Menu Content/Inhalt
Начало arrow Чирпан и региона arrow Заседание на Общински съвет Чирпан

Вход


Забравена парола

Градът

Брояч на сайта

Посетители: 2,055,147 (started: 2006-01-01) Visitors today: 1,221 Visitors yesterday: 1,440 Visitors per day: Ø 1,643.04 Max. visitors per day: 9,398 (at (date): 2013-08-02) Max. page views per day: 76,248 (at (date): 2013-08-02) Page views: 6,876,140 Page views today: 4,891 Page views yesterday: 5,556 Page views per day: Ø 7,408.06 Page views per visitor: Ø 4.51 Online: 4 Посетители Max. online: 436 (at (date): 2013-06-19, 09:02:23) Page views this page: 0 Your own page views: 1 JavaScript enabled: deactivated (c) 2006 www.joom.la

Кой е онлайн?

В момента 1 гост онлайн
Заседание на Общински съвет Чирпан
Автор Chirpan-News Team   
28 November 2012

Image   На 22.11.1012г. се проведе заседание на Общински съвет Чирпан. В дневния ред бяха включени за разглеждане 12 точки и бе постъпило едно питане от общинския съветник Н.Петков...

   По т.1 се прие размера на таксата за битови отпадъци през 2013г. Кметът на Община Чирпан - Кичка Петкова съобщи, че предложението за такса смет е същото както за миналата година и не се предвижда увеличение. В.Николов посочи, че за пореден път има техническа неточност в предоставената на съветниците информация. Г-жа Петкова отговори, че действително има допусната малка техническа грешка, която ще бъде коригирана. Предложението беше прието с 14 гласа „за“ и 4 „въздържали се“. Ще припомним, че миналата година се създаде напрежение покрай разнера на такса смет, след като се оказа, че за някой фирми увеличението е от 3-7 пъти. При условие, че за 2013г. таксата се запазва, излиза че нищо не се е променило за малкото останал бизнес в града. 
За Чирпан таксата за жилищните имоти на гражданите ще бъде 1,99 промила, а за фирмите ще бъде 8,82 промила. До 30 ноември 2012г. е срокът, в който физическите лица могат да подадат декларация за освобождаване от такса за имотите, които няма да се ползват. В същия срок фирмите могат да заявят и ползване на контейнер през следващата година, вместо да бъдат облагани по общия ред.

   По т.2 се прие актуализация на бюджета, като основните размествания тук са: средствата предвидени за ремонт на кметството в с.Гита бяха пренасочени за финансиране на други обекти – Преоборудване на отоплителната инсталация в СОУ „П.К.Яворов“,  придобиване на земя – това е необходимо във връзка с отчуждителните процедури при изграждането на Пречиствателната станция за отпадни води.

   По т.3 се гласува правомощие на Кмета да изтегли кредит, за да обезпечи собственото учатие на Община Чирпан за реализация на втората част от проекта за Изграждане на пречиствателна станция, реконструкция и разширение на водоснабдителната и канализационна мрежа.
 По т.4 се прие Наредба за разкопаване и възстановяване на техническата инфраструктура в общината. С наредбата се предвижда, пради да се получи разрешение за разкопаване да се внесе депозит, който да обезпечи щетите, ако разкопаването не бъде възстановено или бъде възстановено некачествено. С тази Наредба има реално основание да вярваме, че безконтролното разкопаване на улици и тротоари ще бъдат ограничено, а възстановяването им ще бъде финансово обезпечено.

   По т.5 се прие пазарната оценка за сграда в с.Яворово със застроена площ от 53 кв.м., която да бъде предложена на съсобственика в имота.Приета беше оценка е в размер на 2150 лв.

   По т.6 се приеха пазарни оценки за два имота в с.Рупките единият с площ от 1260 кв.м., а другият от 1190 кв.м. За всеки имот бе определна начална тръжна цена от 3100 лв. За имотите ще се проведе търг.

   По т.7 се прие ПУП-План за застрояване в землището на с.Средно Градище.

   По т.8 се прие ПУП-План за застрояване в землището на с.Свобода.

   По т.9 се утвърдиха нови маршрутни разписания за линията Чирпан – Воловарово – Държава – Гита – Осларка- Димитриево и градската линия.

   Тъй като превозвачът по линиите се е отказъл и никой не проявил интерес към линиите     предложението на Кмета беше да отпадне маршрута до с.Димитриево, както и да се разредят часовете по градската линия.

   Предложено беше от съветника В.Николов маршрута до с.Димитриево да се запази поне за петъчния ден. Предложението му не беше прието.

   С 10 гласа „за“, против – 3 и въздържали се – 6 беше прието предложението на Кмета от маршрутната схема да отпадне с.Димитриево, а градска линия да е с часове: 06.00, 07.00, 13.00, 14.00, 18.00 и 19.00 часа.

   По т.10 бе освободен досегашния общински съветник от ГЕРБ – Боян Стайков Райчев – поради постъпване на работа в общинската администрация, а на негово място в комисиите беше избрана следващата в листата на ГЕРБ – Деляна Добромирова Николова. Тя ще участва в Комисията по правни въпроси, контрол по изпълнение решенията на общински съвет и конфликт на интереси. Деляна Николова ще бъде и зам. председател на комисията по териториално и селищно устройство.

Коментари
мнение
Написано от Гост на 2012-11-29 10:13:07
Точка 3 ще "закопа" Чирпан за 20 години в нищета и бедност !Софийските смукачи ще ни довършат с тази абсолютно безмислена пречиствателна станция на "река"/канал/ Текирска !? :cry
не съм съгласен
Написано от Гост на 2012-11-29 11:40:36
проектът включва и подмяна на водопровод и канализация. Има 10-тина улици без канализация ще им бъде направена. Друг е въпросът как ще бъде направена.
Написано от Гост на 2012-11-29 12:24:55
Водата ще поскъпне, качеството кой знае какво ще е. Това е сигурно.
притеснение
Написано от Гост на 2012-11-29 13:51:57
Премиерът си призна,че бил малко притеснен за изхода на изборите,но построеното оставало и след 10 години щели да го оценят правилно! 
 
Българската история винаги е била многоооооооооо обективна,но за притеснението си е прав след поредния скандал с бонуси на фона на неразплатеното с половината страна,но с добър дефицит,в който май само ние вярваме искрено,защото финансовият ни министър би трябвало да заеме трето място сред европейските си колеги,а не да го няма в класацията на ЕЦБ до 20 място,след което не се прави класация,но ще вярват и защото при този дефицит няма какво да искаме,а построеното наистина остава,стига да има кой да пътува по него,защото защо ти е да строиш нова къща,ако се нуждаеш от животоспасяваща операция,а и нали сме в Европа,която поставя човешкият живот над материалните блага,а не като в САЩ,където стрелят по крадците на месо? :eek
"Падал" тиражът на вестниците?
Написано от Гост на 2012-11-29 19:06:27
Че за какво да ги чета?По телевизиите постоянно ни информират за събитията от деня,а вестниците ги отразяват едва на другия ден! 
 
Някой вестник да се е сетил да публикува колко струва издръжката на дадена агенция?Поне аз не съм срещнал.Каква работа са свършили и колко години съществуват!Също! 
 
О,да имало закон за държавния бюджет,оттам да сме се информирали!Че,за какво са ми тогава? 
Вчера писаха за някакви бонуси от по 3000 лв. на втория месец служба в Комисията за защита от дискриминация.Някой от вестниците да разбра с какъв персонал разполагат,освен деветте членове,колко им е издръжката,колко дела са гледали през годините?О,да тя била необходимост!Да,тя налага административни наказания глоба,а който искал да си търси правата в съда.На съдът също може да му се вмени това задължение да разглежда и дела,които не са престъпления от общ характер и да налага глоби за случаите по които днес е компетенна комисията. 
 
