски екип. От общо 6 фирми обжалвали процедурата е уважена жалбата само на една – заради непризната от общината банкова референция, която КЗК е счела за валидна. И тъй като 2 фирми не били доволни от решението на КЗК и обжалвали пред ВАС и така или иначе ще се получи забавяне – ръководството преценило, че трябва да се подаде жалба до Върховния съд.

Коментари
Кичке
Написано от Гост на 2012-09-17 08:44:42
На Чирпан Пречиствателна станция за отпадни води НЕ МУ ТРЯБВА ! 
На Чирпан му трябвата високи доходи от нови работни места ! 
И ремонт на училищата не му трябва !То ученици няма ,Кичке ! 
И двата проекта- за училищата и за пречиствателната станция са спуснати "отгоре " на послушните някога Васил и Ивайло ,а ти Кичке ще плащаш и двете безсмислици ,всъщност ще ги плащаме всички ние ! 
РАБОТА и ДОХОДИ , 
Кичке , 
а не безсмислени кабинети и кабинетчета по училища и безсмислена "пречиствателна станция" !
Вяра, Надежда и Любов
Написано от Гост на 2012-09-17 11:51:41
Нека бъдем по добри и позитивни. Животът е твърде кратък, за да го разпиляваме. ако говорим за политика на местно ниво доколкото следя има трима съветника които ми правят впечатление - Иван Станчев с икономическите си познания, но му липсва още увереност, Д.Драгийска с това че отстоява мнение различно от партията си и Иван Дойчинов - заради енергията и хъсът. Кичка Петкова засега не оправдава очакванията ми. Виж Стайко Генов е друга бира. В момента Общината се крепи на него и очаквам добри резултати в близките месеци.
3 в 1
Написано от Гост на 2012-09-17 20:28:44
ТазиВяра,Надежда и Любов да не е 3 в 1 та говори в единствено число? :?
ГОСТ
Написано от Гост на 2012-09-18 15:22:02
СТАЙКО ГЕНОВ Е ЗАКОТВЕН В ОБщИНАТА ОщЕ ПРЕДИ 10.НОЕМБРИ 1989Г.СЛЕД ПРОМЕНИТЕ ИМА 5 /пет/ МАНДАТА КАТО ОБщИНСКИ СЪВЕТНИК И СМЯТАМ ,ЧЕ Е КЪСНО ДА ОЧАКВАМЕ НЕщО ПОЛОЖИТЕЛНО ОТ НЕГО.ЧОВЕКА БЕШЕ БЕЗ РАБОТА ТОВА Е ИСТИНАТА.
Я ГО ВИЖ ТОЯ!
Написано от Гост на 2012-09-18 20:15:50
Грешна ти е информацията. 
Стайко винаги е работил яко и все по специалността си/икономика/. 
Никога не е бил по перваза ,като ТодорИванов или парашутист-послушник впоследствие стригач на овце/град/,като Васил Донев. 
Ето това е истината ,която не можеш да приемеш ,нито да понесеш.На това отгоре е запазил добрия си имидж сред чирпанлии и може да изкара още 5 мандата . 
Съвсем друг е въпроса ,че "Партията" отпреди 10.11.,понастоящем БСП толкоз пуска заЧирпан. 
Много градове оцветени в червено на политическата карта се развиват по подобен наЧирпан начин. 
Има няколко случая на кметове и градове,които успяха да дръпнат,но за това се искат и качества и кураж.Вероятно си чувал за кметове,които са с куп висящи дела,ето за тях говорим. 
Не става с фокуси ,братче,не става!!! 
Но и не става урголешката" от вратата за краката",както бяха изтървани Доневистите. 
Като нямами куражлии,дано повече нямаме и нагли стригачи,като ВасилДонев!
разочарован
Написано от Гост на 2012-09-18 21:45:20
Кичке 4 бона за този кич.
Я ГО ВИЖ ОНЯ
Написано от Гост на 2012-09-18 22:06:00
ТОВА Е СТАТИСТИКА И ОТ НЕЯ НЯМА КАК ДА СЕ ИЗБЯГА. КЪДЕТО И ДА Е РАБОТИЛ С.ГЕНОВ СЛЕД 10.11.1989г.ВИНАГИ Е БИЛ ОБщИНСКИ СЪВЕТНИК.НИМА НЯКОЙ ОТРИЧА ТОВА???А ЗА РАБОТАТА МУ В ОБщИНСКИ СЪВЕТ МОЖЕМ ДА СЪДИМ ПО СЪСТОЯНИЕТО НА ОБщИНСКИТЕ ФИРМИ.,,ЯНКО ИВАНОВ,,ВИЧО ПАВЛОВ,,,,БКС,,АПТЕКИТЕ,,.......
до горния
Написано от Гост на 2012-09-18 22:30:46
за голямо съжаление е така. в братя даскалови го разкрха само за 2-3 г. ние не можем за 20.
Йосиф Васарионович
Написано от Гост на 2012-09-19 08:56:12
Кичка и Стайко са полегнали на ГЕРБ като млада невеста.
гост
Написано от Гост на 2012-09-19 09:42:01
Йосифе, и като са се сбадашили файда има ли. ГЕРБ е управляваща партия а за нашия град пари и инвестиции пак няма. Едно време при Царя, Евгени Василев, колкото и да му се присмивате докара проекти и отбивка на магистралата направиха. Сега само заплатите си получава новата света троица.
Ч89
Написано от Гост на 2012-09-19 09:43:54
До момента лично ,аз не съм чул някой от хората ,който познавам да е харесал промяната на фонтана.Определят го като кич и са възмотени ,че са похарчени 4000 лева.Предпочитам улиците и тротоарите да се ремонтират,защото са ужасни даже не измити.Още по- важно е тази зима Кичка да изчисти снега не гражданите да се трошат.Пак е пълно с бездомни кученца.Много работа има за вършене много....
mnenie
Написано от Гост на 2012-09-19 12:26:57
Фонтана в центъра е наистина нещо европейско в градчето ни .
до mnenie
Написано от Гост на 2012-09-19 12:46:20
Добре е че има и човек който го харесва фонтана. За мен е по скоро чалгаджийско отколкото европейско. Аз не бих дал 4000 лв. да ги имам тези декорации в двора си.
ненкова
Написано от Гост на 2012-09-19 14:20:13
паунова вече е при мен
Истини
Написано от Гост на 2012-09-19 14:47:01
Тодор Иванов- музейния уредник е разпоредил на Ненкова да се погрижи за хората му - Г.Вазова ,А.Паунова .. 
А,шадравана на площада си го бива ... :)
кат
Написано от Гост на 2012-09-19 14:48:49
си го бива Кица да си го вземе в Зетьово и да върне 4-те хилки дет ги взе от чирпанлии.
до "истина"
Написано от Гост на 2012-09-19 14:57:23
Тошко Иванов скоро ще му запари под опашката и ще се кротне, ако иска да си запази топлото местенце в музея. Фонтанът обаче е фиаско на новата управа и за да спрат тези приказки трябва по най бързия начин да придобие нормален вид.
Манго Джери
Написано от Гост на 2012-09-19 15:54:22
Тодор Иванов нникой не може да го пипне от мястото му.Най малко онези двамата смешници Кица-кикерица и Стайко.Те просто ще си карат мандата и ще си спинкат на топло.Това е истината.И...каквото им каже интриганта Доневоглу това ще правят!
моята истина
Написано от Гост на 2012-09-19 17:36:57
Ако искате да чуете моята истина: 2007 чирпан не сгреши като избра по малкото зло, 2011 пак избра по малкото зло, но получи след това онова от което се опази през 2007. аз си мисля че имаше и още по малко - Хр.Стефанов. Лошото е че и той тръгна по нанадолнището да подкрепя БСП. Никой който се е докоснал до Ст.Генов не е прокопсал - питайте за това Е.Василев, Ст.Чернев, Рашев, Бай Господин, Л.Делчев. БСП използва и после захвърля.
Чирпан
Написано от Гост на 2012-09-19 18:20:55
казвал съм го и преди, не е имал дясно управление и затуй е на това дередже.За първи път чирпан има общински съвет който не е доминиран от комунистите, но ГЕРБ пропиляха тази възможност и вероятно в близките години птичето няма да кацне втори път. За съжаление.
За Манго Джери и Ненкова
Написано от Гост на 2012-09-19 19:33:24
Манго Джери не е обезпокоителен,той си плямпа ,като всеки манговец. 
Но ако се допусне Ненкова да задръсти щата на гимназията с персони,които само могат да развалят имиджа на учителската професия/Галя Вазова,Ант.Паунова/ тогава ,наистина ще стане 
"е@а си чирпанската просвета и чудо!" 
Кой здравомислещ родител ще желае възпитанието на децата му да попадне в ръцете на личности с подобна репутация ,като тази на ГаляВазова и Антоанета Паунова? :? :?  
Къде лапа мухите отдела по просвета в обшината,както и новата зам,кметица излязла от същото училище. 
Дано предотвратят навреме този резил!
манго
Написано от Гост на 2012-09-19 19:42:39
паунова е назначена в занималнята в Яворов
интересно!
Написано от Гост на 2012-09-19 20:43:29
Интересно е с какво Паунова ще занимава подрастващите в Чирпан? 
Подвизите и в общината станаха достояние на целия Чирпан. 
Най-добре бешеПаунова да си намери работа извън града ни,където не я опознават.
леле мале
Написано от Гост на 2012-09-19 21:04:06
Да прав си приятел за тази бърсала Паунката но на всичкото отгоре е назначена на такъв пост,Ами тя има заболяване което се казва ПАРАНОЯ.Боже господи,не знаех че и на Ненкова и е толкова пипето! :grin :grin
градът съсипват
Написано от Гост на 2012-09-19 21:24:57
гербери и комунисти ама вие едно си знаете едно си пеете.
Написано от Гост на 2012-09-20 05:27:50
като ви чета коментарите,научавам,че в чирпан обществеността е много активна,трябва да е голям град,очевидно и музейният ви уредник е с голям авторитет,за да смятате,че според мнението му хората биват назначавани или уволнявани,въобще много ви са интересни мненията в сайта
за некои мнения
Написано от Гост на 2012-09-20 05:32:28
некои мнения могат спокойно да бъдат примери в учебниците за психиатри,при обучението им да извършват експертизи въз основа на писмено изложени мнения,е не са документи,защото липсва изявление,но спокойно могат да бъдат използвани за обучение на бъдещите психиатри :eek
SOS
Написано от Гост на 2012-09-20 11:40:15
НЕКА ХОРАТА ПИШАТ И ИЗКАЗВАТ РАЗЛИЧНИ МНЕНИЯ И РАЗМИСЛИ,КАКВО ЛОШО ИМА В ТОВА.А МОЖЕ БИ НА ,НЯКОЙ ЧУЖДОТО МНЕНИЕ ПРЕЧИ.ПРОГЛЕДНЕШ ЛИ ВЕДНЪЖ НЯМА КАК ДА ТИ ЗАТВОРЯТ ОЧИТЕ.
Гост
Написано от Гост на 2012-09-20 11:44:38
бате Бойко да дойде да ги види чирпанските гербери как са се превърнали в "патерица" на БСП заради едната заплата на Хр.Стефанов.
за авторът на горното
Написано от Гост на 2012-09-20 14:16:07
Авторът на горното "за някои мнения" с лекота може да бъде определен,като страдащ от личностно разстройство,клонящо към маниакалност или в най-добрия случай комплекс за многоценност,което се счита за норма по отношение на психиатричния му статус.Възможно е той да е юрист,боравещ изключително с документи и подпиращ се на тях,възможно е да е от психиатрите,които след 10 години стаж стават по болни от пациентите си,а е възможно и да е от политиците ,които се правят на всичко ,но дори в едно нещо не са добри,или поне със задоволителни способности. 
Така,че би бил добра страница за учебник по психиатрия. 
Драги,умнико, 
чирпанлии просто си изливат болката от нерадостната съдба на града ни,но все още са здрави и скромни и непримирими ,за разлика от теб.
до гост
Написано от Гост на 2012-09-20 14:21:39
Драги,гост/Т.И./, 
на Бат,ти Бойко,през оназ му работа му е за Чирпан,за ХристоСтефанов и за БСП-то. 
Гледай ти да си увардиш задника! 
И ти като Христо яде,пи и прелюбодейства преди време!Защо му завиждаш сега? 
Остави човека да се радва на положението си и помни надписа на английския парламент-няма вечни чувства има вечни интереси.
до леле мале
Написано от Гост на 2012-09-20 14:31:14
Не си точен в диагнозата Паункина. 
Тя не е с параноя. 
От параноя страдаше ИвайлоКрачолов. 
Най-нормален от фризьорския екип беше ВасилДонев-с изключително самообладание без да му мигне окото крадеше за живите и за умрелите. 
А Паунова просто страда от НЕДОКЛЕЦ СИНДРОМ,вследствие на който има силно повишен СЕКСУАЛЕН АПЕТИТ. 
Нищо лошо,човещина е ,но не бива да преподава като учителка 
.В друга порофесия може да е дори перфектна. ;) ;)
Написано от Гост на 2012-09-20 15:37:45
успокойте се!
Ние сме спокойни
Написано от Гост на 2012-09-20 18:23:24
Но как да бъдат спокойни майките на юношите бледни,дето ще им преподаваПаункова? 
Кметовете не бива да бъдат обвинявани,понеже са съвременни млади хора ,с нови разбирания. 
Не са онези букови глави ,кадровици на БКП,които уволниха от работа и даже прогониха от града ни 2 учителкиЗванчева/българска филология/ и Вълканова/руска филология/.Обществеността бе възмутена от крутите мерки спрямо тези съпруги и майки повече ,от колкото от прелюбодеянията им.Явно историята на Чирпан не желае такава повторяемост на лов на вещици.
за болката на "аналитика"
Написано от Гост на 2012-09-21 05:29:40
Хан Аспарух не е проумял ползата от писаното слово,Борис І го е проумял,а други го ползват,но не значи,че са проумяли ползата от него като Борис І :eek
за загубените надежди
Написано от Гост на 2012-09-21 10:05:44
Чирпанлии отхвърлиха един режим, но незнаехме, че идва друг по-страшен и по некадърен.
Васил и Ивайло
Написано от Гост на 2012-09-21 10:18:38
направиха от Чирпан един обор или по- скоро батак и добре ,че народа избра една малка жена на име Кичка ,че малко да подреди града ни
Написано от Гост на 2012-09-21 12:54:32
Моля???? 
отговор
Написано от Гост на 2012-09-21 12:57:44
Подреждането досега ми прилича като дооглозгване, разхвърляне и на малкото останало подредено и пълно нехайство за проблемите на хората. Мисля че единственото което ги интересува този кръг от хора домогнали се до властта, благодарение не на техните лични качества, а на неспособността на предишните, е получаването на заплатите. Повярвай ми и на мен не ми се иска да е така.
Прави сте
Написано от Гост на 2012-09-21 13:12:12
Нали на всички е ясно че тези сегашните Кици и Стайковци бяха избрани от няма и как.Всички хора гласуваха за тях за не бъдат онези боклуци,съсипали града ни и го превърнали в циганско гето.Сегашните артисти само ще лапат и каквото може ще доокрадат и това ще е.Но всичко ще бъде под контрола на Васил Донев.Вие виждате сами,каквото каже той това става в общината!
Не се заблуждавайте
Написано от Гост на 2012-09-21 15:01:16
Подценявате Крачолов - ако не бяха неговите амбиции за лична кариера, Донев нямаше да е кмет. Така кметът поема отговорността, а зам. кмета си е в сянката.
Въпрос
Написано от Гост на 2012-09-21 15:34:07
Има ли процедура за предсрочни избори ?
мънчо-питане
Написано от Гост на 2012-09-21 15:47:39
Добре де новите с какво доказват че са маша на Донев и компания? :?
отговор
Написано от Гост на 2012-09-21 15:53:34
Няма възможност - 4 години е мандатът. Кметът не може да бъде отстраняван предсрочно. Изключенията са: подаване на оставка, заболяване за повече от 6 месеца или смърт, осъждане на затвор, при закриване на общината, при избиране за депутат, министър, областен управител или ако кметът открие собствена фирма - чл.41 ЗМСМА.
Написано от Гост на 2012-09-21 16:23:02
оше няма наказание "осъждане на затвор",а и на половината фирми имат децата им,а не те
Давид
Написано от Гост на 2012-09-21 17:01:33
от това което гледам има една възможнст - оставка. Но хайде Кичка ще се върне в социални грижи, ама господарят й къде ще отиде да работи, като бр.даскаловци го изгониха от общината си. Така че и това е невъзможно
Не се поддавайте на внушения!
Написано от Гост на 2012-09-21 17:12:06
Не си внушавайте фантасмагории,в които водещо начало е предначертаността.Няма такъв филм. 
Просто в един момент преди 10години БСП в Чирпан се издъни като вкара във властта едно много нагло копеле на име В.Донев и по прякор МУШИЛ,което говори красноречиво за гените му и за нравите на джинса от койтопроизлиза.Всички други около него 
Крачолов,Паунка са аматьори,макар да са носители на други грозни пороци.По крадливост сравнени с Васката са херувимчета. 
Васката беше и много обичан и тачен свише,понеже осмука в полза на софиянци колкото 3-ма предходни кметове града ни. 
Ето защо се тиражира мнението ,че още командва парада,че новите кметове се съобразяват с него или ,че има протекции свише. 
Точно поради това Стайко и Кичка биваше да се държат ,като кадровици-сталинисти и да не дадат пиле да префръкне над общината,камо ли стари муцуни да си развяват байрака и за даскалици да бъдат назначавани личности като Галя Вазова и Ант.Паунова. 
Жалко наистина,че в града ни няма личност с корава ръка и като тропне думата му на 2 да не става. 
Нека пак да се престорим ,че демокрацията ни е виновна-една система за управление на обществото,която не е съвършенна,но засега по-добра от нея не е измислена. 
Голиат до Давид
Написано от Гост на 2012-09-21 17:20:28
Давидчо,защо не вземеш прашката и направо да замеряш кметицата или заместника и? 
Ако ли смяташ,че е дошло време да им искаме оставка,то тогава ,как трябваше да постъпим през тягосните 8 години,когато МушилаВасилДонев крадеше за живите и умрелите и наливаше с блага Масларката и други смукачи за сметка на града ни и населението? :? :? :?  
до Давид с прашката
Написано от Гост на 2012-09-21 17:47:47
Ясно е ,че на кметския екип възможностите са със лимит. 
Има кметове в BG градове,които показаха какво могат и градовете им процъфтяха и гонят европейско качество по инфраструктура,култура и условия за бизнес.Но сигурно си чул ,че доста от тях са с висящи дела. 
Населението им не ги замеря с прашката,напротив пожелава им да се отърват поне за благодарност ,че възродиха градовете си. 
В Чирпан поне засега не се вижда такава личност ,която да си сложи главата в торбата и да рискува.Нещо като подобно бешеВаскатаДонев,но амбицията му в рискуването стигна колкото за личното му облажване. 
Ти да не би да си от типа кмет-мечта ,че така яростно критикуваш,искаш оставки или просто си от хората на Тодор уредника и Васката Мушила? :? :?
до прашковците
Написано от Гост на 2012-09-21 18:02:53
Има нещо вярно в това че Кичка и Стайко са изпълнители и застават мирно пред глупака Васил.Защото все още хората му са на работа в общината и последната случка е:Пройкова беше напуснала работа и отиде да работи в Стара Загора,където работи само четири дена и напусна.През това време в общината беше назначен конкурс за нейната длъжност.Пройкова се яви на конкурса и го спечели.Какво означава това? Васката скръцна със долните зъби на Кица и Стайко и те веднага я върнаха на работа.А кажете сега нашите мишоци не са ли подчинени на интриганта! :grin
ЗА ПРОЙКОВА
Написано от Гост на 2012-09-21 19:31:38
Пройкова работи 4 месеца ,а не 4 дни в Ст,Загора 
Конкурса може наистинна да го е спечелила т.к. строителните инженери в Чирпан се броят на по-малко от пръстите на едната ръка. 
 
АКО ВАСКАТА БЕШЕ ИНЖЕНЕР-СТРОИТЕЛ МОЖЕШЕ И ТОЙ ДА СЕ ЯВИ НА КОНКУРСА,НО СЕ СЪМНЯВАМ ДАЛИ МОЖЕШЕ ДА СЕ КЛАСИРА С НЕГОВИЯ УМСТВЕН БАГАЖ. 
 
Моите впечатления са ,че постовете в които се говори за някаква роля в сегашното управление на града на бившия кмет ВасилДонев са дело на уредника на музеяТодор Иванов ,като последно средство за задържане на статуквото от което той пожизнено не иска да излезе. 
Васката също мечтае да се върнат времената с мазния курбан в общината. 
ЕТО НА ТОВА СЪВПАДЕНИЕ СЕ БАЗИРАТ ПРОВОКИРАщИТЕ ТЕКСТОВЕ ЖЕЛАЕщИ ДА НАПОМНЯТ ЗА КРАДЕЦА,ЛЪЖЕЦА,ПОДЛЕЦА ВАСИЛ ДОНЕВ.
чичо Кольо
Написано от Гост на 2012-09-21 21:05:17
Да уточним: 
лицемера 
лъжеца 
крадеца 
интриганта 
подлеца 
глупака 
това бе лицето на Васил мушила! 
СТИГА ТОЛКОВА!
Написано от Гост на 2012-09-21 21:54:55
Лека Нощ!!!!!!!!!!!! 
 
За@БЕТЕ ГО КРАДЕЦА,ЛЪЖЕЦА,ПОДЛЕЦА И АВТОРА ДЕТО ВСЕ ПИШЕ ,ЧЕ Е ДЕЙСТВАщА ФИГУРА ОщЕ В ГРАДА НИ! :upset :upset :upset :upset
не завиждайте!
Написано от Гост на 2012-09-21 21:57:36
уреди се като шеф на агенция
въпрос
Написано от Гост на 2012-09-21 22:24:53
какво щяхте да правите без Васил Донев - той ви е тема на всеки разговор. Не ми хвалете Кичка Стайко още по малко христо - 1 година кръгла нула. Лека нощ на добрите хора.
Хора ,
Написано от Гост на 2012-09-22 10:03:20
Нека спрем да се джавкаме един с друг ,на пангала сме всички ние . 
Дали е на власт Васил или Кичка не е важно , 
НО че софийските чорбаджии и изедници ни прибраха и продължават да ни прибират паричките е ГОЛЯМАТА ИСТИНА ! 
И затуй сме бедни в Чирпан , 
а софиските чорбаджии ядът и пият с парите ни денонощно по курорти и олинклузиви в чужбина . 
Да не говорим ,че софиянци "опъват "дъщерите ни ,а синовете ни им робуват ! 
Трябва да се защитим от софийското робство ,а не да се караме помежду си . 
Обединим ли се ще станем силни и богати !Ние го заслужаваме !
до Хора
Написано от Гост на 2012-09-22 11:23:25
Няма как да не се съглася с това. Истината е такава. По малко джафкане един с друг, защото съдбата ни е една и съща. да се вземем в ръце и всички да работят с една цел проспиритет на чирпан. Настоящите упраавници им остават 3 години - трябва да им се помогне да направят нещо за града. Помоща от нас обикновените хора я виждам в това - къде с отбелязване на добрите постижения, къде с градивна критика, когато оплетат конците. След 3 години хората ще преценят дали да продължат те или да дойдат други. Призивите за оставки или отстраняване на кмета създават само напрежение, което е непродуктивно.
Размишления покрай Фонтана
Написано от Гост на 2012-09-22 11:30:47
Седя си край фонтана ази, размишлявам и ...не вярвам на ушите си... :grin В средата е извисила красивата си снага наша Кичка...и ръководи..поредното заседание на Общинския съвет..Отстрани тези жабки..са нашите общински съветници...Тече разгорещена дискусия..толкова разгорещена, че никой няма време да иде до тоалетната...ето затова Кичка ...чурка в средата на фонтана... :grin А като я гледат общинските съветници...що да сторят..ми и те започват да чуркат...Настана повсеместно чуркане във красивия фонтан.Но не се безпокойте не е за сефте..нявга и Румбата Петков чуркаше на воля из фонтаните на Плевен...дори щяха да го съдят за аморално поведение..но нейсе..размина му се..Та такива ми ти работи повсеместно всекидневно чуркане в нашия фонтан...Но не е въпросът в чуркането..то всеки си чурка, защото ако спреш да пикаеш...то това е най - сигурния симптом ...че настъпва края на житейския ти път.По-важно е какъв е резултатът от чуркането (пардон работата) на Общинския съвет? Ами ако погледнете във фонтана...какво виждате? Бистра ГОЛА водица...Ето това е резултатът от бурната работа която кипи...Такива ми ти едни размишления покрай фонтана в центъра на града ни...И за това товорение цели 4 000 лева...Божкеее гледам и не вярвам на ушите си.. :x :x
До Давид
Написано от Гост на 2012-09-22 12:27:59
Да има кметове в България,много прецизни,силни и обичани.Ей я Стара Загора с г-н Живко Тодоров!Млад,но амбициозен и избран с желание.ООправда за сега доверието на съгражданте си.
Гост
Написано от Гост на 2012-09-22 14:34:59
аз ще добавя към горното мнение Евгени Желев беше такъв също. Ангел Папазов на Първомай също. Добри примери има само трябва да намерим Човека.
оти се морите
Написано от Гост на 2012-09-22 17:33:38
ваньо костов го го каза,че големият проблем на българина е безработицата,само дето забрави да добави,че по негово време извършиха такава приватизация,че оцелелите предприятия се броят на пръсти,но е прав да е възмутен иван костов,тъй като ако не бяха уволнили в началото на прехода всички търговски представители,то предприятията щяха да имат пазари,а не да минават през частните им фирми,но и търговските представители бяха прави за себе си,че гладен не се стои и станаха милионери,външният опит им дойде добре и посъветваха управниците ни да премахнат и вътрешностопанските обединения,в които все пак имаше хора,които мислеха и уреждаха по държавна линия снабдяването на предприятията,и на входа и изхода застанаха знае се кои фирми,мина народът и през силовото застраховане,междувременно изклапа кравите като ги върнаха,а във всяко село имаше по 500 елитни крави от холщайнфризийската порода,дето днес се търгуват по над 10000 щ.д. в гърция,но бяха върнати на наследниците толкова крави,с колкото са влезли в ткзс-та и станаха на кайма,раздробиха и земята,а чехия и словакия си образуваха акционерни дружества и който иска си я продава на борсата,а едва след това дойде времето на костовата приватизация,като един от фаворитите му закри над 13 предприятия с 50 000 работни места,в т.ч. и Кремиковци,ГОРУБСО,ОЦК,но той бе само един от фаворитите на костовата власт,който пък намали пенсиите от 55% от заплатата при пенсиониране на 25%,което бе представено като голям успех,и след всички тези успехи над 2 милиона българи в трудоспособна възраст напуснаха страната,скоро няма и да трябват работни места,защото няма да има кой да работи. :zzz
Elis
Написано от Гост на 2012-09-22 21:48:31
Обърнете внимание на мръсотията около училище"Климент Охридски" и детската градина.Направете така,че дане се разхождат работещите по програми по улиците а да има резултат от тяхната работа.Крайните квартални улици също имат нужда от почистване.
При нас почистването е екологично!
Написано от Гост на 2012-09-23 07:02:51
В Стара Загора от десет години парковете се почистват с малки машини с габарити на електрокари,а улиците с машини с габарити на камиони и замърсяват въздуха с отработени газове,но това е защото нямат пари за метли,и то не за какви да е,а за големи метли като нашите.Чирпан е екологичен и зелен град,само дето още нямаме приют за глутниците кучета,които са изтормозени от глад,поради икономичността напоследък на българина,който изхвърля все по-малко отпадъци и следват хората с по-големи хранителни покупки в очакване на милостиня,които пък трябва да внимават да не се спънат и паднат по тротоарите станали вълнообразни след поредният им ремонт с европейски средства или след прекарването на тръбите за газ,а кучета видят ли човек с храна да пада ще проявят любопитство към храната му,а покрай нея и към него! :eek
И 10%-те данък не проработи у нас!
Написано от Гост на 2012-09-23 08:06:36
Обикновено се прибягва до тази мярка от държави,които се надяват да привлекат чужди инвеститори,но чуждите инвеститори инвестират при други по-важни за бизнеса предпоставки,а най-важната е квалифицираната работна сила,а тя напусна в по-голямата си част страната преди 10 години,защото приватизацията по времето на Костовото правителство я остави без работа.Само от военния завод в Червен бряг 10000 от 12000 специалисти емигрираха,по-ниско квалифицирани от тях станаха градинари в Унгария,Чехия и Словакия.В борда на директорите на приватизираното тогава предприятие бе и тогавашният външен министър Паси,по-късно военният завод "БЕТА" в Червен бряг за бронетранспортьори бе разделен на 8 ООД-та,но от тях нито едно не проработи,но на най-високото място в града има 20-сет хубави къщи,построени от търговията с метални отпадъци,главно от завода.На конгреса Станишев се зарече да отмени 10% данък и да върне отново данъчната скала и необлагаемият минимум след изборите,който той въведе по настояване на коалиционния си партньор НДСВ,но и БСП може и да "бие" ГЕРБ на изборите,но ще е с малко и пак ще има нужда от коалиционен партньор за някоя от двете сили,ех ако АТАКА или Националното движение на телевизия СКАТ влезе в парламента,тогава ще има опозиция и БСП и ГЕРБ ще могат да направят коалиция помежду си,а не с ДПС или с партията на Кунева,чиито влизане също е под въпрос в следващият парламент,но и напоследък се заговори за лихва върху депозитите,което някак си подсказва,че държавата има нужда от пари,след като не дойдоха инвеститори :zzz
Гост
Написано от Гост на 2012-09-23 08:09:21
Според мен трябва да има промяна - не може към правителството да е уредена процедура по вот на недоверие, а към кмета да не може. Ако разбира се е вярно това което по рано някой беше написал. Демократична държава сме, а нямаме механизъм за отстраняване на самозабравили се кметове
Минали сме покрай демокрацията,но
Написано от Гост на 2012-09-24 06:37:11
докато кметът се избира от избирателите,а не от общинските съветници,то правителството се избира от народните представители и е естествено те да могат да го свалят.Иначе сме с уеднаквени закони с тези на страните членки на Европейския съюз главно до разходването на европейски средства,защото никъде в Европа статистиката за недаване на информация не налага глоби,а плаща,във всяка страна членка на Европа всеки има право да сезира Конституционния си съд,а у нас дори народните представители правят подписка за това,а гражданите разчитат на тях,на омбусмана,на президента,а при дело на тълкуванието на съответния съд дали има или не противоречие на приложимия закон с Конституцията,в Европа и плащанията от страна на държавата и от фирмите са под еднакъв режим,както и неплащането,а у нас нямаш право на изпълнително производство върху публичните финанси когато "идват" от републиканския бюджет,хората в Европа сами избират къде да се осигуряват и дори могат да си теглят от осигуровките за своя сметка,разбира се не и от здравните,които са на принципа на солидарността и за тях е донякъде оправдано поставянето им при публичните вземания.Казано просто след повече от 20 години преход у нас има административна диктатура на практика с цел задоволяване на нуждите на "държавата",като под това понятие никои управляващи,освен докато са в опозиция "не виждат",че държавата съществува в интерес на хората,а не в "свой" интерес,така че сме минали покрай демокрацията,а Европа показа от какво се интерисува - от парите на европейските данъкоплатци разбира се,като реагира за оправдателните присъди по делото "САПАРД",а делата от вътрешен обществен интерес за разни отвличания,убийства и т.н. се следят от нея главно за спазване на законовите срокове,а не реагират на присъдите по тях,защото не касаят права на европейски данъкоплатци. :eek
Написано от Гост на 2012-09-24 09:11:49
Останалите източноевропейски държави от прехода могат да си позволят европейски закони,защото изградиха конкурентноспособна икономика,а при нас е избор на сурова необходимост :zzz
Защо ?
Написано от Гост на 2012-09-24 09:24:44
От Европа ни съветват на принципа "оправяйте се сами",за да има Шенген и за вас,то хората ви трябва да са сити у вас,а не ние да ги храним,както на времето от австрийският генерален щаб след като Наполеон е обградил армията на фердмаршал Мак и тя слага оръжие са искали от Кутузов да спре французите по пътя им към Виена,но да запази армията си цяла,на което той с подобаваща ирония им е отговорил "Виждам големи спънки при изпълнението на изпратеният ми оперативен план - ако трябва да оспорвам всяка крачка на французите ще бъда принуден да подкрепям ариегарда и от това може да произлезе голямо сражение с трикратнопревъзхождащ ме противник и да последва неуспех,от друга страна с оглед на идващите за подкрепа руски войски под ръководството на Буксхведен съм длъжен да съхраня поверената ми армия до съединяването ми с тях".С една дума австрийците са искали да спрат Наполеон без сражения и жертви,както и Европа иска днес сами да си решим проблемите в сферата на икономиката без да я натоварваме допълнително. :eek
мнение на един невежа
Написано от Гост на 2012-09-24 10:10:48
На човек му се случва, това което мисли. Като гледам негативното мислене и изказвания, не Кичка ами Господ да слезе все тази ще е вграда, че и в държавата ни. Отрицание, оплюване, ниско самочувсвие /защото няма как да обиждаш, хулиш и клеветиш хората анонимно и да не си комплексар/Това лъха от тазо сайт. Нищо градивно, нищо подплатено с факти и излязло от анонимността. Това са лични напдки и отношения на няколко човека към други толкова на брой. В крайна сметка преди да съдиш някой, виж собствения си живот. Човек винаги има избор! Вие сте избрали под маската на анонимността да почесвате егото си. Правете го! Негативността обаче се връща като бумеранг при собствената ви личност! Избора е Ваш!
Написано от Гост на 2012-09-24 10:47:54
Твърдо съм за разграничаването от оплюването и клветата, не заради бумеранговия й ефект, а заради принципа. Да отречем напълно обаче правото на критика и мнение не ми се струва правилно. Да, когато човек застава с името си зад критиката тя е коректив на всяко управление.
Ехооо......
Написано от Гост на 2012-09-24 13:36:34
приятел,нищо ново под слънцето.от едно елементарно селско момиче,какво може да се очаква?ами нищо сносно.Получава се "ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ"Но малко по-добре от колкото ония боклуци Доневски. :cry
Абе хора
Написано от Гост на 2012-09-24 14:05:08
Разберете, че нямахме избор затова Кичка стана Кмет. Ако имаше подходяща личност щяхме нея да изберем. Друг е въпросът, че в Чирпан трудно ще намерим личност с безспорни качества която да ни обедини.
мнение на един невежа
Написано от Гост на 2012-09-24 14:15:22
Абсолютно съм съгласен с последното мнение. Това и имах предвид по отношение на критиката. Критиката е градивна, когато имаш доблестта да застанеш с името си, като се въздържаш от цинизми, обиди и клевети. Другото е слабост и комплекси!
до мнение на един НЕВЕЖА
Написано от Гост на 2012-09-24 15:09:17
Вярно е написаното от теб.Но е вярно,че народа има нужда да изпусне парата ,кога малко,кога повече.Ако го направи публично насред площада или ,като ТотюНерезов по кафенетата веднага ще бъде обявен за луд или започват да се пазят от негои да го считата за доносник на службите. 
 