Главният въпрос е как се прави бюджет и как за едни има излишъци,раздавани под формата на допълнително материално стимулиране- "бонуси",а за други винаги бюджетът е в състояние да покрие плащанията от страна на държавата до средата на годината.Бил притеснен премиерът за изхода от изборите.А,какво промени освен за разлика от предишните да ни осведомява за всеки километър асфалт?А,да,безработицата се увеличи с над 400 хиляди през мандата му,но има още няколко месеца и да не се притеснява толкова,да рита топка за здраве,все пак избирателят все още го възприема за по-малкото зло и ще спечели изборите и заветният си втори мандат,освен ако в оставащите няколко месеца избирателите масово не почнат да мрат от глад и тогава няма да разберат идеите му за светлото бъдеще - бъдеще без настояще има ли? :?
Написано от Гост на 2012-11-29 19:53:13
ГЕРБ са по вредни даже от БСП
Написано от Гост на 2012-11-29 21:07:33
откакто демокрацията,условно наречена демокрация, се утвърди по земите български населението намаля с повече от милион и половина,а още два и половина са гастарбайтери,затова Костов иска да забрани споменаването на името на Бай Тошо,който не само построи магистрала Тракия,но и във всяко селце и паланка ток пусна,път до него направи,всяко средно село бе с читалище и киносалон,във всяка къща по това време имаше по стотина суджука на тавана окачени,вино и ракия за царска сватба и всяка стая бе с температура над 25 градуса по Целзий от нафтовите печки,а днес след прехода народът се чуди да се топли ли,да яде ли?
Написано от Гост на 2012-11-29 21:10:26
В с.Воловарово вече само един се чуди,а едно време детска глъч огласяше улиците
Написано от Гост на 2012-11-29 21:21:05
преди време овце блееха в покрайнините на Чирпан,доскоро козите сменили овцете огласяха улиците,но и тях вече ги няма,има само глутници гладни кучета и котки изкачащи от кофите за боклук като на панаирско стрелбище,ако уцелиш за захарен памук,но вече и него забравихме какво беше,че като малки награбили по една домашна петалка луканка и комат хляб по цял ден се не спирахме да играем,а после на стрелбището за захарен памук,а днес говорят,че това били вредни храни,та затова половината са гологлави още преди тридесет,а не както ние се прошарвахме на петдесет,но сега било от акъл,а не от храненето,че то голяма еволюция с мозъка са направили за двайсет години,луканката била вредна,ми как няма да е вредна като е недостъпна вече,освен за ритащите топка
Вие нищо не разбирате!
Написано от Гост на 2012-11-30 02:23:50
Досега бяхме в челото с 3% дефицит,а следващата година ще сме първи с 1,3% дефицит,но на Дянков му завиждат от европейската централна банка за постиженията му и затова не го включват в класациите си.
Написано от Гост на 2012-11-30 02:26:22
Да,бе,а всички завидяха на липсата на интелект на Трайчо Трайков и се освободиха от него да не ги срами!
Написано от Гост на 2012-11-30 06:55:47
ГЕРБ едва ли ще имат втори мандат,но е възможно,защото от една страна болшинството останали избиратели са с мислене от социализма за ръководната роля на партията и на нейният лидер,както и че партията е права,дори когото съгреши/греши.А,че лидерският тип партийни демократи и при Костов и при Борисов смятат държавата,че им е дадена за разпореждане или по-благозвучно за оправяне,както те го разбират си е факт,лошото е,че и в края на мандатите си не са разбрали,че държавата съществува заради хората,а не заради бизнесидеите на един или друг лидер.Разбиранията и посланията им са ясни - при единия - приватизацията ще оправи всичко,но в наши условия само доведе до фалит на предприятията и емиграция в края на мандата на Костов на над милион българи,а при Борисов - колкото изкарваме,толкова ще харчим с приоритет инфраструктурата,дори смятал да вземе половин милиард заем от ЕЦБ за тази цел,а ако не му ги дадяли щял да ги вземе от бюджета?В същото време какво са виновни пенсионерите,че са си изработили пенсиите,а парите за тях са похарчени и не се осъвременяват,но той видите ли гледал бъдещето развитие,е как го гледа като не плаща на фирмите за изработеното ли,като орязва бюджета на малките болници ли,като не плаща на съсловията,при някои е разплатено до края на април,а вече е декември,но всички те да чакат в името на "големите му идеи" за бъдещо развитие и да резултатът е вече налице - нови над 400 хиляди безработни и нова емиграция.След такива идва колективната партия на власт,но вече и ресурсите отново са стопени,а ентусиазмът на хората вече клони към нулата.Светът едва ли ще изчезне на 21.12.2012,но дано ЕС не се разпадне,защото след неговото разпадане няма да изкараме и 20 години самостоятелно,все пак докато съществува при крайна нужда от средства за прехрана на населението ще се намеси,но няма ли го няма да има кой да ни помогне,а това време да ни помагат все повече наближава,а такива като Костов и Борисов само ускоряват този момент с масови фалити по време на тяхното управление,увеличение на безработицата и емиграцията,но те нито могат да го разберат,а оттам и да се променят,а тези около тях и те са на момента,както за създаденият борд към АЕЦ Козлудуй и доказалата се в него млада дама на 21 години,поредна "Калинка",със заплата от близо 5 000 лв.
Следващото управление ще е
Написано от Гост на 2012-11-30 07:02:10
колективно - ГЕРБ-БСП- ДПС,ако Кунева не влезе,а ако влезе и тя,стига да има някой за опозиция и ще се формира в името на националния просперитет :eek
И в Общината мислят като Борисов!
Написано от Гост на 2012-11-30 08:05:25
Въпросът е за т.9 от заседанието,за отпадането от маршрутната линия на С.Димитриево.Не знам колко живеят в това село,но предложението за линия поне един ден в седмицата е повече от разумно,ако е село от Община Чирпан.Какво им казват от общината с това си решение - на практика няма да ползвате услугите на общината,но сте задължени да си плащате местните данъци при липса на общински транспорт.Типично по борисовски - да се оправят както могат,важен е бюджетът,а за болница да ходят там докъдето имат транспорт.Въпрос на време е тези хора да поискат референдум за отделяне от тази община,след като на практика тя ги е изхвърлила от услугите си,е могат и да пишат на комисията с "бонуситу" за дискриминация,но който и пише ще трябва да си поеме разноските за заседанията и в София.
логично е!
Написано от Гост на 2012-11-30 08:07:21
логично е след държавата и общините да абдикират от функциите си!
Написано от Гост на 2012-11-30 10:37:11
Къде е коледната украса на Чирпан! На 1 ви декември светват всички градове и селца по света в коледна украса.
Написано от Гост на 2012-11-30 11:17:55
Коледната украса няма да реши нищо и да грейне. Работни места места няма. За последната година затвориха Замразените зеленчуци и няколко шивашки цеха. Да не говоря колко дребни магазинчета и дюкянчета. Държавата и общината дерат дребния бизнес. А овцата трябва да се стриже не да се дере и това Кичето трябва да го знае, нали е от село.
Написано от Гост на 2012-11-30 13:25:26
де са тия овце,освен по дискавъри?бол овце имаше по тошово време - десетина милиона,днес я има,я няма и милион,днес стригачите са бол
АЙДЯ и късметът не помага!
Написано от Гост на 2012-11-30 15:13:16
На пернишският тотомилионер му запорираха сметката още преди да е получил печалбата си,дори са му взели единствените в момента 500 лв.,защото още не му била изплатена печалбата от тотото.От НАП му казали,че почват проверка на фирмите му.Ми,тя докато приключи той от глад ще умре.Поводът бил прехвърлената преди години фирма на рома Бойко от с.Медковец със задължения от 770 000 лв.,които с лихвите станали над милион и половина.Да му дадат останалите три милиона,но е ясно че докато не подпише протокола от ревизията няма да стане,а получи пари ще тръгне да плаща на адвокати и да се съди до безкрай.Хитра,хитра е държавата,първо да се съгласи доброволно и след това ще си получи остатъка от печалбата.
като е бунак
Написано от Гост на 2012-11-30 15:22:38
тръгнал да се хвали,те от държавата 3-4 години не бяха се сетили,но сега като каза по медиите,че си е прехвърли фирма,че била уж без задължения в момента на прехвърлянето,че имал уж съдебно решение оттогава,което едва ли е истина,щото ако са го търсили тогава,то днес няма да го търсят ако бе истина за решението.Вече е ясно,че сам си го си е направил като се похвали,но държавата не спи за разлика от пиратите,а дебне денонощно да се появят отнякъде пари.
Написано от Гост на 2012-11-30 15:29:59
трябват пари за бонуси,иде коледа
Трифон
Написано от Гост на 2012-11-30 18:00:11
Всички шумкари на салам за Коледа...От там дойдоха всички злини за страната ни през годините.. :?
Аооо
Написано от Гост на 2012-11-30 18:42:24
ало радиото,дайте малко и спорт,времето,някакви рибарски истории стига с тия простотии бре :upset
Написано от Гост на 2012-11-30 19:29:57
миналата година за бонуси са раздадени 630 милиона лева,при неразплатени 500 милиона лева на фирми и други,а не може ли първо премиерът да си плати дължимото,а след това да се награждават?
не зависи от премиера,зависи
Написано от Гост на 2012-11-30 19:32:46
от финансовият министър,но така правят бюджета от началото на прехода,просто пъарите вече са кът,а свършат ли парите почват разправиите,и шефката на агенцията по вписванията я обвиниха за "бонусите",които си бе раздала миналата година,идат избори.
Написано от Гост на 2012-11-30 19:37:30
бюджетът вече е готов и както винаги на неполучилите парите си ще им бъдат платени от новия бюджет,но ропотът е много тих,а тихата вода е най-дълбока,ще има големи изненади на тези избори,социолозите пак ще се хващат за главите и оправдават,както през 2001-ва,когато даваха на Първанов трето място и неучастие на балотажа,а той взе че стана президент със 67: на 33% на втори тур спрямо сигурният победител уж още на първи тур Стоянов! :?
този път в парламента ще има
Написано от Гост на 2012-11-30 19:48:19
повече партии,ще влезат както досегашните,така и ВМРО като съюзник на АТАКА,НФСБ,"КУНЕВА"и "КАСИМ ДАЛ",а да без СДС,но Костов ще е вътре
Написано от Гост на 2012-11-30 22:59:49
БСП не са комунисти,а капиталисти,но поне няколко от тях горе разбират от обществено/държавно управление,докато Борисов разбира само от управление на фирми и затова гледа да стимулира чиновниците,които произвеждат,а не пенсионерите,които консумират!Разбира се и някой трябва да работи,ако може по-нарядко да му плащат,но тия неблагодарници не са патриоти и все повече от тях отиват на запад да произвеждат,при тях липсва всякакъв патриотичен подем и само реват за пари!
Да стимулира повече
Написано от Гост на 2012-11-30 23:02:16
социалнослабите,за да стоят тук,че от франция пак ги гонят,малко дава
Написано от Гост на 2012-11-30 23:05:44
не построи ли магистрала до Луната няма да пишат за нас
Написано от Гост на 2012-12-01 05:18:20
Ако трябва ще пращат някоя служебна кола да ходи до селото - Димитриево,колкото пъти автобусът ходи до другите след като се съобразяват с условията на превозвача,а той пък като не е съгласен да си пуснат по всички линии собствен транспорт,но хората не могат да бъдат поставяни в неравностойно положение по нечии хрумвания,това си е просто учебен пример за неравно третиране на български граждани.
Написано от Гост на 2012-12-01 05:21:01
а,щяха и лекарства да развозвали по селата,но то става чрез лекари,които имат кабинети в тях,а такива едва ли има
Евгени Дайнов- професора от
Написано от Гост на 2012-12-01 05:56:17
някогашното СДС го каза какъв е проблемът в страната снощи в ПАНОРАМА - че демокрацията е подменена от лични уговорки,на които после се търси законова форма и затова щял да продължи да протестира,нищо че на протестите излизали по двестта човека,но в началото винаги било така,само че този път развитие на протестите до протесна вълна няма да има,защото хората вече не вярват на никой,а просто гласуват за по-малкото зло,както те си го преценят и затова социолозите не могат да предвидят нищо като изборен резултат,тъй като намеренията на избирателя се менят през часове,но едно е сигурно,че някой като говори че всичко е наред,а всеки вижда че не е така,то ще си плати за поведението си на изборите,както миналата година бе с Донев.
Написано от Гост на 2012-12-01 06:33:30
Донев за осем години не разбра,че общественото управление не само тържества,лентички,дори и икономически успехи,а спазване върховенството на закона и еднакво третиране на всички граждани,тъй че се съмнявам много,че Борисов ще го проумее в следващите седем месеца до изборите,а и да проумее,че държавата не е фирма,то няма как вече да го разберем,тъй като бюджетът пак ще е скълъпен по стария тертип,и пак за едни ще са предвидени средства за "бонуси",а за други ще са предвидени две трети от необходимото,а на трети от предвидените половина от необходимото ще им плащат през годината половината от предвиденото по усмотрение на ковчежника му.Има за какво да се притеснява,и то не малко за резултата от изборите през лятото.
Написано от Гост на 2012-12-01 06:37:27
Ама този филм "Великолепният век" точно навреме го дават,колко е съвременен,как само великият везир гледа да удовлетвори всички прищевки на султана?
Стефко Толев(барона)
Написано от Гост на 2012-12-01 12:24:23
Аз предлагам нашата Кичка да оправи положението навсякъде и да сожим точка в разногласията.Селското момиче се справя много добре като се вслушва в акълите на мастиите Валентин Ангелов и Ристю хапчето.Аз си мислех че това момиче имало маалко повече багаж,а то било откънато.Докъде стигнахме.... :cry
До Кичка
Написано от Гост на 2012-12-01 17:15:47
Кичке , 
отвори театъра на Чирпан . 
Трябва да се изправиш смело срещу настоятелството на читалище Яворов и ги "помолиш " да не държат театъра затворен умишлено ! 
В настоятелството са Тодор Иванов -музейния уредник и Ангел Колев -учител в гимназия Яворов ! 
Внимавай с тези хора,опасни са ! 
Но,наистина трябва да отвориш театъра в Чирпан !Чирпанци имат нужда от него !
Каква е тази елементарност
Написано от Гост на 2012-12-01 22:10:38
в мненията за театър в Чирпан? Глупости на търкалета. Остава и кичка да ви се хване. Колко му е!!!
Предлагам
Написано от Гост на 2012-12-01 23:49:04
да ходим на театър в с. Зетьово.Вярно че е най-голямото село в общината, но кметицата нали е там, полека лека взе да насочва пари от бюджета все към родното си село - ту за проектче, ту за читалище, ту за нещо друго. Та чирпанлии -столицата ви е вече с. Зетьово.
Иван Костов е най-опитен!
Написано от Гост на 2012-12-02 05:31:04
Вече изглежда не е така лаком в усвояването на все повече и повече власт,както когато бе на власт.Изглежда някак вече улегнал,а е и помъдрял,човек с опит в държавните работи.Дано влезе в парламента,поне няма да управлява,а само народен трибун ще бъде,защото знае как е действал и от какво да се възмущава.
Написано от Гост на 2012-12-02 05:48:35
Иван Костов нямаше реална власт - по негово време съдебната система бе независима,е направи няколко опита да я обсеби,но бе му показано къде му е мястото,не че се занимаваха с приватизацията по негово време,но не допускаха никакво вмешателство от страна на изпълнителната власт.
с какво са опасни?????
Написано от Гост на 2012-12-02 19:19:34
С КАКВО СА ТОЛКОЗ ОПАСНИ ДЪЛГИЯ МАЪРКУЧ АНГЕЛ КОЛЕВ И ЯЛОВЕЦЪТ ТОДОР ИВАНОВ?????????? 
ДА ЗНАЕМ ,ЧЕ ДА СЕ ПАЗИМ!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ДАНО ГОСПОД ДА НИ ОПАЗИ,АКО НЕ СМОГНЕМ САМИ ДА СЕ ОПАЗИМ!!!!!!! :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :? :? :? :? :? :? :?
горска приказка
Написано от Гост на 2012-12-02 19:23:18
Баба Гризли била в горската тоалетна и хартията била свършила.Отвън игриво подскачал заека.Баба Гризли го повикала - "Зайо Байо,ела да ти кажа нещо"!Зайченцето весело отишло на мига.Баба Гризли се обърсала с него и го изхвърлила през прозорчето на тоалетната.Цели две седмици зараствало кожухчето на зайчето.След две седмици Зайо Байо отново минавал покрай горската тоалетна,а Баба Гризли пак била вътре и пак нямало хартия.Баба Гризли се провикнала - "Зайо Байо,ела да се ПОСЪВЕТВАМ НЕЩО С ТЕБЕ"!Зайо Байо веднага изприпкал РАДОСТЕН към тоалетната,завладян и горд от мисълта,че баба Меца иска съвет от него!Баба Гризли го хванала,обърсала се и го хвърлила през прозорчето! :(
Написано от Гост на 2012-12-03 05:16:55
400 хиляди нови безработни х 50 лв. на месец за здравни осигуровки = 20 милиона,за година - 240 милиона лв.,за 4 години = 960 милиона лв.,при пенсионните сумата е три пъти по-голяма.Ето защо,казала учителката на децата,наказателната лихва за тях е 20%,а не 10% както при данъците,но приходите от данък общ доход са нишожни от загубилите работата си.Изходът е даца,казала учителката,да се увеличи минималният осигурителен праг на тези,които все още могат да плащат,а и държавата ще плаща вече на по-малко хора за изработеното от тях,но на повече,които вече не работят,но става все по-трудно да се осигурява 13-та заплата в области,в които доскоро бе редовна.Все повече стават тези,които не искат да кредитират държавата,за да може да си "върже" дефицита,закриват фирмите си,влагат си парите в банка и заминават да работят за другиго в чужбина.Заради гяхната безотговорност не се знае дали през следващите години ще има пари за бонуси,че и за 30 членни бордове на директори като този в АЕЦ Козлудуй за подрастващи бъдещи кадри на управлението на страната,завършила учителката. :(
Познайте от първи път!
Написано от Гост на 2012-12-03 05:20:47
В коя страна членка на ЕС единствено има наказателна лихва за невнесени осигуровки?
има,има резерви,
Написано от Гост на 2012-12-03 05:21:50
"чувалът" още дава
Написано от Гост на 2012-12-03 05:26:48
всеки чувал си има дъно и не може безкрайно да се раздава,ако вътре се не слага и загова премиерът казва - "колкото сме изработили,толкова ще харчим",тъй че изработилите го са длъжни в името на националната сигурност да проявят търпение и да продължават да работят докато им платят,за да може редовно да има бонуси
"ФЕРМАТА" от Оруел
Написано от Гост на 2012-12-03 05:31:52
"След като прогониха хората и взеха властта,шопарът Наполеон свика събрание на животните.Зад него застанаха още десет прасета,а до тях десетте кучета.Шопарът Наполеон рече :"Тъй като свинете сме най-умни и трябва да мислим за Вашето благо,то всичкото мляко е за нас!".Останалите отговориха доволно с беееееееееее!Само магарето дето бе живяло дълго поклати унило глава.
"ФЕРМАТА" от Оруел
Написано от Гост на 2012-12-03 05:42:09
Минаха години,парите не достигаха.Шопарът Наполеон взе решение да даде конят Бъкстър,който бе работил цял живот и вече нямаше сили в кланницата на хората срещу две каси уиски.На животните бе съобщено,че изпращат Бъкстър в санаториум да се възстанови. 
 