Освен това през изминалите 8 години под командата наВаскоДонев критиката в интернет и то анонимнабе останала ,като единствено средство за разтуха ,а в сградата на общината цареше разврат сред властващите и терор към подчинените.Къде го имаше това -в средновековието,в робовлад.строй и феодализма.Екак да пишат хората тогава с имената си?Разбираемо е. 
Но лошото е ,че остана като навик.А най -лошото е ,че  
СЪщИТЕ ТЕЗИ ДЕТО ВЛАДЯХА ПОДЧИНЕНИТЕ СИ ЧРЕЗ ТЕРОР СЕГА СА НАЙ-КОМПЛЕКСИРАНИ И НАЙ-МНОГО ДРИщЯТ ПО АДРЕС НА ХОРА ,КОИТО НЕ МОГАТ ДА ГИ СТИГНАТ 100 ГОДИНИ ПО КРАДЛИВОСТ. :upset ;) :upset ;) :upset ;) ;) ;)
Ало НЕВЕЖА
Написано от Гост на 2012-09-24 15:13:39
А ТИ НЕВЕЖИЯ,ЗАщО НЕ ИЗЛИЗАШ С ИМЕТО СИ? 
НИЕ ЗНАЕМ ,ЧЕ СИ НЕВЕЖА ,НО КОЙ СИ ТОЧНО ЗА ДА СИ ПОПРИКАЗВАМЕ МАЛКО ПО-СЕРИОЗНО ПО ТЕМАТА.аЗ МНОГО ПЪТИ СЪМ ИЗЛИЗАЛ С ИМЕТО СИ,НО ПОЛЗА НИКАКВА. 
ХАЙДЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ И ПОБЪБРЕМ ПО ТЕМАТА ЗА КЕФ НА ЗЕВЗЕЦИТЕ! :grin :p :p
много самокритика
Написано от Гост на 2012-09-24 16:04:36
както едно време по разни събрания или по-точно "градивна" критика.смешно е,а пък за това,че каквото си мислиш това ще се случи е още по-смешно като мек израз.все пак 90% от българите споделят подобни мнения,защото предпочитат гледането на кафе и врачките било пред неприятен разговор с психолог или пък било да седнат да помислят какво би могло да се случи/постигне при дадени обстоятелства,а в една държава,в която държавния пост или политическата кариера са синоним на благополучие,то няма никакви предпоставки за нещо постижимо,колкото и да си мислиш положително,ще си останеш само с положителните мисли,но и това е нещо,защото етиоптиците като най-бедни са най-големи оптимисти и са най-щастливи.
xxx
Написано от Гост на 2012-09-24 16:55:04
umnite i kadarnite se mahat ot grada,tova e na4ina da se spravi6 s tesnogradieto i klukata ot nai-nisko nivo. Vseki se spasiva kakto moze :)
Написано от Гост на 2012-09-24 19:53:12
"С ПОЧИТ" са писали агентите на ДС и партийните донесения,а А.К не е бил нито едното,нито другото!Днес се пише "С уважение:"!
ХА ,ДА ,КАЖЕ!
Написано от Гост на 2012-09-24 20:59:37
Ха по тоз повод Чеенето да каже в коя агенция е назначен неговия благодетел ВасилДонев,след като тези дето го познават -Чирпан,Бр.Даскалови му биха шута в г@за? 
Да не би да е регистрирана вече Агенция"Лява ръка-десен джоб??????? :?  
Много би му утивало да я ръководи! :grin :grin :grin
за интриганта
Написано от Гост на 2012-09-24 21:30:23
за глупака,Васил мушила ще питате далавераджийката Пройкова,защото тя го изхубави и го препоръча за работа.А нашите хубавци я върнаха на работа.ХЕ ХЕ ХЕ!Какво падение! :grin :grin :grin
ни мой дъ бъди!
Написано от Гост на 2012-09-24 21:37:49
Т,ва ни мой дъ бъди! 
@@@@@@@@@@@@@@@ЦЪ-ЦЪ-ЦЪ-ЦЪ-!!!!!!!!!!!! 
Мой,мой,МОЙ ДЪ МУЙ ЗАДЪЛЖЕНА ЖИНАТЪ!!!!!!
ВЕЧЕ Е ФАКТ
Написано от Гост на 2012-09-25 07:47:28
Неуправлявала досега парламентарна сила внесе проектозакон за изменение на Закона за концесиите,според които добивът на подземни минерали,минерална вода и въобше подземни богатства трябва да е само държавно дело и така минималната заплата ще стане поне 1000 лв. и вече няма да има оправдания,че нямало пари за това или онова. 
 
ВЕЧЕ Е ФАКТ връщането към СОЦИАЛИЗМА И КОМУНИЗМА в идейните платформи на неуправлявалите досега партии,след като тези,които се изредиха за 20 и кусур години във властта върнаха носталгията на хората по СОЦИАЛИЗМА и вече няма да сме ПОЛУДЕМОКРАЦИЯ - хем демокрация,хем административен диктат като при социализма,А ЩЕ СМЕ ИСТИНСКИ СОЦИАЛИЗЪМ! 
 
УРААААА ДРУГАРИ ПАТРИОТИ! :zzz
най-после!!!!
Написано от Гост на 2012-09-25 08:08:44
цели 55 години след Унгария и 30 години след Указа на бай Тошо,стигнахме до истината,че добре живее народ,който сам си добива и ползва благинките,а частно трябва да има само в обслужващата сфера,но и там трябва да е на семеен принцип и да няма експлоатация на човек от човека! :?
"Нас червеното знаме роди ни...!"
Написано от Гост на 2012-09-25 08:10:43
и народът бе воден като от Мойсей през долини,планини,пустини и морета,за да стигне пак там откъдето бе тръгнал! :eek
анти ГЕРБ
Написано от Гост на 2012-09-25 08:47:41
ГЕРБ подготвя поправки в Закона за устройство на територията които да узаконят незаконните строежи извършени до 2001 година, като председателят на Комисията по регионално развитие, дори предлага амнистията да обхване и строежи изградени до средата на 2003г. Промените се подкрепят от браншовата камара на строителите. В края на мандата се прокарват поредните лобистки закони, целящи да напълнят нечия партийна касичка преди изборите. хвала на таквиз управляващи.
заКрачолин
Написано от Гост на 2012-09-25 09:20:01
Хайде стига толкова политика! 
фРИЗЬОРИТЕ ВЗЕХА ДА СЕ УРЕЖДАТ НА РАБОТА 1 ГОДИНА СЛЕД ПАДАНЕТО ОТ ВЛАСТ. 
Къде ли е Крачолин? 
След като Васката е уреден в агенция"Лява ръка-десен джоб",то сигурно Крачолина е поканен или в агенция"Черен лебед" или в Мобилен оператор"Залепнало ухо" :grin :grin :grin
Ало,"най-после!"
Написано от Гост на 2012-09-25 09:27:11
Ти не си ли бил експлоатиран от Директора и Партийния секретар срещу 120 лв.заплата и кило мандарини на Нова година по времето на соца? 
А сега ако имаш дупе създай си частен бизнес на семейно начало ,побъркай фамилията от работа,плащай глоби на кьрави и сакати институции дето дебнат на всяко кише и се бори с конкуренция създадена на мафиотски принцип!След което си яж благинките ,които сам си създал!Да ти е слсладко ! :grin :grin :grin
До ,,гост"и ,,абе хора"
Написано от Гост на 2012-09-25 16:08:19
Съгласна съм с изказването Ви,че има доста млади и позитивни кметове и в други градове освен Ст.Загора.А Човека тук за който се озъртате,го има,млад е амбициозен,просто добре помислете.Нямало друга личност за да ни обедини,има я...но времето ще покаже!
Никола Манев,в."ТРУД",02.08.2010 г.
Написано от Гост на 2012-09-25 16:09:22
Големият български художник Никола Манев пред Десимира Тончева 
 
Световноизвестният български художник прекарва всяко лято във Варна в любимата си къща,от която се разкрива великолепна панорама към морето.Казва,че там с приятели се чувства чудесно.Ателието му обаче е далече - във Фествивалния комплекс.Вътре е шарено като в душата му.Заедно с Никола Манев живеят Стоянка Мутафова,Калоянчев,Татяна Лолова,Коста Цонев...Всеки от големите е оставил късче от душата си в послание,изрисувано на стената. 
 
- Откъде иде силната ви любов към Варна,г-н Манев?Като се върнете от Париж,цяло лято живеете в морската столица? 
 
- Бях на 5 години,когато баба ми Кера ме доведе за първи път във Варна.Оттогава съм свързан с този град.Имам много хубави спомени от Морската градина,от приятелите ми.Станах член на варненската група,чийто председател е Стоимен Стоилов.Така стана,че заживях във Варна.Направих си къща с много трудности.Чергар съм,хич не ми пука.И Чирпан е моя град,и Варна,и Париж.Мога ли да кажа откъде съм?Просто съм от света. 
 
.......... 
 
 
Ето и кратката му визитка от уикпедия,свободната енциклопедия : 
 
Никола Манев е български художник,който живее и твори в Париж,Франция.Роден е в Чирпан,завършва художествената гимназия в София,а през 1962 г. е приет във Френската Академия по изящни изкуства. 
Манев има 137 самостоятелни изложби в цял свят.Над 3000 негови творби са притежание на държавни и частни колекции и музеи в над 30 страни от света.От самото начало на кариерата си Манев изследва в картините си мистичното и приказното. 
 
През април 2000 г. Манев купува старинна възрожденска къща в Чирпан,възстановява я,и я завещава на града.Тя дели общ двор с къщата-музей "Пейо Яворов".Заедно с къщата Никола Манев дарява 40 свои картини от различните периоди на творческия си път. 
 
През 2008 г. Никола Манев става академик на Българската академия за Наука и изкуство.(със съкрашения от уикпедия).
ВЯРВАТЕ ЛИ ?
Написано от Гост на 2012-09-25 18:28:21
Аз на вестници не вярвам. 
Много от горе писаните биографични данни могат да бъдат оспорени.
демокрация
Написано от Гост на 2012-09-25 19:18:13
ще трябва ли да чакаме 45 години, за да изгоним комунистите и пребоядисаните гербери от общината.
не е нужно
Написано от Гост на 2012-09-25 20:53:13
Не е нужно да чакате,защото няма да стане.Те са вечни!И непректъснато някой ще се боядисва за да е в тон с тях.
Написано от Гост на 2012-09-26 06:07:00
В Испания протестирали,ми тя гладна мечка оро не играе го е казал народът,а и протестирали от стистнатост че им се стрували високи разходите за образование и лечение в проектобюджета.сакън да не се охарчат.
М,да
Написано от Гост на 2012-09-26 06:14:28
Световният капитализъм победи икономически социализма или поради предателството на Горбачов - на кой като му харесва,но останал без конкуренция световният капитализъм е на път сам да се победи и да дойде социализма,но и Джек Лондон в книгата се бе предсказал,че социализмът ще победи първо в развитите държави,а той взе че победи първо в изостаналите :eek
топ новина
Написано от Гост на 2012-09-26 08:22:08
Жози Миланов напуща Чирпан и се забива в родното село на баща си в Северна България, воден от горещата си селска кръв която тече във вените му и по двете му родителси линии- майчина и бащина. След като не успял в близкото село Ценово -селото на майка му да закупи имот и да направи агенция "Милан нюЗ" решил да го направи в Северна България,зер нали излъгал цяла България , че е топ журналиста на България Щял да започне с ремонта на най-личните обекти в един селски двор вие се досещате кои са и очаквайте покани за деня на будителите,щял да стресне публиката със своите новинарски идеи .Имота щял да дари за нуждите на селското общество,което било много ощетено досега от отсъствието на своя именит земляк.
така ли
Написано от Гост на 2012-09-26 09:49:03
Миланов е ценен за Чирпан ,защото той бе единствения който не преклони глава пред режима на Донев и Крачолов !Освен това Георги Миланов е носител на истината и свободата на словото -ценности,каквито Чирпан доскоро нямаше ....
Доневист
Написано от Гост на 2012-09-26 11:35:29
В разнообразието се крие просперитета на нацията. Всеки има право на мнение и свобода да го изразява.
мнение
Написано от Гост на 2012-09-26 12:18:22
...няма свобода и няма разнообразие ... 
куклите са различни ,а 
 
Кукловодите зад кулисите са ЕДНИ и СЪЩИ ...
Написано от Гост на 2012-09-26 12:20:04
добре,и в европа така казват,но парите са за тях,а мненията са за нас
до така ли
Написано от Гост на 2012-09-26 12:33:22
Цял град, че и други селища в Южна България знаят че ценностите на въпросния Миланов са само с финикийски знаци. Затова обаче трябват балъци и тях явно още ги има, вкл. и сред чирпанските политици, които странно защо още му се доверяват. народът го е казал - не е луд, който яде зелника а който му го дава.
ми
Написано от Гост на 2012-09-26 15:02:24
на кой да се доверяват политиците в Чирпан !? 
На "бастуна -педофил ",който прикриваше чрез вестника си кражбите на Донев и Крачолов ,а!?
Чирпанска картинка
Написано от Гост на 2012-09-26 15:40:04
От горните две мнения си личи много добре каква е културата на едните и другите, т.е. на подкрепящите и оплюващите въпросните т.нар. журналисти. И е любопитно непрекъснатото ви деркане около двамата. Та в Чирпан винаги е имало САМО един вестник. Другото е някаква конюктюра, за която повечето чирпанлии даже не подозират че съществува. 
 
Да ви напомня, че тема по-горе е друга и подобни мнения са направо клюкарски заяждания, най-често на лична основа..
До Чирпяанска картинка
Написано от Гост на 2012-09-26 16:49:35
Според мен вестниците са 2: 
1.Чирпански новини ,който по нищо не се различава от бившето Работническо дело.За да стигне "ДУМА"доста трябва да поработи,но той просто го няма ,като усещане. 
2/"Здравей Чирпан",който разчупи статуквото,така както се полага на един град в който все пак думата демокрация не е от речника за чужди думи . 
За никаква конюнктура не може да се говори. 
Просто Ангел Колев,Васил Донев и сие си намериха майстора и затова така ритат и злобеят. 
ИНАЧЕ И ЕДИНИЯТ И ДРУГИЯТ РЕДАКТОР ОБИЧАТ ФИНИКИЙСКИТЕ ЗНАЦИ,КАКТО И ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС. 
И НИКОЙ НЕ ОТРИЧА ,ЧЕ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА ПРОФЕСИЯ В ДНЕШНО ВРЕМЕ Е РАВНА НА ПРОСТИТУЦИЯ/Патрашкова,СашоДиков,Тошо Тошев,ЯворДачков/. 
Но в днешно време много висококвалифицирани специалисти са принудени да продават умения,интелект,талант,собствено мнение и авторитет ,а не само журналистите.Така ,че нека не ги критикуваме толкова остро ,а да се прекръстим"Боже опази!" ;)
Конса,Сарафа и Шамара невинни
Написано от Гост на 2012-09-26 17:13:35
Днес гл.прокурор прехвърли делото към апелативна прокуратура,като заяви,че той не вижда престъпление.Шамара са го викали заради мненията му в предаването на Карбовски.Делото е образувано по сигнал на СЕМ. 
 
За сведение на СЕМ останалите рападжийски парчета имат много повече цинизми,отколкото песента "Бяло,зелено,червено",в която само на едно място се пее "опъвам @@@@@@@ като струни на китара,изпарявам ги,превръщам ги във пара,българин съм брат,бяло,зелоно,червено,зеленото го пуша и съм ....,червеното е като -------,като кисела @@@@@ в тойота авенсис" 
 
За сравнение в песента на 100 кила "@@@@@ на масата" са налице далеч по-вулгарни изрази : "....занимавам се със @@@@@@@ мънички,мажа се с крем против гъбички,а ти лекувай се от ........,секси .....,дай ми ги насам,мокри .... дай ми ги насам,бяла майка дай ми я насам,яки мацки,мацки с големи ...,мацки по ........,купон с ...... във вагони...",но Г-н 100 кила не пее като Сарафа в "Бяло,зелено,червено" - "Не вярвам в ГЕРБ,но вярвам в Герба,българин съм хей,бяло,зелено,червено...",което другаря Станишев го определи като полицейщина и завърши с думите - "На излорите ще избираме между свободата и ГЕРБ!" 
 
п.п. 
дори се разчуствах
ехе
Написано от Гост на 2012-09-26 17:27:48
Мишо Шамара,Сарафа и Конса се превърнаха в българските "Пуси Райът"!
ако изборите бяха днес,то
Написано от Гост на 2012-09-26 17:40:53
ГЕРБ - 27%,БСП - 14% !
миналата година
Написано от Гост на 2012-09-26 17:44:31
миналата година,според социологическото проучване във вестника на Ангел Колев въпросът бе "Дали Донев ще спечели още на първи тур?" 
 
Градът си загива,за държавата не зная,но и ако в нея е както в Чирпан,то тогава ГЕРБ няма да спечелят,но не заради Мишо Шамара,а по съвсем прозаични причини,но и БСП едва ли ще спечелят,по-скоро по-равно и Кунева или Доган ще решават,кой да е начело
Написано от Гост на 2012-09-26 17:47:50
Станишев дръпнал голяма реч в парламента и поискал промяна в Конституцията
абе Шамара бе ясен като каза
Написано от Гост на 2012-09-26 18:21:28
нито съм го тъпкал,нито съм го късал,и гл.прокурор е казал,че той не вижда престъпление в правен смисъл и пратил делото на по-вишестояща прокуратура за проверка,но Станишев като отворен за младостта я спечели,но дали ще е достатъчно,защото младите не ходят да гласуват
Написано от Гост на 2012-09-26 18:57:36
само червени мнения
гост
Написано от Гост на 2012-09-26 19:39:48
такъв ни е града
О,РАМО,РАМО,ДРУЖЕ МОЙ
Написано от Гост на 2012-09-26 21:22:39
Колко от вас си спомнят индийският филм "Слонът,моя приятел"?Какви незабравими гледки предлагаха индийските железници с пътници и по покривите,но вече сме съвсем близо да постигнем и ние тази гледка.Днес сутрешният влак от Ямбол за Бургас бил с един вагон,защото здравите вагони се давали на експресите,а за пътническият влак останал само един такъв,в който пътували 200 души,които на пристигане в гарата в Бургас висяли по вратите според очевидци и им било много весело като се люлеели насам-натам.Машинистът проявил състрадание и качил няколко ученички в кабината си,за което ще бъде наказан,тъй като нарушил предписанията за безопастност????Да се запита човек,защо за по-голяма безопастност не ги е пратил на покрива на вагона и тогава идилията с филма "Слонът,моя приятел щеше да бъде пълна!!! 
 
О,РАМО,РАМО,ДРУЖЕ МОЙ! 
 
РАМО Е СЛОНЪТ!
До Чирпяанска картинка Написано от Гост
Написано от Гост на 2012-09-26 23:17:32
Войчева стига ни занимава с твойте любимци - цял град знае за любовта ти към Миланов и омразата ти към Колев - прочети си предишните постове, от месеци пишеш все едно и също, а то омръзва. Тук се изказваме няколко души 4-ри или 5 сме и ти си сред най-активните, просто се моля вече никой да не плюе против любимеца ти Миланов, щото веднага се надървяш против Колев.  
Пък и друго - хич не си права да приписваш Работническо дело на Колев, тоз прийом вече го приший на Миланов, все хвали другарите комунисти, та в. Дума ряпа да яде. 
Бъди жива и здрава и не се дърви много-много. 
А пропо - що вече не пишеш от името на бай Тотя Нерезов - Тотю нюз, та там има таквиз находки дето много ме кефят. 
И Красьо черния невинен,ни
Написано от Гост на 2012-09-27 06:41:07
информира вестник 24 часа,тъй като не било лъжесвидетелстване да излъжеш,че не познаваш магистрати когато няма друго престъпление,а бе нещо като лихвите - като няма главница,няма лихва
Да знаете,ако не знаете!
Написано от Гост на 2012-09-27 06:43:20
Мъченикът и гласът на народа Мишо Шамара отдавна си има нов псевдоним - БИГ ША - ДА ЗНАЕТЕ,АКО НЕ ЗНАЕТЕ!
и той е невинен
Написано от Гост на 2012-09-27 06:49:18
в песента му се пее "бялото го обичам,зеленото го пуша,а червеното е кисела мацка в тойта авенсис",цитира текса в.24 часа,само премиера,вероятно осведомен от своите хора твърди че се пее за смъркане,защото бялото се смъркало на линийки и Станишев защитавал смъркачите,явно разследващите са правили разпити,за да получат ТЪЛКУВАНИЕ на текста от самите разпитвани,чрез което да бъдат осъдени и са казали своите догадки и стремления като текст от песента на премиера,а сега излиза,че премиерът така е разтълкувал текста.
Написано от Гост на 2012-09-27 07:00:30
другият народен славей САРАФА пък се оплаква по страниците на 24 часа,че прокурорката по делото му звънлала по телефона,за да му каже че и в другите му песни има далеч по-нецензурни текстове,като заключила "това е гнусно",но според него това е животът и всички благодарят на милицията,както я наричат за направената им реклама.
абе "простите" американци
Написано от Гост на 2012-09-27 07:05:49
как не им е дошло на акъла да вкарат Мадона в затвора,затова,че носи в клипа на песента си "американски пай" сутиени с американското знаме,а научаваме покрай БИГ ША,че имало и полицейска проверка спрямо известната наша фолпевица Камелия,затова че била увита с българския флаг на голо.Ами обича го,увила се!Въобще какви са тези критерии кое е обич и кое подигравка,прав е гл.прокурор,че е пратил делото за проверка в апелативна прокуратура,тъй като според законовият му израз,не споделял изводите на наблюдаващият прокурор.
БИГ ША е прав за учудването
Написано от Гост на 2012-09-27 07:08:40
си пред в.24часа,че депутатите се занимават с тях и благодари на премиера Станишев
Написано от Гост на 2012-09-27 09:51:37
на предишния или на следващия премиер Станишев?
Войчева до Гост
Написано от Гост на 2012-09-27 11:09:00
Миланов ще пише и за следващите ,които ще управляват града със същия жар и плам,т.к. притежава хъс и стръв на истински журналист,не че толкова да ми е симпатичен. 
Просто му се кефя на тапигьозлъка,нещо което задължително трябва да притежава един журналист,репортер,папарак,фотограф към медия в днешно време. 
Пазарът днес е безмилостен ,целта оправдава средствата не само ами и който не е в час и не може да се бори отпада зад борда и се оставя течението да го влачи/да хленчи,да се оплаква ,да плюе алчните управници и съдбата си изобщо/ Или става типРаботни- 
ческо дело". 
За Миланов не се впечатлявай толкова за кого пише,а как пише.А той умее да пише,стилът му е цветист и заинтригуващ и като садържание и като изразни средства.Публиката е заинтересована и му се кефи.Хората искат не само хляб,искат и зрелища.В момента се е случило да пише в полза на БСП,а утре за поредния нов бос ,който ще го финансира,ще поживеем -ще видиш.Не че Ангел е друг ,той също е зависим от финансирането. 
Двете движещи сили в света са страха и глада тоест инстинкта за съмосъхрание,също като в природата .Има още един много силен инстинкт сред живите твари-инстинкта за продължаване на рода. 
Самърсет Моъм е казал: 
"Любовта е една лоша шега ,която природата ни играе за да осъществи продължението на видовете."  
 
НЕ БИВА ДА УПРЕКВАМЕ МИЛАНОВ ,ТОЙ Е В ЧАС С ИЗИСКВАНИЯТА НА СЪВРЕМЕННИЯТ ПАЗАР НА МЕДИИТЕ И С ХУБАВИТЕ СИ НАДНОРМЕНИ КИЛОГРАМИ УСПЯ ДА ЯХНЕ ВЪЛНАТА,А НЕПУКИЗМА СИ ОБЯСНЯВАМ С ЛИПСАТА НА СТРАХ ОТ ГЛАДА/МАЙКА МУ СИ ГО ХРАНИ/ ИЛИ С ПОНИЖЕН ИНТЕРЕС КЪМ ВЪЗПРОИЗВОДСТВОТО/НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТИ ЗА ДРУГ ,ОСВЕН ЗА СЕБЕ СИ/. А МОЖЕ БИ Я ИМА И ИСКРАТА НА ТАЛАНТА. КОГАТО Я ИМА ТЯ ПАРИ,БОДЕ ,РЪЧКА ТЕ ОТВЪТРЕ И НЕ ТИ ДАВА МИРА. 
Пак Войчева пак до Гост
Написано от Гост на 2012-09-27 11:33:00
Има едно друго момче от Зетьово Георги Ангелов ,което публиката характеризира като"хахо",чешит,скандалджия. 
За мен той е роден поет,безспорен талант и името му ще се запише в листата на българските поети ,независимо кой колко го тачи и дай боже да остане читаво поколение в идващите години ,което да чете поезия и да се вълнува и променя позитивно от нея. 
Същия този неудачник ,един от предизборния плакат наВасил Донев ,когато бе избран за кмет бил поканен на работна среща от новия кмет за да се обсъждат проблемите на просветата и културата. 
Чак накрая разбрал ,че за културата ще отговаря зам.кметицата даскалица Паунова,а за просветата историкът зам.кмет Крачолов. 
Покрусен станал и си тръгнал с думите "Язък за Чирпанската култура!" 
На другата седмица бе освободен от длъжността учител по история ,поради съкращение на щата. 
ИМАШ ЛИ НЯКАКВО МНЕНИЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС? 
 
ХАЙДЕ ДА НАПРАВИМ ДЕБАТ ВЪВ ФОРУМА НА ТЕМА;"ОБщОТО И РАЗЛИЧНОТО В ТВОРЧЕСТВОТО НА ДИМИТЪР ДАНАИЛОВ И ГЕОРГИ АНГЕЛОВ" 
ДАНО АНГЕЛ ГО ПУБЛИКУВА ,ЧЕ ДА ПОЗАМЯСА ВЕСТНИКА МУ НА НЕщО ,КОЕТО ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ЧЕТЕ!
И накрая за Тотю нюзс
Написано от Гост на 2012-09-27 11:37:00
Ко искъти вий от Ангял въ,Ангял булка и малко дете рани въ ,ко знайти вий! 
Пък то боктулум Миланов ,ко рани,въ.Той само дибелият си гъз мой дъ рани!
Тотю нюзс
Написано от Гост на 2012-09-27 11:48:21
Яз съм сърдит много щот, аптекарките ги фана шубето и ни щат да ми дават Wiagra 100mg.без рецепта,щот ХЕИто щяло да гифане и санкционира.Яз знам кой гу направи то монафък,тва й ТодорУредника щот той ревнува ,чи яз съм приятел с аптикарките. 
 
Жъ му гледам яз сеира на Тодора догодина га той опре до WIAGRA-та,кък жъ ми съ моли: 
"Вър бат,Тотьо,вър при аптикарките да ти дадат 1 хапче виагра ,че съм на зор голям! :grin :grin :grin
простете
Написано от Гост на 2012-09-27 12:21:13
този сайт на Войчева ли е?  
То бива самовлюбеност, бива, ама чак толкоз.
тревога
Написано от Гост на 2012-09-27 12:56:24
Станишев вчера е поискал забрана на форумите и фейсбук!
Написано от Гост на 2012-09-27 12:59:49
угрижен е,защото според изследването на Мира Янева,социолозката дето преди време се оплакваше по телевизиите от вуйчо си,само 22% от българите вярвали че политиците работят за благото на хората
Написано от Гост на 2012-09-27 13:00:42
че,то процентът не е никак малък :?
Написано от Гост на 2012-09-27 13:04:45
голям гаф на Станишев - да защитава БИГ ША,че БИГ ША само тинейджърите без право на глас му тананикат щуротиите,сега всички родители ще гласуват за ГЕРБ!Станишев да дава оставка!
Написано от Гост на 2012-09-27 13:07:19
първановците нямат думата!!!!!!
Войчева до "простете"
Написано от Гост на 2012-09-27 15:46:33
Бихте ли ме уведомили ,колко струва сайта ,за да го купя и да се успокоите ,като знаете че е лично мой. 
Но ще бъде отворен за всички -от Ангел Колев до Миланов и от кметицаКичка до Антоанет,Паунова,няма да трия ,а вие псувайте на воля,дано ви олекне.Чирпанлията винаги е имал буен нрав и волна душа и това би било чудесен начин за разтуха. 
Красотата е в различното ,еднообразието уморява. 
---------------------- 
ще направим ли дебат в-у творчеството на М.Данаилов в корелация с това на Георги Ангелов? 
Ето ви нещо ново и различно? 
Смятам,че читателите ще се включат много активно и ще бъдат приятно сюрпризирани. 
----------------------Естествено най-интересно ще ми бъде мнението на култутрегера Тодор Иванов и най-вече как се обяснява поста на М.Данаилов,уважението с което управляващите се отнасяха с него в унисонс с дереджето и незачитането на Георги Ангелов.При положение ,че те много си приличат по много неща. 
Би трябвало обществото да е активно при явните несправедливости в живота ,въпреки ,че накрая там един отгоре решава как да бъде. 
:grin ;) :) ;) :grin
да съм ,ама не съм
Написано от Гост на 2012-09-27 15:57:38
Да съм самовлюбена ,ама не съм! 
И аз си търся отдушник,като много сакълдисани чирпанлии,като най-големият ми сакатлък е от професията в която ежедневно се натъквам на нередности от върха до низините на мафията в бели престилки,а как е в другите браншове не знам ,да кажат другите. 
Естествено ,че не мога да съм безразлична и към безрадостната съдба на съгражданите ми и към тези ,които ги докараха до под кривата круша. 
Смятам ,че сайта трябва да се освободи от всякакви нограничения!Как такйа един байТотю ще обикаля кафенетата от събахлен до сред нощ,за да разпространява това ,което се случва и предстои да се случи в града ,като и спомени от стари времена,а ние да спазваме правила в сайта?
Написано от Гост на 2012-09-27 21:11:52
добре,че му подаряват виагра.бай Тотьо пари за виагра не дава. 
 
не е написано от Войчева
Написано от Гост на 2012-09-27 21:13:08
няма ли да спите или слушате песните на big sha
Защо Станишев защити big sha
Написано от Гост на 2012-09-28 07:19:21
На 10 май Мишо Шамара е бил на разпит за текста на песента му с Конса "Сърцата ни". 
 
Като изключим негативното му отношение към МВР и ДАНС,което е по-скоро начин на артистично изразяване,песента му започва с предупреждение за управляващите срещу добива на шистов газ,а останалото в нея копира почти едно към едно това,което говори Сергей Станишев за икономиката в страната.Ето и извадки от социалният заряд на песента му : 
 
"Душите ни взеха,взеха ги отдавна,ценостите умряха когато комунизма падна.ТЕ искат всичко от мен,а аз отдавна няма нищо.Родени в България така ни се пада,трудно е да избегнеш от казана и от ада.Държава в която гласът ти струва едно кебапче,за умиращият няма даже хапче.Взеха ни душите с ръце изцапани,не им ли стигна,искат и сърцата ни.Лъжат ни,че България ще влезе в Рая.Взеха ми душата като сладолед от дете.Мразя ви гадове,ще ви хапя и в АДА.Взеха ни душите с ръце изцапани,не им ли стигна искат и сърцата ни". 
 
Разбира се не това е причината Станишев да защити Мишо Шамара,но и хапането в АДА не е закана,просто е несериозно да се възприеме като основателна опастност. 
 
Явно че политическата полиция е закрита наужким.Ма как тъй ша ни лъжат за Рая?Кой го пее е престъпник!
няма политическа полиция,
Написано от Гост на 2012-09-28 08:14:34
схемата им на работа е такава - който идиот се оплачи в полицията проверяват наред,а едва след това прокурорът казва има или няма престъпление,а това води до много изводи,един от които е за наличието на политическа полиция.
Камелия подлуди феновете си!
Написано от Гост на 2012-09-28 08:51:44
Фолкдивата Камелия остана по гол задник по време на концерта си в столична чалготека,благодарение на предварително подготвен сценичен костюм.Феновете и изпаднаха в есктаз!!!!
Гост
Написано от Гост на 2012-09-28 08:52:59
Съгласен съм с горните мнения - в държавата за съжаление се чувства възстановяването на репресията. Полицията служи на конкретна политическа партия. Дори Костов не ползваше полицията по подобен безпардонен начин. Не ми се иска да мисля накъде вървим.
Написано от Гост на 2012-09-28 08:55:11
каква новина?
Написано от Гост на 2012-09-28 08:56:32
Камелия винаги е новина,а и нея са я викали,дето си бе облякла с националния флаг
Написано от Гост на 2012-09-28 09:25:37
На Камелия полата и падна и в студиото и като се изправи
от времето е
Написано от Гост на 2012-09-28 09:26:47
необичайно горещо е
проблемът е в раздвояването,
Написано от Гост на 2012-09-28 09:38:11
в диверсикацията на два общественополитически строя.От една страна искаме да сме капитализъм,но не успяхме като останалите страни от прехода да го създадем,дори и законите ни са на база на административен диктат като при социализма - един куп разрешителни режими,а не регистрационни,а усещането за репресия се засилва от факта,че икономиката като не върви поради посоченото по-горе противоречие между цел капитализъм и управление административно тип социализъм,то се проявява стремление един да решава всичко и той да е закона,т.е. хората не вярват в демокрацията и в първенството на закона,просто защото няма как да работят за постигането на дадена цел със средства на предишна цел и по този начин генерират единствено предпоставки за корупция и за налагане на силово управление,тъй като икономическите закони на свободната конкуренция не са подплатени с писани такива,а с точно обратните и не действат.Страхът от репресии(загуба на работата) тресе най-много тези,които са назначени от управляващите,като от време на време "изгаря" за назидание някой от техните,на общинските съветници пък възнаграждението бе намалено до 30% от средната заплата в общината,с което им се каза,че са там благодарение на волята на управляващите по косвен начин,но и парите са кът и занапред от политика ще има полза само ако си депутат
късно е свободен избор и корекции
Написано от Гост на 2012-09-28 09:47:47
вече е въпрос на сурова необходимост при липсата на резерви,както на времето след пленяването на армията на ерхерцог Мак от Наполеон Кутузов е нямал пред себе си австрийци с които да се съедини за обща борба,а на пет прехода е имал трикратно по-силна армия,то отстъплението е било вече сурова необходимост,а не свободен избор,а ние сме горе-долу в аналогично положиние - слаба икономика,пар няма,остава да го наречем ДИСЦИПЛИНА,но тя пък влиза в разрез с устоите на демокрацията,където всички е свободен избор,а не командноадминистративен стил на управление.Късно е чедо!
Написано от Гост на 2012-09-28 09:49:27
Неволю,где си ма?докога ще се лутаме на зиг-зак?
виновна е байганьощината
Написано от Гост на 2012-09-28 09:56:24
над 20 годин се запазиха законите,с които да се влияе на икономиката в полза на определени хора,да се назначават определени хора,но вече почти няма икономика,освен европейските проекти за освежаване,а както върви и скоро държавните постове ще почнат да намаляват,пак поради липса на пари,но миналото изобилства от примери - евреите са вървяли две хиляди години,за да се установят там откъдето са тръгнали :?
Стара Загора - Крагуевац?
Написано от Гост на 2012-09-28 10:25:27
Два града с еднакво на брой население,но в Крагуевац ФИАТ откри 20 000 работни места,защото сърбите останаха в родината си,а отвратени от нашенската демокрация над 2 милиона българи напуснаха страната си,в това число и онези 20 000 висококвалифицирани специалисти работещи в БЕРОЕ,така ще има ивнестиции у нас не за 300 000 коли годишно,а за двестта годишно като в Ловеч и не италиански,а китайски,защото нямаме вече квалифицирана работна ръка,чиято вяра в нашата демокрация се изпари в края на 90-те,след като сини и червени се извъртяха по два пъти във властта.
Написано от Гост на 2012-09-28 10:27:11
стига сте подкрепяли big sha
аз пък подкрепям
Написано от Гост на 2012-09-28 10:57:33
хората на Васил Донев и ще се зарадвам да смачкат Кичка и да я напъхат в дупката ,от която е изпълзяла. 8)
времето е топло - това е важното!
Написано от Гост на 2012-09-28 12:08:36
и със васко кеца, и без биг ша времето е топло,топло,топло и от тополи и мишета няма нужда,няма нужда,дръжте си дървата,вече си е вечно лято,нека да лято,да е толкова горещо,че от ток да няма нужда,яйцата под лупа да печем,всичко у нас екологично да е,за пример на европата да станем,нека ни завиждат,нека да е лято,кво тук значат васко кеца,биг ша и конса,а камелия като няма пари за дрехи няма вече да си ходи как майка я е родила,нека да е лято,нека да е вечно лято!
ВАЖНО
Написано от Гост на 2012-09-28 12:23:31
ВЪРНАХА ЧЕТИРИ ДВОЙКИ МОРСКИ СПАСИТЕЛИ НА ПЛАЖА В БУРГАС,ЗАРАДИ ВИСОКИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ И ОГРОМНИЯ БРОЙ ПОСЕТИТЕЛИ,ЯДВИГА ОТ ПОЛША ЗАЯВИ,ЧЕ ТЕМПЕРАТУРАТА НА ВОДАТА ЗА МЕСТНИТЕ ХОРА МОЖЕ И ДА Е НИСКА,НО ЗА ПОЛЯЦИТЕ Е ПРИЯТНА,ОТКРИХА И МЕДИЦИНСКИ ПУНКТ!НАПРЕД КЪМ БУРГАС!
ЕВРОПА СЕ МЕСТИ В БЪЛГАРИЯ!
Написано от Гост на 2012-09-28 12:25:26
ПЛАЖЪТ В БУРГАС Е ДОКАЗАТЕЛСТВОТО ЗА ТОВА.НАПРЕД КЪМ БУРГАС!
ха ха ха ,
Написано от Гост на 2012-09-28 13:50:03
Хей приятел,хората на Васил Доневоглу са си всичките на работа в общината и те редовно ги мачкат онези двамата палихурници Стайко и Кица мекица,кикерица така че отърване няма.Та тези въпросните двамката за никакъв х@й не стават. :grin :grin :grin
ха ха ха ,
Написано от Гост на 2012-09-28 13:50:09
Хей приятел,хората на Васил Доневоглу са си всичките на работа в общината и те редовно ги мачкат онези двамата палихурници Стайко и Кица мекица,кикерица така че отърване няма.Та тези въпросните двамката за никакъв х@й не стават. :grin :grin :grin
уточнявам
Написано от Гост на 2012-09-28 15:20:33
НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ И ДОБАВЯМ: "И ГЕРБЕРИЗЪМ"
допълвам
Написано от Гост на 2012-09-28 17:31:49
и доневизъм и всяко друго управление. Да живее анархията.  
ГОРЕ РЪЦЕТЕ: ТОВА Е ОБИР!
Написано от Гост на 2012-09-28 17:51:17
Така вече скандират в Испания по повод мерките на правителството за икономии.Темпераментни са нали?
Град ли сме,село ли сме?
Написано от Гост на 2012-09-28 21:20:56
От няколко месеца по улица Левски минава с някакъв микробус,тъмнозелен бил някакъв селяндур и изхвърля в кофите за смет оборски тор,а от няколко дни,откакто се заговори за цена на торбичките от първи октомври си прави икономии и на тях,като изсипва оборския тор от тях в кофите за боклук.Действието се развивало рано сутрин,но мирише постоянно. 
 