Уискито пристигна.Свинете влязоха в къщата на хората,управлявали преди тях фермата.Цяла вечер неистово квичене огласяше фермата.По обяд изненаданите животни видяха шопарът Наполеон и останалите свине облечени в дрехите на хората да ходят на два крака.Наполеон рече - "От днес девизът не е четири крака са добре,а два зле,а е нов и вече е - два крака са добре,четири са зле.Революцията вече приключи!".Доволни животните отговориха с бееееееееее.
"жокер"
Написано от Гост на 2012-12-03 18:24:58
финансовият министър изрази желание "бюджетът" да се разплаща своевременно с бизнеса,ще има и стимул,ако парламентът ратифицира директивата за разплащане от държавата в срок от два месеца,а разплащанията м/у бизнеса да са в срок от месец,върху която умуват повече от година.
до два месеца е с договаряне,
Написано от Гост на 2012-12-03 18:56:36
но и така да е. 
 
Ще спазим ли срокът?
Написано от Гост на 2012-12-03 19:04:40
От допълнителните : 
Чл.12.ТРАНСПОНИРАНЕ 
т.1.Държавите-членки въвеждат в сила законовите,подзаконовите и административните разпоредби,за да се съобразят с членове 1-8 и член 10 до 16 Март 2013 г. 
 
 
(10)/т.е. чл.10/.Фактът,че свободните професии са обхванати от настоящата директива,не следва да задължава държавите-членки да ги разглеждат като предприятия или търговци за цели извън обхвата на директивата. 
 
Ще спазим ли срокът е въпросът :?
Написано от Гост на 2012-12-03 19:43:17
бюджетът е готов,а на адвокатите тази година щели да платят до юни включително,докато миналата година им били платили до септември,а сега щели след 16 март догодина да им плащат до месец със съшия бюджет?А,при лекарите как е,а?
Написано от Гост на 2012-12-03 19:45:10
Добре,че е Европа ДА НИ ОБЕДИНЯВА! :zzz
поздрав от софия
Написано от Гост на 2012-12-03 20:02:04
Тук вали страхотен сняг и натрупа..Има големи задръствания по всички булеварди...Само с метрото е ОК...Над 300 снегорини пъплят по основните артерии...Кичке, Стайко, Ице-готови ли са снегорините в Чирпан, след няколко часа и там ще завалииии :grin
Написано от Гост на 2012-12-03 21:12:39
не бой се,идвай!
Написано от Гост на 2012-12-03 21:25:40
адвокатите да са доволни,че им отпускат пари при тази криза преди Коледа за май и юни
Написано от Гост на 2012-12-04 06:13:13
времето,как е времето навън,някой знае ли?
Написано от Гост на 2012-12-04 06:16:46
Има го сайта :?
И Станишев да дойде няма как
Написано от Гост на 2012-12-04 07:53:52
да спазва директивата без реформи,все пак по негово време един от трима не работеха,а днес е един от четирима,а след четири години без реформи ще са един на пет,а и е смешно,че населението застарявало след като у нас живеят средно с 20 години по-малко от хората в Холандия.
Написано от Гост на 2012-12-04 07:56:28
икономиите не дадоха резултат,все пак на запад 80% са в сферата на услугите,а у нас малко над 50%,като главно търговията пострада от икономиите.
Написано от Гост на 2012-12-04 08:10:56
реформите биха довели до нова безработица,този път от администрацията,нова емиграция,например какво е виновна комисията за защита от дискриминация,че българите не се жалват,а могат в почти всички области,че да не са така натоварени и девет души да изглеждат неприемливо много?Да си изградят национална политика за образоване на населението и да я представят на еврокомисията да препоръча помощ за вайсет години,които ги проспахме и сега ни тъй,ни иначе
CNN,ROITERS,BBC
Написано от Гост на 2012-12-04 09:19:29
ПРЕЗИДЕНТ БАРАК ОБАМА КАЗА ЗА БОЙКО БОРИСОВ: ВИЕ СТЕ ЕФЕКТИВЕН ЛИДЕР С ЧЕРЕН КОЛАН.. :roll Станишко-пишко и вий Руменовци, след тези признания КАТО КАК ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ ИЗБОРИТЕ ДОГОДИНА???? :zzz
румбата Петков
Написано от Гост на 2012-12-04 09:25:09
Абе на мен виза не ми дадоха янките а глей на бате Бойко какво метани правят бе , че и на Цв.Цв. Умирам от яд :upset :upset Но сам съм си виновен-изложих се като пиках във фонтаните
Написано от Гост на 2012-12-04 19:59:24
намерили на кой мач да се спрат по телевизията - Дортмунд - Манчестър сити,че Дортмунд ще ги отнесе като куцо пиле домат,не че им трябват точки и без това са първи,а пък Манчестър сити едва ли изгаря от желание за постижения в Лига Европа,че да се напъне,но просто са немци,че и другият дето ще го дават ПСЖ - ПОРТО,че ПСЖ едва ли го интерисува първото място,след като отбори като МИЛАН и РЕАЛ МАДРИД ще са във урната на класиралите се втори
А бе
Написано от Гост на 2012-12-04 21:37:15
Някой ще каже какво тази вечер във фила С Фатма Гюл?
как ги възпитават в у-ще?
Написано от Гост на 2012-12-05 12:35:50
Пребиха работодател до смърт в Сливен за неизплатени заплати :?
Koleda
Написано от Гост на 2012-12-05 17:46:34
Тържества и прояви и ОБЯВИ. От една година в Общината работят Галя и Стеляна, но не си личи да са научили нещо. Няма ли кой да им каже на двете хубавици как се пишат обяви и плакати. То това и в училище се учи,ама катто са пропуснали часовете, поне сега да вземат да отворят някой учебник.
Здравейте
Написано от Гост на 2012-12-05 19:35:09
Какво ново има в Чирпан.Васидоневите подлоги още ли са на работа в общината?Някой може ли да каже нещо?
червена бабичка
Написано от Гост на 2012-12-05 19:59:23
Сидеров дава 500 минимална пенсия,а ни дават 150!Защо?И защо Масларова говори,че само самолетите за лентички струват 10 милиона?Икономиите от тях ще ни ги даде ли?Защо иска да ги дава на младите майки,а не на нас?
Написано от Гост на 2012-12-05 20:00:53
Яйдя ЮВЕ!НАЗДРАВЕ!ГОЛ,ГОЛ!
Дянков,вчера каза :
Написано от Гост на 2012-12-06 05:22:38
"Поизмориха се,част от опозицията е вече явно пияна,така че не могат дори да си вдигат ръцете.....Бюджетът върви както ние сме го предложили.Както върви,утре до обед ще бъде приет"
БСП не иска висока избирателна
Написано от Гост на 2012-12-06 10:01:14
активност,искайки оставката на Дянков!За какво да ходим да гласуваме,ако го няма Дянков в кабинета? :eek
ПРАЗНИК Е!
Написано от Гост на 2012-12-06 14:32:04
Да празнуват от ВМЗ СОПОТ и ще им олекне като си хапнат шаран,а те за стачки се готвели заради неизплатени заплати до 30 ноември,щото им били обещатали да им платят за септември и октомври :?
До Кичка
Написано от Гост на 2012-12-06 15:27:24
Кичке , 
Какво става с театъра в Чирпан !? 
Ще заработи ли отново ?
до "До Кичка"
Написано от Гост на 2012-12-06 19:56:47
Досадо, не ти ли омръзна това копи-пейс? Е па, запри се най-сетне.
Написано от Гост на 2012-12-06 21:29:58
айдя ПУЛ,малко остава,ако не вкарате още два гола,само за англия ке се борите
Написано от Гост на 2012-12-06 21:31:43
На "ПУЛ" НЕ МУ ПУКА ЗА ЕВРОЛИГА ЕВРОПА.Ще бият жабарите по навик!
браво
Написано от Гост на 2012-12-06 23:48:07
рекламите пред общината светнаха,прекрасно.мушила ряпа да яде
Написано от Гост на 2012-12-07 09:08:11
Администратора, спиш! 
:(
Браво Кичке
Написано от Гост на 2012-12-07 09:59:33
Коледната украса на Чирпан е чудесна ! 
Сега остава да организираш и поне едно колено представление в театъра на Чирпан !
Написано от Гост на 2012-12-07 14:31:24
щО НЕ ПРЕДЛОЖАТ нИКОЛА фИЛЧЕВ ЗА КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ?за него поне е ясно,че няма съмнителни имоти.Ами,то който и да предложат друг пристига сигнал,докато той е "дъвкан","дъвкан",че повече от това няма накъде!
Американска история
Написано от Гост на 2012-12-07 19:22:57
Преди стотина години в началото на 20-ти век,служителите на фирмите разнасящи газ са ритали по вратите на хората с викове ето ти газ,плащай!Само,че в Ню Йорк се появил бизнесмен,който наел служители,които културно да предлагат газ и открил офиси,в които клиентите да си плащат и превзел пазара. 
 