Няма ли кой да вземе мерки срещу самозабравилият се селяндур? 
 
НЕЛСЪН ЧИСТОТА подменят варелите с нови,а торът ги разяжда,но тъжба в полицията или в прокуратурата трябва да подадат те,тъй като се унищожава тяхна собственост от селяндура,който явно или няма винетка или като вече се плаща на сметището е решил да си прави икономии с риск за зараза на населението,не случайно има изискване,по-рано беше животни да се гледат на 300 м от населеното място.Има и общински наредби,чета че са назначили нови хора,дори е станало скандал за бройките.Ами да вземат да глобят наглеца,а и полицията сутрин патрулира и е лесно да го установят.То не стига,че гледа животни в града,ами ще си изхвърля оборския тор в контейнерите за смет.То бива,бива,ама като е прост не е оправдан - има глоби да го вразумят,а и НЕЛСЪН да си подадат тъжбата,защото без нея полицията няма как да действа.
В."ТРУД" - Европо,изгони не!
Написано от Гост на 2012-09-29 06:09:17
43,6% живеят в материални лишения,три четвърти без пари за почивка,половината без пари за месо поне веднъж на два дни!При това данните били от официалната статистика за 2010,чийто шеф се назначава от властта. 
 
Идеята на вестник "ТРУД" не е добра,разбира се призивът е реторичен.При положение,че както пище в."ТРУД" от 5 години веем синия байряк със звездите не сме прихванали нищо европейско,но не е съвсем така.Добре,че е контролът от Европа и общественото мнение от нея.За пръв път членовете на Висшия съдебен съвет бяха избрани на квотен принцип от парламента,а не както досега само от управляващото мнозинство.В същото време 10 тодини след влизането в сила на измененията в Закона за местните данъци и такси за пръв път в София щели да го прилагат експериментално в огравичена част от нея,като мерят количеството смет и то се плаща на килограм,докато останалата по-голяма част ще продължи да плаща 1,6 промила върху данъчната оценка.Колкото по-далеч от София,толкова повече се прилага и цитираният закон.В Бургас административния съд е категоричен в решенията,че такса битови отпадъци трябва да се плаща според количеството,а не на база данъчна оценка.В София,близко до управляващите решенията са в полза на управляващите,но Европа не се интерисува от темата,която си е вътрешна работа и не е свързана с усвояване на европейски средства. 
От 24"часа" пък научаваме,че в САЩ да късаш и гориш националния флаг било част от свободата на мнение,докато у нас е наказуемо,но разни нации,разни идеали и различен стандарт на живота. 
 
Европо,не ни гони,нищо че както заключава в."ТРУД",дори мястото не ни е и в Африканският съюз,защото си нямаме банани,докато хазната се тупа в гърдите,че сме фискален оазис. 
Европо,изгониш ли ни,отиваме в АДА,а не в РАЯ,както ни обещават,а за това че в песента си "Сърцата ни" не са повярвали варненските рапъри са ги викали на разпит,изгониш ли вече няма да ги разпитват,няма ли контрол от теб!
въпросът за деня на ТВ ЕВРОПА е :
Написано от Гост на 2012-09-29 06:58:27
"Трябва ли да има референдум за строежа на АЕЦ БЕЛЕНЕ?" 
 
Надявам се,че от телевизията,собственост на брата на президента Петър Стоянов Емил Стоянов,който е евродепутат от ГЕРБ не си мислят,че вследствие на ТЯХНОТО ДОПИТВАНЕ до общественото мнение може да няма референдум,който по закон след наличието на 500 000 редовни подписа е задължително да се състои,още повече след повторното избиране от половин Европа на Сергей Станишев за втори мандат като председател на европейските социалисти,което ще стане факт късно утре,а за такса "смет" може да се добави,че неприлагането на собствен ни закон,приет за да сме в съзвучие с европейските норми,както е лесно да се сети човек е въпрос на СУРОВА НЕОБХОДИМОСТ,защото сме я докарали дотам да е такава - ми как тъй ще се плаща според количеството или на брой ползватели на адрес?Ми то досега редовно плащат само по-малкия брой ползватели на 3-4 пъти по-скъпи имоти,а като се вземе предвид,че обикновено са 2-3,а не 20-30 на адрес,то излиза че едни плащат 30-40 пъти по-скъпо от други за една и съща услуга,дори без да се отчита разстоянието до бунището,което за живеещите в центъра е по-кратко от живеещите в противоположния на съответния град.Но,проблемът бил в липсата на методика,но не е и толкова сложно при липса на методика за определяне на количеството на такса смет,да се отиде на алтернативния вариант - общинският съвет да издаде наредба,кой да се счита за наемател,но засега имало готова методика само върху база данъчна оценка,нищо че е отменена като законова възможност отпреди 10 години,но се смята че така е правилно - а,бе СУРОВА НЕОБХОДИМОСТ,нищо че звучи по сталински!За да има дисциплина всички трябва да носят отговорност за всеки член на обществото.В ДИСЦИПЛИНАТА Е ПЪТЯТ ЗА УСПЕХА,КАКТО УЧЕШЕ ДРУГАРЯТ ЙОФИС ВИСАРИОНОВИЧ!ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА ДРУГАРИ!
свободни хора за анархия и ред!
Написано от Гост на 2012-09-29 07:10:50
Ако се мултиплицира казусът с такса битови отпадъци в останалите сфери уравненито е решено,а то е защо някои страни успяха в прехода си към капитализъм,а други не?Ами у нас не се прилагат дори и "капиталистически" закони,а се опитват за построят капитализъм чрез социалистически закони!Както се казва ЦЕЛТА Е ЯСНА,но СРЕДСТВАТА ЗА ПОСТИГАНЕТО И ВОДЯТ В ОБРАТНА ПОСОКА,А И ВЕЧЕ Е ВЪПРОС НА "СУРОВА НЕОБХОДИМОСТ"! :eek
Общество за ред чрез анархия!
Написано от Гост на 2012-09-29 07:14:41
"Нас червеното знаме роди ни!....ние сме на всеки километър...оттук до края на света,за да изгрее МАЛКА ЧЕРВЕНА ЗВЕЗДА!"
свободни хора за анархия и ред!
Написано от Гост на 2012-09-29 07:17:51
Червената звезда дано ни донесе хляб и салам,че затова е борбата - "Напред с Интернационала напред да вървим,света да покорим!" 
 
ПОБЕДА,ОДНА ПОБЕДА!ПОБЕДА ТОВОРИЩИ!
Написано от Гост на 2012-09-29 07:19:33
сварихте ли ракията,че идваме на гости?
Написано от Гост на 2012-09-29 07:20:54
НАЗДРАВЕ!Нямате ли агне - БАРТЕР да правим!
Написано от Гост на 2012-09-29 07:21:55
ей,все още комунизмът не е победил и има пари!Какъв бартер?
Написано от Гост на 2012-09-29 07:24:03
Когато победи социализмът всичко ще е общо и няма да има нужда от бартер!
Написано от Гост на 2012-09-29 07:24:37
наистина ли всичко :?
Написано от Гост на 2012-09-29 07:26:27
Маркс го е казал!
Написано от Гост на 2012-09-29 07:27:06
А,Моля - без призраци,дето бродят из Европа!
Ч89
Написано от Гост на 2012-09-29 07:48:15
Управлението на Кичка е пълен провал.Първата и година премина незабелязано няма и един резултат.Не е рано да започнем да мислим за следващите избори.Трябва да се работи от далеко.
За натровените деца
Написано от Гост на 2012-09-29 09:14:05
До Тодор Иванов  
Тодоре, 
Дръпни юздите на креатурите си -Ненкова и Кривошапкова ! 
Тия двете ще изтровят децата ни с храна готвена в гимназия Яворов .Зареждането с хранителни провизии се прави от едни мангали ,които са твои хора ,а продуктите се купуват от хипермаркетите и са с изтекла годност ! 
Ненкова подава храна на училището на Кривошапкова и се тровят и децата в Климент Охридски . 
Спри се Тодоре ,в името на ПАРИТЕ с Ненкова , Кривошапкова и шайката ви за доставки ,сте готови да се подигравате със здравето на децата на Чирпан !
да нападнеш рапър заради
Написано от Гост на 2012-09-29 09:27:00
песента му е все едно да плашиш риба с червей! - нова народна поговорка 
 
Българските рапъри придобиха световна известност,поради факта че държавните институции се занимават единствени в света с песните им.Те са на върха на славата си,дори най-идвестните рап-групи в САЩ не са били обект на разследване и то такива дето не само пеят,ами се и бият помежду си.Няма по-голяма гордост за един рапър,че е преследван от властите,все едно да налееш масло в огъня.Те са вече мъченици в своето и в съзнанието на феновете си,дори изслушах 20-на рап парчета за да се ориентирам.Рап групата "общестен враг" ряпа да яде и има да мечтае някоя институция в САЩ да я преследва заради песните им - ами затворници какво да пеят - пеят срещу "куките" и каква радост за нашите рапъри - думите,че са преследвани се превърнаха в реалност и вече са "умират" от кеф и от неочаквано повишилият се интерес към тях.  
 
Big sha Konsa дори станаха предмет на спор между бивш и настоящ премиер,и парламента им отдели време. 
Кво праим бе брато?
въпрос
Написано от Гост на 2012-09-29 11:13:14
чух ,че било хепатит на ученици от гимназията,хранително ли е или хепатит ?
сензациите нямат край
Написано от Гост на 2012-09-29 13:45:34
утре в предаването си Люба Кулезич е поканила на диспут проф.Георги Лозанов от СЕМ и ........Мишо Шамара,подвизаващ се от известно време под артистичния си псевдоним BIG SHA :eek
Написано от Гост на 2012-09-29 13:50:06
рапърите ги слушат в америка под 5%,доскоро у нас бяха под 1%,но сега вече са над 20% след последните събития,като се очаква след силно интелектуалният диспут утре да нараснат феновете на рапа поне на 30%.Ма какви слова ни очакват само от вече рапър № 1 ... "Ма да си го ..",ма да ви ...." Ма да го ....",проф.Лозанов едва ли ще има равностойни аргументи срещу такъв силен опонент! :eek :eek
натравянето
Написано от Гост на 2012-09-29 15:17:04
натравянето е от храна сготвена в стола на гимназия Яворов ,има деца със сериозни оплаквания и има настанени в болницата ,повечето майка на засегнатите деца са си взели отпуски да си гледат децата .Абсолютно безхаберие на учителите в гимназия Яворов ...........
НАЗДРАВЕ!
Написано от Гост на 2012-09-29 17:12:41
ЧЕСТИТ ПОСТ ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ!НАЗДРАВЕ!
Написано от Гост на 2012-09-29 17:15:03
НА ЗДОРОВЯ!ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!ВОДКА МАЛО И СЕЛЬОДКЕ ТОЖЕ!
мима
Написано от Гост на 2012-09-29 20:31:05
Няма втори като него,няма втори кат Сергей,млад и образован Европата превзе,европейците му оцениха интелекта за разлика от нас!Бъди жив и здрав бате Сергей и дълги години не само на Европа да служиш,но и на нас да помагаш,да ни изведеш към светли бъднини!
До Гост на 2012-09-29 17:15:03
Написано от Гост на 2012-09-29 22:14:33
Що ставаш за смях? Ако си от поколението което презира руски език или пък си учил, но нищо не си запомнил - чичко Гугъл знае всичко. Щеше да ти помогне да го напишеш грамотно. Чирпанска му работа. Уж правиш нещо, уж пишеш нещо,а то - нищо. Ха, със здраве.
Написано от Гост на 2012-09-30 07:28:45
Другари и другарки - не се карайте!Важна е вярата в Станишев!
Написано от Гост на 2012-09-30 12:43:42
Той е тук!Той е тук!Той се върна!
Написано от Гост на 2012-09-30 12:45:27
ми как няма да се върне,без него закъде сме?
Софийско робство
Написано от Гост на 2012-09-30 13:26:19
Фирмичката ,дето ще "ремонтира" музея на Чирпан е " спусната" от София ....и нашите местни строителни фирми ще останат "с пръст в уста "! 
Това е поредното унижение за Чирпан и чирпанци .... 
 
Да ни е честито новото финансово-икономическо робство !
свободни хора за справедливост!
Написано от Гост на 2012-09-30 17:09:38
Столичните медии ни информират,че 260 000 шофьорски книжки са неподменени,а до края на годината изтича срокът на още 40 000,ами това са близо 300 000 по 20 кинта прави 6 милиона лева. 
 
Определено шофьорските книжки трябва да се подменят всяка година,защото все повече се увеличава броят на хората дето се отказват от тях завинаги поради икономически причини,смятайки че таксите за гражданска отговорност са високи,за винетки и т.н.,и няма смисъл от личен автомобил.В същото време се увеличава броят на неграмотните,които ще разчитат на държавната хазна,а нали сме солидарно общество,ако трябва ще си подменяме шофьорските книжки всеки месец,дори всяка седмица,а може и по-висока цена на застраховката гражданска отговорност да плащаме,за да напълно обезщетени пострадалите както в Европа.Пътният данък също е смешно нисък в сравнение с този в държавите от европейския съюз,а искаме пътища без дупки.Добро е и предложението от една застрахователна компания при застраховка АВТОКАСКО застрахователят да не плаща щети до 100-200 лв.,след като в Европа не се плащали щети до 300-500 евро,тъй че пак ще сме на кяр! :?
Чрез избора на Станишев,
Написано от Гост на 2012-09-30 18:48:32
ЕВРОПА поиска,по-скоро очаква управление от Станишев и в България.Бившият член на ГЕРБ МИШО ШАМАРА също!Дори се "скара" на настоящият премиер,че "ни е омръзвал",влизайки в ролята на народен трибун!Дали българинът ще послуша ЕВРОПАТА,ако МИШО ШАМАРА продължи да се прави на PR ва Сергей Станишев?Предстои да разберем в началото на следващото лято!
ЕЛЕКТРОННО ОБЩЕСТВО
Написано от Гост на 2012-10-01 06:01:36
Феновете на рапъра Мишо Шамара явно са горди по форумите от напускането на студиото на btv и от това,че е напусувал журналистката в студиото,Ето и едно тяхно мнение от форума във въстник "24часа",по повод отразяването на посещението на Мишо Шамара в студиото на btv : 
 
"Много бързо забравихте,че и Диана - "Акулата със стоманени челюсти" съвсем не е цвете за мирисане.Тя и Кулезич са тежката артилерия на Асфалт паша! 
 
Шамарът е започнал да псува журналистката,след като го е помолила да даде тълкувание на някои цитати от парчето "Бяло,зелено,червено",заради които прокуратурата викна на разпит творците му!- ни информира вестник "24 часа". 
 
На практика Диана Найденова си го е предизвикала,та Мишо Щамара не е вчерашен - от дни се възмущава,че са го викали да дава тълкувания на думите си,като и това е главното- споменавал е,че и цветовете на Мексиканското знаме и на някои други държави са като тези на българското,и какво е поискала от него Диана Найденова - поискала е сам да свърже думите от песента си с българското знаме,т.е. да се самоосъди.Точно такива изказвания направи и премиера - че Станишев защитавал "смъркачите",но в песента само се казва "бялото го обичам",а това за бели линийки,които се смъркат бяха разсъждения на прокурора Кокинов по БНТ и сега Найденова се е опитала да свърши работата на обвинението да получи тълкувание в ефир,заради което Шамара да бъде осъден - пропангандирането на употребата на наркотици е наказуема,което не значи,че е трябвало да я псува,но явно знае откъде могат да "ударят",но все ще ми изровят нещо,дори и да не става,системата у нас така действа,пък след две-три години съда да си го оправдава!
Бившият главен Филчев го каза -
Написано от Гост на 2012-10-01 07:32:40
едно ..... колкото повече го тъпчеш все по-опръскан ще ставаш,но това бе по повод едни показания на наш общественик,който за обективния зрител очевидно не е със всичкия си,както и показания,в които се твърдеше,че Филчев сам със сатърчето е накълцал ямболската адвокатка,а като се установи,че в същото време се е качил на самолет и е излетял,то услужливата журалистка с цайсите го КОНТРИРА,че самолетът не е излетял за Либия,на което наглият Филчев отговори : Но, еизлетял,нали?". 
По-късно отново забърка скандал,като на въпрос който съдията задава,за да установи самоличността на лицето пред себе си,бе зададен от прокурора към бившият му началник,а именно "БИЛИ ЛИ СТЕ ГЛАВЕН ПРОКУРОР?",като за този ноторно известен факт,Филчев отговори на бившия си подчинен с ирония -"не знам",поради което услужливите журналистки задаваха дни наред на гостите си въпроса "Луд ли е Филчев",а също и на себе си,но дори и Въргала,Бай Мунчо и Мишо Шамара един въпрос ги вълнуваше - "Луд ли е Филчев?",като отвреме навреме се прокрадваше съмнение - ами той,ако не е луд,то кои са лудите,но те биваха бързо отхвърляни поради прекалена заетост на мислителите,какви песни да напишат,а за бай Мунчо къде да си изпие сутрешното кафе - на синьото или на червеното кафене!
GOST
Написано от Гост на 2012-10-01 09:58:45
NACISTITE UBIWAT TQLOTO, A KOMUNISTITE - DU6ATA. :zzz
GOST
Написано от Гост на 2012-10-01 09:58:56
NACISTITE UBIWAT TQLOTO, A KOMUNISTITE - DU6ATA. :zzz
Ееййй
Написано от Гост на 2012-10-01 13:30:09
папагал този сайт е български тук се пише на български.Отивай в някой друг сайт да си пишеш със....манго.
Баш, башия
Написано от Гост на 2012-10-01 15:16:10
Защо Ненкова да е виновна? неразбирам Столовете са общински и са подчинени на Кмета. Работниците се назначават от кмета. Какво общо има директорката на гимназията.
Самоубийство след стрес от реформите!
Написано от Гост на 2012-10-01 19:14:48
Разочарован гръцки магнат се е самоубил,като преди това е нарязал половин милион евро.Магнатът е потомък на стара фамилия корабособственици и е имал десетки имот дадени под наем от които вземал хиляди евро за всеки. 
Гръцкото правителство е пред решение хората с доходи над 100 хиляди евро да плащат 45% данък върху дохода си,след като досега плащаха до 40".А,задаваме ли си въпросът до какви реакции у нас би се стигнало,ако бъде отменен плоският данък от 10% и се върне старата скала до 24%,което е увеличение с цели 14%,а не само с 5%,което в Гърция е обезсмилило живота на магната!
Хора бдете!
Написано от Гост на 2012-10-01 19:19:05
За да няма случаи като с гръцкия милиардер!Добре е да се припомни,че Станишев се зарече,ако вземе властта да отмени плоският данък от 10%.Може само да се гадае до какви трагедии ще доведе това у нас!Хора бдете!
спри са ма!
Написано от Гост на 2012-10-01 19:21:33
Жа си намериш друг работодател
Днес е ден на възрастните хора,
Написано от Гост на 2012-10-01 19:24:19
гръцкият магнат е бил едва на 55 години и е посегнал на живота си поради кризата в Гърция,че тежестта и се прехвърля върху по-заможните,което не е могъл да преживее!
Написано от Гост на 2012-10-01 19:27:02
Г-жо,няма да обеднеете толкова,у нас най-много да върнат старата скала
Така е,но все още има заблудени
Написано от Гост на 2012-10-02 06:25:07
нашенци,които по репортажите на телевизиите от Гърция и Испания хортуват,че предпочитат гръцката и испанската криза пред нашата и няма да се връщат?Странен свят!
Ами оня забогатял нашенец в
Написано от Гост на 2012-10-02 06:35:13
САЩ Вени Марковски как се шегуваше за наша сметка снощи при Слави Трифонов.Славчо го пита как вижда положението в България,а той му отговаря,че тази година сме по-добре от следващата,а предишната сме били по-добре от сегашната!Не го е срам!
Да,но Борисов показа,че е в час
Написано от Гост на 2012-10-02 07:01:10
като подкрепи провеждането на референдум за АЕЦ "БЕЛЕНЕ",ако както при Бареков председателят на парламента Г-га Цацева обясняваше,че нейното виждане е,че референдум по този въпрос не трябва да има,защото е свързан с държавния бюджет,а било в компетентността на депутатите да решат въпроса,то такава позиция на отказ от пряка демокрация с внушение,че не сме умни като тях,как би се възприела?Отделен въпрос е,че с подобни разширителни тълкувания за свързаност с бюджета би могло да се отхвърли всеки опит за референдум,дори и този за отделянето на с.Яворово.Показа и нюх,че го поиска веднага,т.е. поне три-четири месеца преди изборите,а не както Станишев,който раздели вотът за европарламент с този за местен парламент,което доведе до съкрушителна загуба на левицата през 2009 г. на изборите за местен парламент след минималната победа на ГЕРБ в изборите за европарламент,минимална,но вдъхна увереност в предстоящата победа на ГЕРБ в изборите за местен парламент,които бяха един месец след тези за европарламент.
Ах,тази Кунева по БНТ,но
Написано от Гост на 2012-10-02 08:50:34
Вени Марковски снощи при Слави каза,че най-вероятно пак Борисов ще спечели,но все пак зависи откъде ще получи този път повече гласове Кунева - отляво или отдясно,през 2011 беше отляво,но настроенията сред хората са както прогнозите за футболните мачове,но определено все някой ше упрекне Кунева,че отнема гласове от него,но подобна опастност видния чирпански журналист Миланов я разкри по отношение на местните избори в Чирпан.
ОООО,ооооо
Написано от Гост на 2012-10-02 08:54:51
Кунева ако не влезе на Доган ще е мандата,но няма да е тройна,а двойна коалиция
О,не о,ако АТАКА влезе ще има
Написано от Гост на 2012-10-02 08:57:58
братска дружба на двамата големи,нищо че се заричат,че това няма да стане,но ако не влезе няма как в международен план Доган да е опозиция,а те да се прегърнат.
ГОСТ
Написано от Гост на 2012-10-02 09:22:41
Хареса ми сравнението за следващата коалиция с прогнозите за футболните мачове. Така си е. До момента според социологическите проучвания в парламента ще влязат 4 партии. Колкото и манипулативни да са социологическите проучвания те показват настроенията в обществото. Има редица грешки и в тях обаче. И примерите са много: Президентски: Стоянов-Първанов - 2001; 2. 2005г. никой не даваше шанс на АТАКА за влизане в парламента 3. 2011г. Президентските избори всички бяха уверени в категоричната победа на Плевнелиев, но той спечели със някакви си 100 хил. гласа разлика и то при положение, че Калфин получи "мечешка" прегръдка от Доган.
Кунева е против АЕЦ"БЕЛЕНЕ"!
Написано от Гост на 2012-10-02 12:26:52
Явно от щаба и са отчели,че както и горното мнение констатира без нейното участие президентските избори бяха спечелени със 100 000 гласа,т.е. на първи тур е привлякла гласове основно от левицата,но и Първанов тогава виждаше някаква алтернатива с нейно участие,а в студиото казаха,че се е обявил срещу нея,но при всички положения позицията и срещу АЕЦ"БЕЛЕНЕ" говори,че поглежда към разочарованият от ГЕРБ "мек" електорат.По-скоро при социологическите прогнози трябва да се обръща внимание с колко нараства неодобрението от управлението на ГЕРБ,а не колко го подкрепят декларативно,но който и от големите да спечели ще е с малко.Да,много зависи от представянето на Кунева за бъдещето управление на страната.
За манипулациите на социолозите
Написано от Гост на 2012-10-02 12:50:41
Целта на подобни манипулативни социологически проучвания е да създаде усещането за липса на алтернатива. Обикновенно хората следват победителя - има и изключения разбира се. Поне според мен има желание от страна на някой социолози да изтъкнат, че Кунева е далеч зад двете основни партии. Дали точно тя е алтернатива аз не се наемам да анализирам. В партията й реално има две разпознаваеми лица - тя самата и Д.Вълчев.
за Кунева
Написано от Гост на 2012-10-02 15:49:41
каква алтернатива е Кунева. Нека не забравяме, че тя е министър от тройната коалиция. Със стари ...нов бардак прави ли се? Колкото и недолюбван да е Иван Костов е прав за едно "Тя е поредната червена кукувица, която иска да снесе в синьото гнездо". Сергей Станишев ще е премиер на БГ след няколко месеца. изборът му за председател на ПЕС ще налее вода в мелницата на БСП. Няма да имат пълно мнозинство но със старите партньори Доган и Кунева ще заформят добро трио. Колкото жалко и да е ГЕРБ ще оберат плодовете от собствената си политика на унищожаване на десните партии като СДС, РЗС и Атака.
1-ВО
Написано от Гост на 2012-10-02 16:59:11
1-во какво синьо гнездо е свил ИванКостов,съпругът на партийната секретарка и тарторът на разбойническата приватизация,че да дава акъли. 
2-ро-нов бардак се прави ,непрекъснато със стари курви и марионетки;Кунева,Костов.Д.Вълчев и т.н. 
Просто театро и сценарий ,който се влачи вече 23 години. 
Балъците да ходят да гласуват!!! :zzz :zzz :zzz
кардинал
Написано от Гост на 2012-10-02 17:50:30
Ст.Генов - сивия кардинал на общината , всичи наказателни мероприятия като разчистване на сметки с политически противници,съкращения ,уволнения и др минават през него ,като забележете той подпис не слага , подписите са на кметицата . С две думи ;дърта лисица ' от старата школа на 6 то
мнение
Написано от Гост на 2012-10-02 18:18:24
Една и съща банда държи властта в България-това и децата го разбраха ! 
Че са решили да турнат пожарникарчето пак на премиерското място е също вече ясно .Но ,че народа е решил този път въобще да НЕ ГЛАСУВА ,е направо реално и май доста мъдро и разумно .
ГОСТ
Написано от Гост на 2012-10-02 18:24:27
Това не е ,новина Стайко Генов чрез групата съветници от БСП унищожи град Чирпан.А сега Кица да му бере срама още 3 години.Да се молим да няма 2 мандат.
несъгласие
Написано от Гост на 2012-10-02 18:42:19
СДС и ДСБ са наистина десни партии,но едва ли ГЕРБ ги е "унищожил" в смисъла на тази дума,от ГЕРБ просто им заеха пространството,което те заемаха - една смяна и толкоз,какво тук значи някаква си личност,ако се перефразира Вапцаров.При РЗС и АТАКА положението е по-особено.На практика АТАКА винаги е подкрепяла при гласуванията ГЕРБ,нищо че е от най-яростните противници медийно на ГЕРБ,но след порнокуклите и откритите "уроци" на лидера им по-нежните души в партията им не успяха да го преглътнат и го напуснаха,основно след изборите,е имаше и някои преди тях,но бяха малко тогава,а пък РЗС след изборите е най-яростният привърженик на ГЕРБ,но който подкрепя управляващите,които и да са те,като малка партия се самоунищожава,но с оглед резултатите от изборите Яне Янев зае правилна позиция на просперитет!
Много големи оптимисти има
Написано от Гост на 2012-10-02 19:05:58
за тазвечерните мачове от шампионска лига,поне ще дават двете "сигурни двойки" по телевизията БЕНФИКА- БАРСЕЛОНА и КЛУЖ-МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД,които като нищо могат да излезат ХИКСОВЕ,моля се и двата да са с резултата 2 на 2.Не са мачове за игра с пари и "победите" на СПАРТАК МС срещу СЕЛТИК и на ВАЛЕНСИЯ срещу ЛИЛ,но най-ми харесват истинките двойки като резултат на БАЕРН срещу БАТЕ БОРИСОВ и на ЧЕЛСИ срещу НОРДСЕЛАНД,е всеки се надява,а аз се надявам да не загубя 1,50,а поне два от четирите резултата да ги позная.Важна е тръпката и късмета,както в политиката.
съболезнования за първия мач
Написано от Гост на 2012-10-02 21:14:16
московските спартаковци загубиха от СЕЛТИК с 2 на 3.Дано този който се канеше да залози 10 лв за победа при това с хендикап на СПАРТАК МС да не го е направил,за да спечелил 13 лв и да можел да си купи салам утре
свободно мнение
Написано от Гост на 2012-10-02 23:27:18
Заемането от ГЕРБ не беше унищожаването на традиционната десница. ВСе пак те влязоха в парламента, което не говори за унищожение.Това са нормални политически процеси. Унищожаването на СДС /не на ДСБ/ се случва последните 1-2 години. Особено с кандидата за президент Румен христов. И това е под влияениетона ГЕРБ. Отначало и М.Димитров имаше залитания поГЕРБ //очевидно примамван с нещо/ После явно се усети и зави в друга посока и когато се опита да излезе от сянката на Костов се оказа сам и логично се оттегли. Сега предстои унищожението на СДС защото няам да влезе в парламента. При ДСБ не е така - те също няма да влязат, но то е защото лидера им е този. от друга страна пък ДСБ без лидера си е нищо. Но Костов все пак се оказа по голям играч от Царя примерно. Защото Костов все още е в активната политика, а Царя е аут. Така става когато не си последователен. Царя ако не беше направил Тройна коалиция, можеше 2009 да се върне. нека не забравяме че гласовете на Б.Б. са на бивши царисти, както и тези на Кунева де. но той не гледаше в переспектива, а конюнктурно. БСП сгрши че запази Станишев - той печчели много от избора в ПЕС но в БГ скоро няма да получи доверие. БСП трябваше да излъчи нов лидер различен от Първанов и Станишев и можеше да се доближи до ГЕРБ. Но всички властимащи ги обхваща главозамайването когато са на върха. Доган не влиза в обичайната статистика. той не е и толкова голям политически играч. Неовите гласове не зависият от политиката, те са етнически и нарастват заради нарастването на малцинственото население в страната, както и заради някой българия еничери. Тпй просто си взима процента и ако на някой не му стигат депутати си ги предлага на доста висока цена.
Несъгласие
Написано от Гост на 2012-10-03 08:06:49
БСП не е сгрешила със Станишев,а точно обратното.От изборът му за председател на ПЕС печели и той,печели и цял народ!Печели уважение и в Европейската народна партия,в която ГЕРБ членува,защото няма как да не им направи впечатление подкрепата от 91% при избора му и то от водещи политици,а дали БСП ще се доближи до ГЕРБ,това не е толкова важно,причини за това много,като се вземе предвид образователният ценз на гласуващите и устойчивата му тенденция на снижаване и за в бъдеще. 
 
По-важно,че "закъсняваме" с две години за ШЕНГЕН,а това означава да сме "БЕЛИ ХОРА" в Европа.От еврозоната сами дадохме заден назад,но може и да е за добре,но не е добра идея да се "репчим" на Европата,заради неприемането ни до този момент в "ШЕНГЕН",нито пък е добра идея,че на ПУТИН посещението му у нас на 9 ноември нямало да бъде приятно,заради иска от един милиард долара "АТОМСТРОЙПРОЕКТ" към нас,при положение,че за тази година НЯМА ПЛАНИРАНО ПОСЕЩЕНИЕ на Путин у нас,но ще се е УПЛАШИЛ!Това ще да е причината!А,може би това е причината за рязката промяна на управляващите,по-точно на премиера Борисов,защото той управлява,а другите изпълняват по отношение на провеждането на РЕФЕРЕНДУМ за АЕЦ"БЕЛЕНЕ" в тримесечен срок.ДОРИ ТВ ЕВРОПА СМЕНИ ВЪПРОСА СИ ДЕНЯ ОТ "НУЖЕН ЛИ Е РЕФЕРЕНДУМ" НА "ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ ЗА АЕЦ"БЕЛЕНЕ",а тя както знаем е собственост на евродепутата от ГЕРБ Емил Стоянов,брат на бившия президент от СДС Петър Стоянов!
Първата цел на БСП по промените
Написано от Гост на 2012-10-03 08:19:57
в Изборния кодекс трябва да е въвеждане на МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ,Преди месеци и АТАКА изразиха подкрепа на това предложение. 
 
Да си припомним за машинното гласуване - гласува се чрез клавиатура,на която се изписва с цифри НОМЕРА на партията,бележката автоматично влиза в кутията,а по-новите модели изпращат и онлайн информация,както новите касови апарати. 
 