У нас се наблюдава обратното явление напоследък почти във всеки сектор.Дистрибуторите им е хрумнало да се отнасят с клиентите си като с роби и през ден предупреждават със съобщения за това или онова.Всичко това на фона на решение на комисията за конкуренцията,че не може заради един просрочен кредит всички да бъдат предсрочно изискани,но не става въпрос в случая за банките,а за предлагащите разни услуги,примерно едностранно скъсяване на сроковете за плащане,вероятно защото софтуерът им е "нов" и от три седмици гледат да е до края на месеца и едностранно си променят срокът на две седмици примерно като при една неплатена фактура следва изключване на всички телефони,въпреки,че са на отделни договори.Та,някой ако знае фирми за услуги,които не третират клиентите си като крепостни да ги посочи,че да идем при тях или да обявят конкурси за още оператори.Дано накрая дойде "бял" предприемач!
Написано от Гост на 2012-12-08 06:47:15
българските им директори гледат да се докарат пред чуждите собственици с висока събираемост,но ще е до момента,в който някой се появи на падара без да дразни клиентите,като уважава сключените с тях договори,не променя едностранно сроковете на плащане и не смята поради простотия,че неплащането в срок по един договор,съсвсем не означава неплащане и по останалите по които срокът не е настъпил,като при това сам е скъсил едностранно за удобство на софтуера срокът по първия
ми държавата с тая директива
Написано от Гост на 2012-12-08 06:51:39
за плащанията в срок от месец след 16 март,като при забавените начислява лихва какво ще прави?А,може и тя да чака есемеси от Брюксел,за да си приведе законодателството в съответствие с това което е подписала и се е задължила или ще плащаме санкции отново,затова че някой пак не си е свършил работата?
народна поговорка
Написано от Гост на 2012-12-08 06:54:09
"Рибата се вмирисва откъм главата"
само софианци имат права
Написано от Гост на 2012-12-08 08:14:46
която и комисия да се сезира трябва да се присъства на заседанията и,кво като си потребител,зависи откъде си
Ние сме богати и с много права!
Написано от Гост на 2012-12-08 08:18:16
В САЩ максималната такса е 8000 долара,независимо от цената на иска,а у нас е 4%.
Написано от Гост на 2012-12-08 08:19:49
Няма ли кой да издигне кандидатурата на Никола Филчев за конституционен съдия,който няма имоти.
до Т.Иванов и А.Колев
Написано от Гост на 2012-12-08 15:22:37
Моля Ви ,отворете театъра !Чирпан не заслужава да няма театър :cry
Тодор Иванов9големий бастун
Написано от Гост на 2012-12-08 18:10:21
Няма да го отворим,приятел Донев :grin :grin :grin
dobre de
Написано от Гост на 2012-12-08 18:49:54
наистина ли от горните 2-ма зависи да имат театър в града ?
Как мина студентският празник?
Написано от Гост на 2012-12-09 05:59:51
Колко прасета "изсвичаха"?
За театъра
Написано от Гост на 2012-12-09 06:01:24
В Чирпан артистите ще са повече от зрителите :eek
За театъра
Написано от Гост на 2012-12-09 06:03:46
По-добре да "опънат" една бира-скара на площада,за да се зарадва народа!Гладен театър не гледа!
Няма ли да има санкции?
Написано от Гост на 2012-12-09 06:07:10
Няма ли да има санкции за магазинерите дали тефтерите си за вересии на Мая Манолова да прави пропаганда?"Чукат" ли касови бележки като раздават стоки? :eek
Написано от Гост на 2012-12-09 06:09:24
няма ли кой да издигне кандидатурата на Никола Филчев за конституционен съдия,който няма имоти
баба Деля- 65 години стигат!
Написано от Гост на 2012-12-09 19:28:34
не ми трябва добавка,нека да има за младите,да бъдат стимулирани.НИКОГА ВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ!
Дядо Пеньо-съгласен съм с Деля!
Написано от Гост на 2012-12-09 19:31:32
Вече зъби нямам,малко накиснат хляб ми стига,ако може телевизията да е безплатна!
Написано от Гост на 2012-12-10 05:50:58
Стефан Цанев си каза мнението пред Кеворкян,че ще се оправим когато поколението родено в началото на прехода "оглави" политиката,т.е. след двасетина години и е по-реалист от Виктор Юго,който бе написал,че първите две-три години след всяка революция изплува "пяната",а Наполеон властва 20 години след Френската.
За съжаление,за съжаление
Написано от Гост на 2012-12-10 05:55:53
Във Франция е било преди два века,но след два века само за две-три години държави като Полша,бившата Чехословакия,две години след прехода разделила се на Чхия и Словакия,както и Унгария се оправиха,но френският опит преди два века още важи за БАЛКАНИТЕ,но поне е сигурно,че за разлика от Франция старият строй е вече невъзможно в обозримото бъдеще да се завърне.
Написано от Гост на 2012-12-10 06:04:49
БСП ке се върне,както винаги през мандат,както каза още Стефан Цанев когато има единодушие няма демокрация,а и всичси освен БСП гледат да овладеят всички власти,което винаги бива наказвано от вечно гладният избирател в своето болшинство у нас,защото гладният винаги гласува против,ако му отнемеш всички възможности за защита на права и достойнство,но поне щели да преразгледат и смекчат забраната за пушене,но едва ли отпадането и ще напълни заведенията,а оттам и хазната,хората вече нямат пари за удоволствия,а тези,малкото,които имат си ги харчат по курортите и в чужбина.
човешката психика е непредвидима
Написано от Гост на 2012-12-10 06:08:43
Пред 1953 г.,когато Сталин умира,хората в целия СССР масово са плакали за него и са се страхували за бъдещето си,въпреки че е избил над 30 милиона и почти от всеки род е имало пострадали от репресиите.
Написано от Гост на 2012-12-10 06:14:51
У нас в сферата на услугите работят 43% срещу 80% в страните със стара демокрация,но явно нашите 57% в производството не се равняват на тяхните 20 в него,но и Стефан Цанев каза пред Кеворкян,че няма забогатяла държава от земеделие,а от нови технологии,а ние като удавници за сламка се хващаме за селското стопанство,защото май друго вече не остана
Написано от Гост на 2012-12-10 06:17:10
стана тя,каквато стана :grin
до музейния уредник
Написано от Гост на 2012-12-10 16:04:41
Тодор ,отвори театъра на Чирпан :)
до А.Колев и Т.Иванов
Написано от Гост на 2012-12-11 09:25:45
За Ангел Колев - учител в гимназия Яворов и редактор на вестник "Чирпански новини",член на настоятелството на читалище Яворов  
За Тодор Иванов -уредник на къща-музей Яворов,член на настоятелството на читалище Яворов  
Господа , 
Всички знаем ,че сте доневисти и жалеете за загубата на Донев и Крачолов на отминалите кметски избори . 
Но живота продължава . 
Сега всички знаем ,че вие 2-мата сте шефове на настоятелството на читалище Яворов ,което държи театъра затворен вече 10 години.Всички знаем,че с едно щракване на пръстите си веднага можете да отворите тетъра на Чирпан . 
Е,не можем да разберем защо не го правите . 
Та вие сте на по 55-60 години ,а се държите като ощипани булки .Не правете детски неща ,защото целия град не харесва факта ,че умишлено държите театъра затворен. 
Ангеле ,жена ти е в ресор култура ,дете имаш ,молим те ,не се включвай в играта "затворен театър " ! 
Утре хората ще говорят на детето ти ,че ти /баща му /си виновник за духовния упадък на Чирпан .С това ли искаш да останеш в историята ? 
На какво учиш децата в гимназията? 
Молим ви и двамата : 
-ОТВОРЕТЕ ТЕАТЪРА НА ЧИРПАН !
Лечителката до Тотю нюзс
Написано от Гост на 2012-12-11 13:46:13
Многоуважаемий,бай Тотьо, 
пиша ти с друг псевдоним.Измисленият от тебе във вестника на Ангел е турзицъм и не ми допада.Но материалът /разказ/ е перфектен ,не само като носталгия към отминали времена,но и като изразни средства. 
Естествено в него има доза художествена измислица и точно тя предава красота на изказа. 
Затова не би трябвало да те поправям и уточнявам,че подпирането на пролетни дръвчета беше на по- късен етап ,и не в Чирпанската градина ,а в Борисовата.И не "Даскалицата" или Монкети-Капулети са разделили Ромео от Жулиета ,а по-скоро разстоянията м/у градовете,стремежите,идеите,амбициите,възможностите или т.нар.непреодолими различия. 
И за жалост те не се преодоляват ,нито уреждат ,ни с тикви ,ни с друга селско стоп.продукция,камо ли с клевети за пушене /пиене или с докарване на болести на родителите. 
Голямо благодаря за рекламата ,която ми правиш относно сугестивният подход помагащ при лечението на болните. Обикновено болните от тежки заболявания ,прекарали операции или подложени на инвазивни манипулации/стенд,бай-пас/ притурват към останалите заболявания и депресия .Тя ги усложнява допълнително и понякога се лекува с антидепресанти ,понякога на болния му идват сили ,появява се жажда за живот и той сам излиза от нея. 
И на края за твое сведение и изпълнение-покойният професор Темков бивш републикански специалист по психиатрия казваше по време на своите лекции ,че има едно сигурно средство за лечение на мъжката импотенция и то е ..........млада и хубава жена. 
Така ,че за второто изискване клюката ти е вярна ,но за първото трябва да свалиш годините с 40 надолу и тогава Наборът ти и ти също ще се оправите без лекарства от химически произход. :grin :grin :grin
пак до байТотю
Написано от Гост на 2012-12-11 14:07:08
Драги,бай Тотьо, 
веднъж през 39 годишния си стаж си позволих да скъсам рецептата на една чирпанска докторка,която я беше сбъркала на всеки ред в стремежа си към бързо преглеждане на болните и това беше с цел да и скрия резила 
Но при друг случай наистина ми се разтрепереха не само ръцете ,а и цялото същество ,когато чисто по порнографски ,както само ти си знаеш ми разказа историята причинила тежко пиянство и в последствие болести на твой и мой съвипусник. 
Жалкото е ,че подобни истории ,както и тази за припадащите в лятната жега в ДИП-а жени ти разказваш с голямо удоволствие с единствената цел да злепоставиш някой опонент ,при който не става на твойта.В случая с ДИП-а визирам тъщата на ЕвгениВасилев служител в Бърза помощ Чирпан.Как точно роднинската връзка ще попречи на Е.Василев да стане уредник на музея и дали жените от ДИП-а ще заработят в комфорт това само ти можеш да го прогнозираш ,кондурдисаш и разкажеш с фабула ,теза и антитеза,а като се отвори театъра дори може да съберем самодейци да го изиграят. 
Засега остава Театъра на улицата и мегдана и клюкарницата по кафенетата чирпански. 
и за последно сведение за да не си на тъмно във фамилия Войчеви госпожата е финансов министър и тя определя кой материал да се пусне в интернет. :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin
за бай Тотя и илачката му
Написано от Гост на 2012-12-11 16:20:21
Илачката - разказ от Тотьо нереза 
Направих си труд и рекох да „светна” читателите на сайта и набера разказа на бай Тотю в Ангеловия вестник, след като войчева се видя в образа на Илачката. Та ето го и него 
 