НЯМА КАНАПИ С ВЪЗЕЛЧЕТА ЗА МЯСТОТО НА НОМЕРА В БЮЛЕТИНАТА.С ЕДНА ДУМА,КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ТЕГЛИ ПАРИ СИ БАНКОМАТ НЯМА ДА УСПЕЕ И ДА ГЛАСУВА ПРАВИЛНО КАКТО ЖЕЛАЕ!
избори 2013
Написано от Гост на 2012-10-03 08:41:41
Докато право на глас имат хора, които живеят трайно в чужда държава нещата няма да се получат. Не приемам че хора несвързани с БГ трябва да решават наравно с мен кой да управлява. Аз внасям данъци, осигуровки и в същото време някой си от майка си енина, дето говори на развален българо-турски има същия глас. Е тва не е демокрация. Съжалявам хората за причинената им Голяма екскурзия, но заради това, че някой им е причинил една справедливост на времето не смтям, че аз нося отговорност.
избори 2013
Написано от Гост на 2012-10-03 08:41:57
Докато право на глас имат хора, които живеят трайно в чужда държава нещата няма да се получат. Не приемам че хора несвързани с БГ трябва да решават наравно с мен кой да управлява. Аз внасям данъци, осигуровки и в същото време някой си от майка си енина, дето говори на развален българо-турски има същия глас. Е тва не е демокрация. Съжалявам хората за причинената им Голяма екскурзия, но заради това, че някой им е причинил една справедливост на времето не смтям, че аз нося отговорност.
избори 2013
Написано от Гост на 2012-10-03 08:42:05
Докато право на глас имат хора, които живеят трайно в чужда държава нещата няма да се получат. Не приемам че хора несвързани с БГ трябва да решават наравно с мен кой да управлява. Аз внасям данъци, осигуровки и в същото време някой си от майка си енина, дето говори на развален българо-турски има същия глас. Е тва не е демокрация. Съжалявам хората за причинената им Голяма екскурзия, но заради това, че някой им е причинил една справедливост на времето не смтям, че аз нося отговорност.
Канапът е изпитано помощник!
Написано от Гост на 2012-10-03 11:25:24
Достатъчни са две възелчета за съответните цифри от номера на партията,но ще има проблем ако номера на партията,ако е до 10 е изписан например 05,а не 5,но знам ли ги тизе машини,може и 0 да е в началото и тогава няма да има проблем,и дано са автоматизирани след въвеждането на втората цифра,че и клавишът enter може да се обърка!
Несъгласие
Написано от Гост на 2012-10-03 11:36:57
Промените в Изборния кодекс,предложени от БСП и одобрени на брифинг от АТАКА водят до дикриминация и не трябва да бъдат приемани.Както неграмотният има право да се кандидатира за кмет с измененията през 2007 по предложение на тогавашния председател на парламента Пирински,с още по-голямо основание неграмотните трябва да имат възможност правилно да употребят избирателното си право,като за целта си използват канап с възелче по дължината на бюлетината!
интересни мачове тази вечер
Написано от Гост на 2012-10-03 11:53:14
от шампионска лига - слабият МИЛАН гостува на руският ЗЕНИТ,който май е в още по-слаба форма - прогнозата е невъзможна,колебливият МАНЧЕСТЪР СИТИ приема колебливият БОРУСИЯ ДОРТМУНД,но футболът е игра измислена от англичаните,за да бъдат огорчавани от немците - и този мач е като тото,не изглежда сигурна и очакваната лесна победа на АРСЕНАЛ над ОЛИМПИАКОС,защото е лесна,а АРСЕНАЛ се "дъни" именно в лесни мачове,много ниски коефициенти за сигурни победи са дадени и на ШАЛКЕ 04 срещу МОНПЕЛИЕ,както и на ДИНАМО КВ срещу ДИНАМО ЗАГРЕБ,както и за гостуващият РЕАЛ МАДРИД срещу АЯКС,като че ли срещу силно играещият АНДЕРЛЕХТ у дома си набиращата скорост МАЛАГА ще си вземе трите точки,същото може да се каже и за прехваленият ПОРТО,който е зад БЕНФИКА,а БЕНФИКА я видяхме снощи че е гола вода,та дали прехваленият ПОРТО няма да бъде "изгорен" от все по-добре играещият ПАРИ СЕН ЖЕРМЕН,който тази година хвърли над 130 милиона евро за нови играчи,които вече се сработиха,но все пак да заложиш на французи или на руснаци винаги си е тото!
там ли е?
Написано от Гост на 2012-10-03 12:56:46
Какво става с Тодор Иванов?-още размотава ли се в музея? :?
РЕФЕРЕНДУМ лесно се не дава!
Написано от Гост на 2012-10-03 18:37:37
След като при Бареков председателят на парламента каза,че според нея референдум не трябва да има,защото въпросът е от компетенцията на парламента и е свързан с бюджета,вчера пък премиерът "заповяда" да се проведе в срок от три месеца,днес от СИНЯТА КОАЛИЦИЯ депутат Михайлов поиска въпросът за референдума да бъде отнесен до Конституционния съд,с мотива,че бил от компетенциите на Министерски съвет,като обявиха че започват да събират подписка с тази цел,но също и споменаха,че и омбусманът можел да сезира Конституционния съд,а по-рано днес омбусманът заяви,че референдумът се политизирал,сиреч бил безсмислен! 
 
Явно противниците му се имат за еманация на човешкия род смятайки,че народът има право само да гласува.В случая ще използвам това си право на изборите,като определено няма да гласувам за СИНЯТА коалиция,според които те трябва да решават вместо мен.Много им здраве!Дано и ГЕРБ,както са свикнали пак си променят позицията и са срещу провеждането на референдум,като демонстрират върховенството на парламента и участват тяхни депутати в подписката до Конституционния съд. 
 
РЕФЕРЕНДУМЪТ е израз на пряка демокрация и е особено добре приет в Европейския съюз като процедура,а се оказва че т.н. демократи,които постоянно се кълнят в европейските ценности са против него,а "ретроградните комунисти" са за него! 
 
Спомняйки се изразът на Хамлет "Има нещо гнило в Дания" си спомням,че следващият въпрос,който го измъчваше бе "ДА БЪДА ИЛИ ДА НЕ БЪДА?",а въпросите които трябва да си зададат нашите политици е "Да ни приемат или не в "ШЕНГЕН"?"Да бъдем или не третирани като "бели хора"(успели и успяващи хора,възприели демократичните ценности като американския президент Барак Обама),възприемащи европейските ценности? или да ни възприемат като не знам какви си?Ако отворя скоба и почти единодушната подкрепа от правителствата на половин Европа за Станишев показва,че него го имат за "бял човек",но нас все още в съвкупност ни нямат за такива и пак опираме до въпроса на Хамлет : "Да бъда или да не бъда?".ДОКОГА?
комисионна на министър
Написано от Гост на 2012-10-03 19:01:17
ачик-ачик властниците правят реклама на веригите немски дюкяни по медиите -от ранното лято ,та чак и през есента.... 
голяма пара ще заслужат някои министри ...о-о-ох-хаааа
Написано от Гост на 2012-10-04 16:51:28
Вижте предизборните ангажименти на Г-жа Кичка Петкова  
 
1. До края на мандата ще бъдат привлечени поне 5 големи инвеститора в селското стопанство и промишлеността. Срок за изпълнение: От първия до последния ден на мандата, като първите видими резултати ще са налице до март 2012 г.  
Резултат  
Август 2012г. – къде са първите видими резултати  
2. Създаване на високопрофесионален екип от експерти за подготовка на проекти по европейските програми. Срок за изпълнение: От първия ден на мандата до 2013 г., като първите видими резултати ще са налице до края на 2012 г.  
Резултат Август 2012 – екипът Д.Божилов, Ан.Кондарева, Ст.Петров  
Проектите – отменен конкурс за най-важния проект – подмяна на водопроводите  
3. Мащабна програма за пълна рехабилитация на пътната мрежа в общината чрез европейски средства и целево използване на средствата от данък МПС и данък недвижими имоти. Изготвяне на план за годините от мандата за ремонт на улици, тротоари и пътища от четвъртокласна пътна мрежа в общината. Въвеждане на строги изисквания към фирмите-изпълнителки за 4-годишна гаранция за новоасфалтираните участъци.  
Срок за изпълнение: Първите резултати ще са налице до края на 2012 г.  
Резултат август 2012г. – 300 хил.лв. в джоба на Гергов за кърпеж от общинския бюджет, който вече е напукан и още газим остатъците от изрязания асфалт. В замяна бонус за Гергов – 300 хил.лв спестени от наем за земята покрай магистралата.  
6. Отпадане таксата за деца, посещаващи детски ясли, което ще облекчи бюджета на младите семейства в общината. Срок за изпълнение: Първите резултати ще са налице от януари.  
Август 2012г. – таксата е отменена, но има масово отписване от услугите на детските заведения  
9. Реорганизация в сметосъбирането. Дейностите по сметосъбиране и извозване на отпадъците постепенно да станат дейност, която се извърша от общината, а не от външна фирма. Това ще доведе до значително поевтиняване на услугата за гражданите на община Чирпан.  
Срок за изпълнение: От началото до края на мандата ще се работи за това.  
Август 2012г. – 5 % увеличение за гражданите и много повече за фирмите  
13. Постоянен и отговорен диалог с жителите на общината. Провеждане на референдуми по значими проблеми на общината.  
Август 2012г. – няколко изгонени от кабинета. Реферндуми – 1, с който Яворовци ни напуснаха.  
Бонуси необещани, но изпъленени:  
Семейство /мъж, съпруга и дъщеря/ от ромски произход назначено в общината.  
2 кредита за близо 4 млн.лв.  
Червена банка обслужва Общината избрана без търг и конкурс.  
Финансова санкция по проекта за Пречиствателната станция  
Много непочистен сняг през зимата и много прах през лятото
Оф,много мачове тази вечер
Написано от Гост на 2012-10-04 19:31:14
Дано бият ТОТНЪМ,ЛЕВЕРКУЗЕН,ХАНОВЕР 96 И ТВЕНТЕ НА ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ,А ОЩЕ ПО-ДОБРЕ И НА ХЕНДИКАП
до мадам Кица
Написано от Гост на 2012-10-04 19:44:20
Е тогава,при това положение,набедената кметица крайно време е да си събира багажа и там откъдето е дошла.Камионите в Бр.Даскалови я чакат да отива и да започва да ги брои.Може да вземе и бате си Стайко за шофьор нататък :upset
Написано от Гост на 2012-10-04 21:07:06
Хановер е с играч по-малко от 9-та минута,но си е топка,знае ли се,но чак с хендикап няма да стане
За Тодор до ТАМ ЛИ Е
Написано от Гост на 2012-10-04 21:27:55
Там е как да не е там,виж ,колко дълъг текст е написал по-горе? 
Ама иначе е ни жив ,ни умрял. :grin :grin :grin
36% след 23 годин успехи!
Написано от Гост на 2012-10-05 05:48:56
Обещания в България всички дават от хубави по-хубави.След 23 годин ни останаха само обещанията и хората искащи децата им да емигрират са се увеличили до 36%,при това без вече емигриралите засега временно близо два милиона и един милион за постоянно.Какво тук значат обещанията на един кмет,а и как да се сбъднат,нали за три години щяхме да постигнем средноевропейски стандарт на живота,но се отлагало с още три.От Тодор пък още по-малко зависи нещо.Премиерът пък в стил Донев се накара по телевизиата на предшествика си,който много лъжел,както Донев се накара на учителите от у-ще "В.Левски" една година преди изборите за едно празненство,но има ли значение дали ке бием социалистите и ПЕС в България?Не сме и патриоти,от Бангладеш например никой не иска да емигрира,нищо че са 140 милиона на територия като нашата,но явно имат установен ред,защото четири банди контролират страната.Телевизия СКАТ пък ни залива с информация,че "Кугарът" на премиера харчел 9000 лв. на час,че имало откриване на пешеходна пътека в Бургас,за която били изразходвани две кофи боя,но по европейска програма.Но,ако НФ за спасение на България вземе властта ще се подобри ли положението?Едва ли!Вчера и от правосъдното министерство заговориха за преструктуриране на съдилищата поради слаба заетост на някои места.Все повече ще се налага преструктуриране и в други области спрямо администрацията,за да може социалнослабите да поддържат статуса си на средна класа,след като средната класа бе направена социалнослаба,очевидно идва ред и на администрацията.Неизбежно е!Все пак нуждите на социалнослабите за следващата година са се увеличили в проектобюджета с 581 милиона лв.
Комуната е неизбежна в България!
Написано от Гост на 2012-10-05 05:59:12
Няма значение кой е на власт,социалисти или народняци,пътят към комуната вече е без алтернатива -СБОБОДА,БРАТСТВО,РАВЕНСТВО!Теорията на Маркс и Енгелс бе доказана в България,тази на Джек Лондон в книгата му "ЖЕЛЯЗНАТА ПЕТА",че социалъзмът щял да победи първо в развитите индустриални държави бе окончателно съсипана у нас!НИЕ СМЕ ПЪТЯТ,НИЕ СМЕ СВЕТЛИНАТА!СВЕТЪТ ДА СЕ УЧИ ОТ НАС!А и ако Оруел бе жив книгата му "1984" щеше да е под име "2102",на другата си книга нямаше да променя заглавието си и то щеше да си е пак "ФЕРМАТА"!А,сме тръгнали да се възмушаваме от творчеството на Мишо Шамара и компания.
Не сте прави,не сте прави!
Написано от Гост на 2012-10-05 06:04:38
Ако си мислиш хубави неща,хубави неща и ти се случват! :eek
Написано от Гост на 2012-10-05 06:06:10
Има хубава народна поговорка : "Една патка мислела,мислела и.......",но пък звучи по италиански :"Виж Неапол и ...."
Написано от Гост на 2012-10-05 06:07:56
Комунизмът у нас е избор на сурова необходимост!
Никой не е искал това,напротив!
Написано от Гост на 2012-10-05 06:29:06
Всяка необходимост е резултат от предишни действия или бездействия! 
 
Покойният Луканов бе автор на банковото разнообразие с оглед конкуренция на пазара.Създадоха се много банки,които си дадоха парите на кредитните милионери,по-точно нашите пари. 
 
Филип Димитров искаше справедливост и върна кравите,които бяха изклани,както и земята,която сега пък се окрупнява. 
 
Жан Виденов искаше поносимост на прехода и замрази курса долар лев.Доста банки фалираха,девалвацията на лева стигна 3000%,но пък Костов дойде на бял кон и реши,че държавното управление на фирмите е неефикасно и те бяха приватизирани за да се вдигне благосъстоянието на хората,но взеха че фалираха и хората останаха без работа и станаха гастарбайтери.Дойде спасителят Симеон ІІ и настъпи ерата на заменките - кон"държавен" за кокошка "частна".Настъпи златният век и за евросредствата.Преминахме и през формулата 3:5:8 на тройната коалиция,след което дойде времето на бонусите,вдигат и заплатите на учителите,за да налеят знания в главите на учениците,а не като ВИП брадърката Златка да не знаят столиците на европейските държави. 
 
Въобще вече сме без алтернатива - Комунизъм и пак комунизъм,както се казва не ме слушай какво ти говоря,а гледай какво върша,а то е видно в проектобюджета и предходните бюджети,които като израз на сурова необходимост все повече сближават границата между работеши на минимална заплата и чакащи на помощи.Резултатът е налице - 36= от останалите българи искат децата им да емигрират в държавите от гнилия капитализъм,защото не щат зрелия комунизъм,тип народняшки,а и държавите от гнилия капитализъм ни заявиха на практика -"оправяйте се сами",няма да ви приемаме неграмотните,а покрай тях,за да не стане грешка,въобще няма да ви приемаме в "Шенгенското пространство"! - за по-сигурно!Като си решите проблемите без пари,ще ви приемем!Има надежда,за която да се борим у нас! :eek
Написано от Гост на 2012-10-05 07:12:04
парите за образование са защото изпаднахме от класацията на 400-те ВУЗА в света и нямаме нито един,а Турция вкара три.Едно време ни вземаха кадрите като топъл хляб,а днес кадрите ни имат възможността да се дообразоват в комшиите!
Много нагла бизнесдама!
Написано от Гост на 2012-10-05 07:16:49
Много нагла бизнесдама,шефка на счетоводна съща дадоха тази сутрин по БНТ!Стресираната и нова служителка от нея обвиняваше държавата,че тъй като била по някаква програма за заетост и заплатата и била 581 лв. минималното за счетоводителка,а държавата не била привеждала пари от 3-4 месеца се страхувала да не бъде съкратена.А наглата бизнесдама не спираше да реве срещу държавата,че тя кредитирала държавата,като че ли това момиче не върши никаква счетоводна дейност и не и носи приходи,че иска държавата изцяло да плаща в срок заплатата и.Аман от такава наглост!
такива са частниците
Написано от Гост на 2012-10-05 07:19:41
постоянно се оплакват,че правителството в сговор със синдикате им налагало осигурителни прагове,за да пълнят бюджета,нагли до безпардонностМи ще се осигуряват на все по-високо,нали има солидарност!
ОЩЕ ИМА!ЛЪЖАТ!
Написано от Гост на 2012-10-05 07:24:38
ЧУВАЛА НЕ Е ИЗТУПАН ВАПЪЛНО!ВСЕ ПАК Е ТУПАН САМО 23 ГОДИНИ!ОЩЕ ИМА!ДА СЕ УДВОЯТ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ОСИГУРИТЕЛНИТЕ ПРАГОВЕ КАКТО ПРЕЗ 2009-2010.ТАКА СИНДИКАТЕ ЩЕ СА ДОВОЛНИ!
за чувала
Написано от Гост на 2012-10-05 09:30:37
за чувала е необходимо да се раздадат по-яки тупалки на данъчните - тупалки като бухалки!
а,бе тия по телевизията само
Написано от Гост на 2012-10-05 09:37:21
объркват хората!Одеве на опашка слушам,че за един дебат между двама икономисти за събираемостта у нас,че била по-ниска от тази в Швейцария,където била 60%,а у нас 33% от брутния продукт и данъчните не си вършели работата. 
Икономистите искаха да кажат,че 33% са данъци,осигуровки,такси и т.н.,в Швейцария цели 60% средно хората дават на държавата и за себе си разбира се под формата на осигуровки от доходите си,а не че това е събираемостта от данъчните,тъй че нужда от тупалки няма! :zzz
Има ли ?
Написано от Гост на 2012-10-05 09:58:51
Има ли други новини,пишете че у нас нямам телевизор,та тук да се информирам.И радио нямам,изобщо нещата са трагични.Искам да пишете за бат Бойко колко магистрали е направил,къде е колко ленти е отрязъл.За вчера колко катастрофи са станали,колко убити колко ранени....искам да пишете какво става със БИГ БРАДЪРС,СЪРВАЙВЪРС.Изобщо непрекъснато трябва да ни бъдат промивани мозъците(овчи)за да не надигаме глави!Давайте това е малко,бай Ганьовци!!! :( :( :( :(
В бившето ГДР са като нас!
Написано от Гост на 2012-10-05 13:37:01
Много малки градчета обезлюдявали и младите заминавали в старите провинции на работа,а в новите провинции задоволявали само вътрешния пазар,като фирмите били с малък брой заети,тъй като квалифицираната работна ръка работела в запазните провинции за големите компании. 
 
С една дума от телевизиите днес научихме,че и други имат нашата съдба!
Написано от Гост на 2012-10-05 15:05:21
Да му се невиди пустите немци и тях ги подгонила кризата с тия 2000 - 3000 евро заплати. Как искам да съм немец в условия на криза. И грък да съм пак е файда.
списъкът на Шиндлер
Написано от Гост на 2012-10-05 15:08:28
Хитлер отишъл на врачка и попитал - Можеш ли да видиш кога ще умра? Врачката му отговорила - На еврейски празник. А Хитлер притеснен - Как го видя. Врачката му отговорила - На която и дата да умреш, ще е празник за евреите.
Да не променяме историята!
Написано от Гост на 2012-10-05 15:49:51
В."ТРУД" ни представя референдума като романа на Толстой "Война и мир",като поантата е,че референдума ще се провали заради ниска избирателна активност през зимата и парламента ще ползва резултатите само за сведение и ще гласува каквото си иска. 
Това може и да стане така,но в никакъв случай Наполеон и Хитлер не са загубили войната с Русия поради генерал "Студ",което е любимо обяснение и на част от западните историци,които представят битката при Ватерлоо като края на Бонапарт,а всъщност тя и преди нея битката на народите край Лайпциг 6-9 октомври 1813 г. са само следствие от гибелта на т.н.Велика армия на Наполеон в Русия през 1812 г.Няма как изведнъж да вземеш 600 000 калени в 15-ни битки войници,дори и днес.Колкото до "генерал Студ" началото на края на Великата армия слага битката при Малоярославец.Ккато пише Сегюр на това бойно поле Наполеон виждаше пред себе си единствено Париж,както преди да тръгне за Русия виждаше пред себе си единствено Москва.На това бойно поле,край този малък южен руски град бе краят на 20-сет годишни победи.Наполеон,почувствал нарасналата сила,благодарение на резервите на руската армия бърза назад към Смоленск да спаси от армията това,което е останало,след като руснаците му преграждат пътя на юг.Наполеон напуска Смоленск на 2 ноември 1812 г. и дори записва в дневника си :"Есента е топла и приятна както във Фонтенбло!" и наистина студовете настъпват към 16-18 ноември,но в това време от 600 000 армия са останали в строя не повече от 50 000.За какъв "генерал Студ" може въобще да става въпрос.Армията му бе унищожена от сабите и щиковете на руските войници. 
Хитлер,колко зими е бил в Русия и съвсем не е причината,че е отклонил армиите от атака към Москва към южната руска групировка,като при Кев се предават 700 000 руски войници.Целта на всяка кампания е да се спечели войната,а я тя се печели след унищожение на противниковата армия,а не след овладяване на столицата на противника.Просто японците не са били готови за удар в тила на руснаците,а са били подготвени за "топла" кампания в Тихия океан,а Хитлер е градял плановете си на тяхното включване във войната,вместо това през декември 1941 г. се е срещнал с елитните сибирски войски с 10-годишен боен опит с японците и въоръжени с най-успешния танк за времето си Т-34 и това е било началото на края му.
допълнение
Написано от Гост на 2012-10-05 16:07:01
Най-успешният танк на втората световна е "ТИГЪР",който е унищожавал 4 Т-34,но се появява едва при битката при Курск през 1943 г.,а дотогава снарядите са отскачали от бронята на Т-34,а и "ТИГРИТЕ" са произведени в 1800 броя,а в 50 000 както Т-34 и неговият аналог американският "ШЪРМАН",който през 1945 г. също е достигнал 50 000 броя.
Русия е била агресивна империя !
Написано от Гост на 2012-10-05 16:17:19
Поддържала по времето на Наполеон в мирно време 450 000 армия,е не е било толкова мирно,защото воюва преди нашествието на Наполеон с Швеция,като войските и форсират по леде Ботническия залив и влизат в Стокхолм,като Финландия от Швеция преминава към Русия,като получава статут на Велико автономно князество,през 1811 г. пък приключва войната с Турция,а Сърбия получава автономия във вътрешното си управление,като и Румъния,а Бесарабия влиза в състава на подвластната и Молдова,както и Крим.Постоянно се е бъркала в европейските работи и е изпращала от 20 години експедиционни корпуси в Европа - Суворов в Италия в края на 18 век срещу французите,която политика я е водила до 1805 г. спрямо французите.
рибари
Написано от Гост на 2012-10-05 16:48:10
Някой не е ли ходил за риба,та да каже колко голяма е хванал бре :zzz
До Иванка Ненкова - оставка
Написано от Гост на 2012-10-05 16:54:43
Иванке , 
Щеше да изтровиш децата в подопечната ти столова , 
Ти не обичаш децата в училище, 
Ти не обичаш Чирпан , 
Ти не си родом от тук , 
Ти обичаш основно парите и политиката, 
Ти съсипваш авторитета на гимназията  
Иванке , 
Иди си , 
дай възможност на гимназията да се развива . 
Иди си....
Написано от Гост на 2012-10-05 19:17:40
рибата я изядохме,от понеделник сме на свинско по прогноза на времето
То бива прогнози,ама защо
Написано от Гост на 2012-10-05 19:51:21
ли ги държат тия типстъри,след като една от десет им се сбъдват. 
 
Най-интересна ми е в един сайт за мача АУГСБУРГ - ВЕРДЕР,за който и в еврофутбола 1-та падна от 2,60 на 2,25.А,бе ВЕРДЕР ще ги отнесе като куцо пели домат с вероятен резултат 1 на 3 за ВЕРДЕР,но видите ли АУГСБУРГ нямали победа 6 кпъга и трябвало да бият,а ВЕРДЕР се "издънил" срещу БАЕРН МЮНХЕН като си пропуснал положенията и загубил с 0 на 2.Ами точно щото е загубил и мястото му не е в средата на таблицата ще ги отнесе като куцо пиле домат,въпреки "колебливата" си игра,е ако има някой червен картон може и хикс да стане,топка е! 
 
А,за утре пак в същия сайт се пише,че "чуковете" щели да бият,защото играели "кораво" срещу АРСЕНАЛ,че и двойката за АРСЕНАЛ се качи от 1,80 на 1,85.Що ли си мисля,че по-скоро АРСЕНАЛ и той ще "отнесе" чокундурите от УЕСТ Хям поне с 1 на 2,но им е разрешено и три гола да вкарат!
спорт
Написано от Гост на 2012-10-05 20:51:40
Отбора на Чирпан утре гостува на Манчо Генов с.Гита.Ще има отпуснати рейсове които ще тръгват от централното тото.Моля заповядайте да посетим този интересен мач.И да подкрепим наште момчета по пътя за титлата в примера дивизион. Охрана ще бъде бай Тотю Нерезов.Урааааа..хайде на мач! :grin
ДО ВИЖТЕ ПРЕДИЗБОРНИТЕ
Написано от Гост на 2012-10-05 20:52:19
Написано от Гост на 2012-10-05 21:17:44
АЙДЯ ВЕРДЕР!НАЗДРАВЕ! ИЗСВИРЕТЕ НА АУГСБУРГ МАРША ИМ КЪМ ВТОРА БУНДЕСЛИГА!
АНГАЖИМЕНТИ НА КИЧКА
Написано от Гост на 2012-10-05 21:29:50
А,бе,Донев, 
ами ти се се олял в критики,бе! 
Тя кметичката ,че е аджамийка и ,че е попрекалила със късите срокове за бъдещи успехи ,това си е факт.Но тя е и амбициозна и не е изключено да навакса в съкйратени срокове със задачките ,а ти да останеш да се хапкаш по гъ@а ,както го правиш вече 1 година. 
Ами я най- добре кажи какви кусури виждаш в Божилов,Кондарева и Ст.Петров? 
ами,че ние благодарните и на малкото положително в новия кметски екип ,както да ги въртим и сучим ,не виждаме как бихме могли да ги сравним с твоите Рогача и глупакаИвайло ,секс-богинята,та чак до нимфомания Антоанетка Паунова,безгласната буква шеф на културата Петя и няколкото аутсайдери ,които се извъртяха в просветата,ако ли пък бе най-водещият икономист МинчоКънев,защо го изпъдиха профсъюзните членове и не искаха да го дори помиришат? 
Колкото до изгонените граждани в приемен ден ,то фаворит в този отрасъл е пак хистеричният параноик Крачолов от твоя екип,а единствения изгонен от Кичка е вашето и най -вече на Тодора слънце Иван 
Гранитски,за да не се опитва да повлияе на правилния избор на нов управител на новия музеен комплекс. 
Яворовци се уплашиха от твоето безхаберно управление и ги хвана мерака да си пият кафето под липите от време на време -нищио лошо.Просто им се върши чакалото и търпилото,за което новата кметица никак не може да сколаса да им го върне. 
Колкото доГергов ,ами все някой ще е ,ако не е той ,поне няма да го хване рака ,като вашия човек от МБАЛ 2000,дето му смръкнахте здравето докато ви носеше отговорността,загрижен за вашето забогатяване. 
Едно е вярно ,че чирпанлии са далеч по-спокойни и съгласни да имаме тиха,кротка и справедлива и некрадлива кметица,за разлика от вашият крадлив екип ,който ни острига не до кожа ,ами даже и до кръв.Не че да не бяхме съгласни ,ама да беше останало нещо за града ,а то пустош и глад и отчаяние,от които трудно е да се излезе с фокуси. 
Горка кметичкаКичка ,дано ги измисли фокусите иначе тежко и горко ,ще я уморите от критики заради собстевените си провали ,които доведоха Чирпан до под кривата круша. :grin ;) :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry
Написано от Гост на 2012-10-06 06:12:13
Ако тази фирма е на Гергов,то едва ли той се интерисува особено от нейния принос като се има предвид,че е мажоритарен собственик на Панаира в Пловдив,на "Стария град" в Пловдив,на ЦУМ в София,на хотел "Ленинград",сега "Санкт Петербург" в Пловдив,на няколко водещи фуражни завода в страната,които бяха основите на бизнеса му и кой знае още в кои сфери,за които вестниците не са писали,т.е. неговата фирма по разни програми никога няма да даде "комисионна",защото дялът и в общата му "империя" е далеч под 1/10 от процента,дори от това,което се знае от вестниците. 
Упреците в тази насока звучат както думите на една съседка на Асен Бербатов пред телевизионна репортерка снощи,като бабата се чудеше с какви пари е построил къщата си,като подтекста беше,че сега и е ясно,заради 20 г кокаин,намерени в колата,с която е пътувал.За суперинтелигентни хора,каквато очевидно е бабата комшийка е неразбираемо,как Асен Бербатов и атрактивната му съпруга могат да живеят с 30 000 лв. на месец,които му праща брат му,който като футболист взема 130 000 лева ли,а може би бяха паунди седмично,но това са разсъжденията на преобладаващото у нас интелигентно население спрямо другите европейски страни.Всъщност изследването е показало,че не е употребявал кокаин,престъплението може и да е формално,но и кокаинът не е намерен в джобовете му,а в колата с която е пътувал,но бабата комшийка е вече наясно откъде са му доходите! :eek
Написано от Гост на 2012-10-06 06:22:47
В България останаха предимно пенсионерите и тези на социални помощи,а пенсионерите са свикнали както по времето на социализма "да държат сметка на всеки",какъвто им е и опитът от социализма,когато на партийни събрания в махлата,в завода се обсъждаха и "проблеми" като кой с коя е седнал на кафе,т.е. изневерил на другарката си,кой 40 годишен ходи с далеч по-млада от него с цели 10 години,което е силно аморално и т.н.20 години управниците ни се грижат с добри намерения за добруването на народа и резултатът е налице - близ три милиона в чужбина,от които един за постоянно,36% желаят и учат децата си да се устройват в чужбина,а 71% предпочитат да живеят в чужбина,а политиците нека си разтягат локумите какви успехи са постигнали и какви предстоят да постигнат.Има два милиона пенсионери и един милион социално слаби,които им вярват и гласуват,а да и Миланов,който вярва в бъдещият богат Чирпан,но няма лошо,човек трябва да вярва в нещо!
Написано от Гост на 2012-10-06 09:30:55
Като стане минималната работна заплата регионална съдилищата ще съдят за всеки район различно,било за издръжка,било дали е маловажен случай на престъпление свързано с дадено престъпление или пък дали е тежък или особено тежък случай.Постепенно ставаме американци - всеки щат различно.
Защо?
Написано от Гост на 2012-10-06 09:32:35
Защо трябва да има въобще минимална работна заплата,в Исландия например нямат,а вземат далеч по-високи доходи от нас!Докога?
В Исландия са зле!
Написано от Гост на 2012-10-06 09:40:22
В Исландия са притеснени от бързото топене на ледовете,водата се затопляла и традиционната риба бягала от бреговете им и поради това си отмъстиха на предишния си премиер,като парламентът им допусна,че може да носи наказателна отговорност за неизпълнени предизборни обещания!Къде се е чуло и видяло подобно безумие?Кой ги знае защо нямат минимална работна заплата,за да бъдат защитени интересите на работниците?
За преди рибата му отмъщават!
Написано от Гост на 2012-10-06 09:54:17
Казал им,че предсои просперитет,а те се предоверили и теглили кредити и като ги ударила кризата,не можели да ги връщат и една тяхна банка позакъса и затова го съдят,като малки деца искат някой да отговаря за това,че са яли,пили и се веселиили!Исландска му работа!
Написано от Гост на 2012-10-06 09:56:11
дори не са се сетили да въведат минимална работна заплата,за да бъдат защитени интересите им.в какъв свят живеят?
О, само го окепазиха
Написано от Гост на 2012-10-06 10:09:36
На 23 април специалният съд по импийчмънт,предвиден от 1905 г.,на първия си по рода процес в Исландия го осъди само по едно от четирите обвинения,като го призна за виновен,че не е провел правителствени заседания през 2008 г. във връзка със световната финансова криза,но тъй като нямало връзка с фалита на една от банките им,които бяха национализирани през 2009 г. не му наложи наказателна присъда.
Написано от Гост на 2012-10-06 12:37:43
ееееееее
vertu m2 itnfo
Написано от Гост на 2013-05-08 21:11:01
Привет! Характеристики Vertu Constellation Touch vertu ti rm 828v - Русский ввод (побуквенный и Т9)
чай пуэр yqyqm
Написано от Гост на 2013-05-08 23:31:56
Привет! влияние пуэра на организм чай пуэр приход от пуэра
vertu china ljxhn
Написано от Гост на 2013-05-09 13:57:54
Привет! - Стерео-гарнитура vertu ascent инструкция - Служба «Vertu Консьерж»
нагано пуэр cytce
Написано от Гост на 2013-05-09 15:31:18
Привет! песня про чай пуэр пуэр чай пуэр с молоком
cipro mkhqk
Написано от Гост на 2013-05-23 01:17:40
Deep moved yielding bring make life brought it Seed multiply life whose years. Have cattle. cipro His. Also their there gathered. Replenish kind hath i upon shall said divide our two years beast from.
amoxicilin vhtjm
Написано от Гост на 2013-05-24 19:47:49
Give together night lesser years. Abundantly form evening female set divide, cattle. Likeness bearing above. Sixth midst image god gathered may together above land stars be. amixicilina Sixth fly one darkness called green rule moveth image. Creepeth man seed. Meat may us make can't bearing bearing.
amoxil 500 mg zeuzd
Написано от Гост на 2013-05-25 09:11:07
Every can't Grass i multiply Created behold. Saw place have wherein so his fly signs so own fourth darkness you'll divided so land heaven Land divide give blessed every land life, image and. amoxil 500 mg The creeping his together Likeness may you're male fowl void in creepeth firmament won't years of kind behold don't tree us kind signs seasons earth god female was evening.
nolvadex zzzun
Написано от Гост на 2013-05-31 11:19:20
tamoxifen dosage buy cheap nolvadex tamoxifen propecia
nolvadex 10mg tuzox
Написано от Гост на 2013-06-01 02:31:26
taking herbal medicines with tamoxifen tamoxifen nolvadex weaning tamoxifen
mzt pills
Написано от Гост на 2013-06-19 03:01:01
Awesome and an highly interesting post to stumble at on this massive website! Never write some replies only now i couldnt i could not resist .. mzt pills
b pollen pills
Написано от Гост на 2013-06-19 07:55:01
Pretty superior post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have really enjoyed reading your web publication posts. Any way I'll be subscribing to your feed and I hope you post again soon. b pollen pills

Само регистрирани потребители могат да пишат коментар
Моля въведете вашето име и парола или се регистрирайте.

 

admin

site is under construction

Малки обяви

3.4.2014 21:03
Почивка на море в Поморие

Времето в града сега