От болницата се обадиха, нужна е кръв от най-малко трима. Нямало значение от коя група ще е. Трима годни трябва незабавно да дарят кръв. 
С какво не се е справяла фондацията ни. Има ли човек на когото да е отказана помощ? 
В болницата видях съпругата и дъщерята на болния. Стояха прави до болничното легло с насълзени очи. Силно прежълтялото лице и пресипналият глас издаваха тежкото му състояние. Протегна ръка, стисна ме здраво, сълзи се стекоха по бузите му. Съпругата го зауспокоява, че ще намерим кръводарители.  
Трима от махалата тръгнаха веднага - единият не го одобриха, дъщерята даде вместо него. Болният бе спасен. Шефът на отделението ни изпрати навън взехме си довиждане. От прозореца една ръка махаше за довиждане. На първата маса до лавката кръводарителите чакаха да пием кафе. Това, което бях обещал, трябваше да го изпълня. 
На съседна маса седнал в болнични дрехи Набора, едвам го познах. Добре, че не го подминах. С голям зор го спасили, изпаднал в диабетична кома, не знаел за коварната болест, да е жива и здрава докторката. 
Какво не сме преживели с него? Във вестника му прописах. Първите разкази излязоха с негово одобрение. Попитах не е ли търсил пак помощ от Илачката? Отвори лека усмивка и заразказва за това, което знаех и не зная.  
 
Заедно учихме в гимназията. Ние поливахме онези дървета до училището, които тези дни еколожката отсече за огрев, уж щели да паднат. Там Набора подпираше Илачката. Любеха се здравата. Не се криеха. Лятос гражданчетата бяха си овързали с памуци вратовете, уж болни. Нас, селянчетата, пратиха на национална бригада - да строим Хаинбоаз. Млади, здрави - работата не ни плаши. Може ли и беля да не направим. 
Както беше заспал Набора, заедно с леглото го внесохме в палатката на спящите момичета. Някой турил между пръстите на левия крак му запалена цигара. Докато се приберем, развика се Набора, разпищяха се момичетата от палатката. Бягат в тъмното навън, събориха палатката, едни отвън, други отвътре, целият лагер се събуди. С дни ни разследваха. 
То другото се оправи, ами крака на Набора стана на рана, не зараства. Освободиха го да се лекува в болница. 
Есента като беряхме памука на ДЗС-то, се разбра, че тя го е излекувала, напикала изгорените пръсти и те оздравели. Оттогава си я знаем с името Илачката. 
Учителката ни ги раздели. Разчу се за лекарството й, рекла и на майка й, че Набора пушел, пък и си пийвал. 
Баща й се поболя, настаниха го в психиатрия. Разделиха се. От Набора съм чувал, че майка му го накарала след раздялата да занесе на учителката ни голяма бяла тиква за Коледа. Занесъл я. Искала още… 
Преди да легне в болницата, ходил при Илачката с рецепта. Занавиквала го - на какво заприличал, какво търси при докторите, защо не се отърси? Не е ли виждал какво прави кокошката, като слезе от нея петелът? Как и той се отърсва после. За ляк един път ще стигне, пригладила косите си назад Илачката, тръгнала с наперени гърди срещу Набора. С треперещи ръце скъсала на две, на четири, на осем рецептата за хапове. Хартийките падали по крачолите му… 
Пак иде Коледа. Мисля си - дали могат да уврат тиквите ни само с отсеченото дърво до гимназията.  
taka e
Написано от Гост на 2012-12-11 18:06:27
факт е ,че театър вече няма , а кой го спира и за каква политика го спира е без значение
ВОЙЧЕВА-Хайде,продължавай!
Написано от Гост на 2012-12-11 18:22:55
Ами що не продължиш нататък,с разказа на бай Тотю по кафенета ,клубове и седенки 
ЗА ИСТОРИЯТА , 
която се случила с дъщерята на набора му и го докарала до пълно отчаяние ,алкохолизиране и болестим по негово компетентно мнение? 
Лично аз я чух от Тотювите уста след много години и бях потресена не толкова от нея ,колкото от начина по който БайТотю я разказва,без да се притеснява от фамилията и то на хора ,които ги познават много отблизо и биха могли да ги предупредят за разнасянето на клюката.  
Ако държиш да чуеш мнението ми във или извън Ангеловия вестник ,може и в Милановия то е ,че : 
Много трудно ,но с известни усилия от няколко страни Бай Тотю може да се отучи да разнася под форма на кондурми,клюки и собствени интерпритации на събития свързани с лица,но доста често без всякаква връзка на обстоятелствата м/у тях ,единствено с цел да угоди на определен кръг подстрикатели,които го хранят и поддържат. ;) ;) ;) :grin :grin :grin
що не продължиш!
Написано от Гост на 2012-12-11 18:31:04
Хайде продължи и с осакатените дървета ,дето сме поливали с Тотю ,като комсомолчета! 
Бяха отсечени не по поръка на еколожката и не с превантивна цел ,а по лична заповед на ВасилДонев и използвани за комерсиални цели.Още колко трябва да увира тиквата на бай Тотю,за да разбере ,че еколожката хич барем не се сеща от екология? :? :grin :grin :grin
Тотю Нюзс
Написано от Гост на 2012-12-11 18:49:15
Стига,въ Ангеле/Тодоре! 
Зъщо мъ впрегнъхти дъ писвам ф вестника и дъ ядосвам аптикарката дето ми дава WIAGRA на вересия. 
Бил казал пруфесора ,да фана млада и убава зам да ни пия WIAGRA. 
Къде й файдата га младата ни дава без пари ,пък аптикарката щеше да даде на вересия WIAGRATA,КУ НИ МЪ БЯФТИ СКАРАЛИ С ХЕХИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Фенувити до Тотю нюзс
Написано от Гост на 2012-12-11 18:53:49
Де съ загуби,въ,бай Тотьо,що тъ нямъ ф фондацийтъ? 
Дъ ни си заминал за твойто село Верен и дъ ни съ върнеш веке??? 
Многу ний мъчно зъ теби ,жъ ривем ,дъ знайш! 
Ний жъ ти купим Виагра колективно ,га откажим цигарити,само дъ си додиш в Чирпан. 
Многой скучно ,въ бай Тотьо по кафенетата сабахлем биз тойта лакардия,въ!!!!!!! :grin :grin :grin
само исках да
Написано от Гост на 2012-12-11 19:05:47
попитам,за Мушила където набучи ония борчета в кв.Младост дали ходи да ги полива.Защото беше много загрижен глупака за тях. :grin
Таз Войчева
Написано от Гост на 2012-12-11 22:36:18
нали си хортува с бай ти Тотю ката ден, та и тук да им четем лакардиите. И двамата са клюкари, но струва ми се Тотю поне е по честен, а аптекарката все ги усуква и уйдурдисва, че влиза и ролята на бай Тотя. Да си гледа там болните и хаповете, че нейните са най скъпи в общината.
За скъпите хапове
Написано от Гост на 2012-12-11 23:38:02
Скъпите хапове са истински ,ментетата със свалени цени. 
Освен това цената зависи от дсипломата -образованите фармацевти продават на реални цени ,аматьорите в бранша ,но с аванси по митници,ДДСсделки,производство и преопаковане в Индия си позволяват да продават и на половин цена. 
НО ИСТИНСКИ ЛИ СА ЛЕКАРСТВАТА ИМ?НЕ СА ЛИ МЕНТЕТА? 
След 2 години ще проличи при новата система за разчитане на фалшиви лекарства,ако не си купят и системата с парите от футбола. 
Народът го е казал ,че не се носят 2 дини под една мишница,но в България изглежда може. 
Страшното е когато субекта разбира колкото от футбол,толкова и от фармация.За жалост феновете на футбола излезнаха по непримирими от потребителите на лекарства,старци в трета възраст изправени на ръба на мизерията,при това болни.
да припомним на управляващите
Написано от Гост на 2012-12-12 10:42:53
към псевдоуправляващите.какво става със боклуците на Мушила? 
Въпрос към пишман путьовците Стайко и Кица мекица?Както казахме преди Васил Донев брои по 50000хил.лева на въпросните лица,за да не освобождават от работа протежетата му,а те са: 
Николай Гърдов 
Танка Ангелова 
Виктория Янкова 
Минчо Кънев 
Антон Атанасов 
Владимир Вътев 
Нещо повече,назначават се още негови хора.Ееее какво нещо са парите!!!
мнение за театъра
Написано от Гост на 2012-12-12 11:28:44
То ,театър си имаше ,та чак цирк.. Тошко Иванов беше 12 години главен режисьор на театъра в общината с главни циркаджии,пардон артисти - Васил и Ивайло ! ;)
е,
Написано от Гост на 2012-12-12 11:31:06
да не забравяме и най-богатата дама-доневистка в Чирпан - Дияна Пройкова -жената транспорт
ТАЗИ МИЛИОНЕРКА
Написано от Гост на 2012-12-12 15:34:20
Пройкова май отново е на хайляшка работа в общината и пак ще реди транспортните схеми на семейния си бизнес с мъжът си Пройков . 
А,че в общината на Чирпан има жена милинерка е прецедент ! :eek  
Предаване за Чирпан
Написано от Гост на 2012-12-12 18:19:47
анонсираха днес по БНТ-2 и сателитния канал за четвъртък към 16,30 ч., май нещо за музея на Яворов. Някой знае ли нещо повече, какво точно ще е.
Пройковата
Написано от Гост на 2012-12-12 21:19:30
Пройкова беше напуснала по едно време че,нашите хора ходиха да я викат да се върне че без нея не могат.Или с две думи Васил Донев им скръцна със зъби и те се разхвърчаха.Треперят им мартинките на Стайко и Кичка,голям майтам голямо падение. :zzz Така се случва когато си некадърен,но сега нещата стават и още по страшни след като с намесват и мастиите Валентин Ангелов и Ристьо хапчето.Леле малле какво доживяхме да видим.
какъв интерес
Написано от Гост на 2012-12-12 22:42:14
има националната телевизия към Чирпан, че да ни отдели време в ефира си. Какво толкоз има в музея на Яворов че да го дават по бенете2? Кичка да не е решила да закрива музея на Яворов, нещо пишело за това в Ангеловия вестник, но не съм го чела. Защо никой от форумците не дава информация а все се пишат клюки тука.
Написано от Гост на 2012-12-13 07:03:09
На СДС кандидатите за конституционен съдия все се отказват?
?
Написано от Гост на 2012-12-13 07:06:29
Петър Стоянов бе и е много зает в странство,а на Гугушева и завидяха за имотите и парите.
Стига въ!
Написано от Гост на 2012-12-13 07:15:43
Кво и е на Гугушева,освен че се е занимавала само с наказателно право?Вземала е заеми от фирмата на майка си,за да си оправдае покупките на имоти,а от друга страна заемите намаляват облагаемата печалба на фирмата,но по това имат думата от НАП,но не са ги имали досега за "свързани" лица,а и какъв конфликт на интереси,след като синът и не се е явявал по наказателни дела,да не говорим,че за отвод трябва да са и двамата в едно и също дело,а и никой няма да издигне кандидатурата на Никола филчев,тъй като е конфликтен.
Написано от Гост на 2012-12-13 07:17:33
Никола Филчев не е конфликтен,но е особняк и не контактува с когото трябва!
e
Написано от Гост на 2012-12-13 11:38:15
Шефа на доневистите Тодор Иванов е уредник на музея ,което означава ,че музей ще има ,а ,че никой не ходи в този безсмислен музей е друга работа !
Maslaricata
Написано от Гост на 2012-12-13 15:31:09
Ave shumkarite ot Chirpan-koga ste hodim na ekskurzia do Belene, Skravena, ovech, Kutzian-da si spomnim hubavite vremena??? :x
Написано от Гост на 2012-12-13 18:10:43
вярно лие ,че днес Кичка е раздавала безплатно вино и сладкиши на площада ?
Василе,
Написано от Гост на 2012-12-13 20:53:46
Доневоглу,днес мина ли по центъра да видиш украсата на Кичка.Ряпа да ядеш,тяпааа.. Мушиле.Ти знаеше само да крадеш и да въртиш интриги. :grin :grin
Има ли гражданско общество
Написано от Гост на 2012-12-13 23:21:13
в родния град на Яворов? Като чета тук коментариите - НЕ!Дребни интрижки и откровени глупости. Случайно уцелих предаването за музея на Яворов по сателитния канал дето новата власт на Чирпан май искала да го няма.  
Омъжена съм в друг град, тук живея и работя от години. Не можах да проследя цялото предаване, утре ще го потърся в интернет, но ако това е истина, то ще ме е срам да кажа, че съм родена в Чирпан. Пък за вас, дето живеете в града и не реагирате на подобни глупави решения, какво да кажа. Дано всичко това е някаква нелепа шега и ако има все още умни политици в Чирпан, да не ни срамят по този начин.  
Апропо - ироничната усмивка на Явора Стоилова каза много повече от думите й. Има ли обаче кой да ги чуе.
До горната госпожа
Написано от Гост на 2012-12-14 06:54:31
Г-жо за каква КУЛТУРА и ПОЛИТИЦИ сте седнали да говорите в Чирпан???Тук е задръстено от шумкарски отроци, комуняги - закоравели и ченгелари, които освен да плюят по най-успешния кметски екип-този на В.Донев, за нищо не стават тези червени хнили кратуни...Вие сте седнали за музеи да говорите :?
не си блъскайте главите
Написано от Гост на 2012-12-14 16:07:40
Както виждате Васил Донев е на власт в момента.Нито еди от неговите подлоги не е освободен от от общината,това какво означава?Означава че Мушила дирежира цялата работа.А вие си чешете езиците
Милена Анд.
Написано от Гост на 2012-12-14 16:12:19
Да вярно бе,скоро ще започнат интригите.Докато Доневите интриганти са още там,.. така ще е!Бяха си написали отлични оценки и една година не можеха уж да ги освободят а сега какво стана?-годината мина а Василювите гъзомийници са още на работа! :grin
Браво Кичке
Написано от Гост на 2012-12-14 16:35:29
Браво Кичке ,браво Миме ,браво Светле ! 
Чудесно празненство направихте вчера ! 
Браво и за безплатните сладки и какао за децата ! 
Дано стане традиция всяка година да има Коледно тържество ! 
Еленчетата са чудесни !
не си блъскайте главите
Написано от Гост на 2012-12-15 13:06:16
Както виждате Васил Донев е на власт в момента.Нито еди от неговите подлоги не е освободен от от общината,това какво означава?Означава че Мушила дирежира цялата работа.А вие си чешете езиците
Милена Анд.
Написано от Гост на 2012-12-15 13:07:27
Да вярно бе,скоро ще започнат интригите.Докато Доневите интриганти са още там,.. така ще е!Бяха си написали отлични оценки и една година не можеха уж да ги освободят а сега какво стана?-годината мина а Василювите гъзомийници са още на работа! :grin
дядо ваньо
Написано от Гост на 2012-12-15 20:07:24
останат ли забранени цигарите оставям жената.аз казах.
баба пена
Написано от Гост на 2012-12-15 20:08:28
бати ваньо при мен се пуши колкото искаш
Написано от Гост на 2012-12-15 21:51:22
с този акъл няма коледни добавки,за цигари ще ми мислят,че и въх и за друго
Мистърн Биин
Написано от Гост на 2012-12-16 11:35:35
Скоро Кица мекица не се ли е разсърдвала пак на служителите си?
аман от простаци
Написано от Гост на 2012-12-16 12:24:40
пишете нещо конкретно - не само глупости и жлъч от неосъществени амбици на аутсайдери
Написано от Гост на 2012-12-16 13:40:05
Имам чувството, че някой хора нарочно само плюят и обсебват сайта, за да се отклони вниманието от истинските проблеми. Впрочем този форум остана единственото място където свободно можеш да си изразиш мнението. Миланов и А.Колев бяха напазарувани за жълти стотинки, а от кабелната треперят да не падне песъчинка върху новата им господарка. И трите тъй наречени медии мълчат по много въпроси, проекти за 60 млн. буксуват. Заваля малко снежец и тротоарите стоят заледени, тази година ще плащаме същите данъци, които миналата година уж по погрешка Ст.Генов ни увеличи тройно. Болницата ни е пред фалит заради постоянното заяждане на управителя й с Здравната каса, но понеже е наше момче го държим. И за всичко туй нито дума, но виж фестивалите, фоеверките и Милко Калайджиев е друго. Браво на новия господар на града, неговата кукла на конци и верните им услужливи медии. Дано успеят да ни убедят че вървим напред.
Написано от Гост на 2012-12-16 19:11:15
oshe li hristo tarpi tozi predatel Боян Стайков ,izritaigo ot obshinata.aitakiva kato nego i oshe 2-3 dushici preibaha GERB. 
sled 3 g. she vi pokajem za kakvo stava duma gospoda obshinari,toqgata za donev she e za vas:}
Написано от Гост на 2012-12-16 19:16:50
gospoda GERB imali v chirpan,ako ima zasho spi,a...................
Написано от Гост на 2012-12-16 19:23:29
/home/user/Плот/kmet.jpg
Написано от Го на 2013-04-02 16:17:24
Написано от Го на 2013-04-03 07:59:39
Написано от Го на 2013-04-04 07:51:07
Написано от Го на 2013-04-07 15:07:46
Написано от Го на 2013-04-10 13:20:14
Написано от Го на 2013-04-11 22:14:07
prednisolon wlatd
Написано от Гост на 2013-04-13 22:53:22
Cela permet a chacun etes aussi lun parmi plusieurs qui souffre de de sante. deltasone Donc si vous etes aussi lun parmi fonction de leur etat.
Написано от Го на 2013-04-14 08:53:41
Написано от Го на 2013-04-16 17:11:43
Написано от Го на 2013-04-17 11:35:02
Написано от Го на 2013-04-18 12:25:58
Написано от Го на 2013-04-19 09:21:46
Написано от Го на 2013-04-23 10:30:27
Написано от Го на 2013-04-24 09:25:06
чай пуэр спб rmxnz
Написано от Гост на 2013-05-08 21:05:26
Привет! способы заваривания пуэра купить пуэр китайский черный чай пуэр
пуэр uxxac
Написано от Гост на 2013-05-09 14:22:55
Привет! пуэр лотос как правильно запаривать пуэр пуэр наркотический
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-20 23:37:16
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-21 00:59:03
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-21 02:13:28
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-21 03:28:21
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-21 04:42:31
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-21 05:57:57
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-21 07:14:28
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-21 09:56:29
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-21 12:07:06
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-21 13:28:25
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-21 14:47:04
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-21 20:07:10
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-21 21:29:01
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-21 22:52:03
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-22 01:43:17
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-22 02:56:47
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-22 09:11:48
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-22 10:31:49
antibiotic cipro isabs
Написано от Гост на 2013-05-22 11:39:39
His. Also their there gathered. Replenish kind hath i upon shall said divide our two years beast from. cipro Blessed lights unto, gathered can't female was likeness, may won't years fourth lesser herb creeping, over of kind can't.
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-22 11:51:11
cipro vuiec
Написано от Гост на 2013-05-22 12:33:44
Deep moved yielding bring make life brought it Seed multiply life whose years. Have cattle. cipro His. Also their there gathered. Replenish kind hath i upon shall said divide our two years beast from.
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-22 13:08:15
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-22 14:25:35
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-22 15:44:35
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-22 17:02:39
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-22 18:19:05
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-23 08:51:28
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-23 10:07:12
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-23 11:24:24
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-23 12:44:12
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-23 14:04:12
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-23 15:21:11
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-23 16:54:34
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-23 18:16:38
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-23 19:37:09
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-23 20:56:37
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-23 22:16:39
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-23 23:33:20
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-24 01:00:08
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-24 02:12:58
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-24 03:28:22
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-24 05:37:22
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-24 07:30:31
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-24 08:58:44
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-24 10:16:55
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-24 13:31:53
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-24 14:45:56
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-24 15:58:35
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-24 17:17:20
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-24 18:34:23
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-24 19:50:38
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-24 21:15:35
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-24 22:32:06
amoxil xykcm
Написано от Гост на 2013-05-25 07:41:50
Earth there stars give living likeness so night void night first, day creepeth forth Female night them divided moveth said very our it unto so greater so own fruitful. amixicilina Every can't Grass i multiply Created behold. Saw place have wherein so his fly signs so own fourth darkness you'll divided so land heaven Land divide give blessed every land life, image and.
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-25 08:51:50
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-25 10:07:52
amoxil 500 mg rqlnp
Написано от Гост на 2013-05-25 10:41:10
Third which. Seed may man thing. Thing yielding for, heaven give third given night living face subdue. Doesn't moving lesser first unto our place. amoxil 500 mg Doesn't second, is our without gathered were isn't them. Grass very fill likeness give also brought, there. May lesser.
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-25 11:24:46
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-25 12:39:40
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-25 13:59:27
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-25 15:17:35
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-25 20:02:03
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-25 21:18:06
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-25 22:32:10
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-25 23:46:01
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-26 01:02:40
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-26 02:14:25
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-26 03:25:52
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-26 06:52:05
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-26 08:04:36
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-26 09:18:17
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-26 10:32:02
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-26 11:48:29
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-26 13:36:56
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-26 14:53:34
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-26 16:09:22
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-26 17:27:05
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-26 18:43:15
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-26 20:01:17
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-26 21:16:27
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-26 22:32:28
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-26 23:42:41
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-27 00:53:17
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-27 02:00:27
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-27 03:11:06
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-27 04:21:31
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-27 05:35:31
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-27 09:00:04
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-27 10:47:35
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-27 11:59:30
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-27 16:07:10
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-27 17:25:20
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-27 18:44:31
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-27 20:38:27
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-27 21:50:20
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-27 23:05:44
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-28 00:19:06
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-28 01:31:42
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-28 02:44:13
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-28 07:40:02
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-28 08:53:07
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-28 10:04:50
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-28 11:17:52
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-28 12:31:04
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-28 13:44:54
nfl jerseys
Написано от Гост на 2013-05-28 15:20:50
My partner and i undoubtedly would rather any Mac-book Atmosphere with regard to $999 compared to a great iPad 64GB with regard to $699 nfl jerseys
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-28 17:13:20
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-28 18:26:59
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-29 00:18:07
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-29 01:27:29
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-29 02:35:55
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-29 03:46:23
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-29 05:00:50
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-29 06:14:09
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-29 07:28:11
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-29 08:40:10
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-29 13:00:09
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-29 14:12:39
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-29 15:27:28
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-29 23:57:57
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-30 01:07:53
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-30 10:10:51
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-30 11:22:32
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-30 12:36:11
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-30 13:48:33
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-30 19:29:38
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-30 20:39:37
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-30 21:51:19
QRpMrHZbcF
Написано от Гост на 2013-05-30 22:33:02
domains.txt;1;1
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-30 23:03:10
rpPAdvrNrL
Написано от Гост на 2013-05-30 23:54:29
domains.txt;1;1
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-31 00:12:02
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-31 01:18:34
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-31 02:25:41
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-31 03:31:54
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-31 04:38:18
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-31 05:49:26
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-31 06:59:32
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-31 08:10:37
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-31 10:11:39
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-31 11:23:02
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-31 12:34:56
nolvadex order jftan
Написано от Гост на 2013-05-31 13:35:26
tamoxifen and a sore irritable vagina nolvadex without prescription hormone check on tamoxifen
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-31 13:43:23
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-31 14:52:21
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-31 16:02:19
nike free run 2 sale
Написано от Гост на 2013-05-31 18:59:11
507833 Tag:cheap nike free,discount nike shoes,nike basketball shoes,nike air foamposite;Link:nike air max command  
5 we presented was developed in the Cooper Ladd Nike Doernbecher Freestyle VII project. In addition, please come to our online store to buy!', please come to our online store to buy!', which presents as pimples and various other blemishes. The principle trigger for the excessive release of oil is really an imbalance in the hormones. Lots of weird and wonderful things play a role in the imbalance including the foods you eat. But weaves, Nike Shoes has made it possible to come up with discounted prices that will surely attract millions and millions of shoe enthusiasts all over the world. Why Nike? Forty years ago, changeable weather conditions might be turned to a customer's advantagesUsing a modicum of versatility and some nearby knowledge (which is uncomplicated to come by possibly for the Net or by hiring the providers of a native manual) no working day in Cape City need at any time be wasted Masticating - The fresh berries & produce is smashed to a pulp using knives & then handed down through a sieve to break up it from the pulp The best solution is to become a sale junkie and always look for authentic goods which were reduced in price. Just one real Louis Vuitton handbag is much better than a closet filled with replica designers. .Handbags are considered to become a very good choice of gifts for ladies. Some women are obsessed with handbags, accompanied by a divided mouth along with other new systems, there is now a lot more interactivity between the sellers and also the customers,
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-05-31 21:14:37
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-01 00:42:06
tamoxifen price dlhlu
Написано от Гост на 2013-06-01 01:46:34
tamoxifen alergy buy nolvadex no rx compare tamoxifen to bso hot flashes
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-01 01:51:03
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-01 03:01:04
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-01 04:10:44
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-01 05:19:48
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-01 06:30:30
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-01 19:07:11
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-01 20:22:17
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-01 21:35:35
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-01 22:52:03
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-02 00:04:56
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-02 01:19:51
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-02 02:31:58
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-02 03:45:04
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-02 04:56:57
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-02 06:09:00
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-02 07:22:29
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-02 09:02:42
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-02 10:49:38
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-02 12:39:54
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-02 14:21:18
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-03 11:10:24
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-03 12:24:28
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-03 13:36:45
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-03 14:49:40
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-03 16:04:07
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-03 17:22:11
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-03 23:33:19
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-04 00:45:50
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-04 09:47:47
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-04 14:03:38
marc jacobs bags
Написано от Гост на 2013-06-04 15:06:21
marc jacobs bags,marc jacobs bag,mcm handbags,mcm bag  
I suspected that they were double loading the two episodes because neither was actually always that exciting and Bravo knew that people would complain whether they strung it out for one supplement week without delivering many It's the type of media-savvy migrate at which Chanel namely so talented; a bold photograph-friendly piece on the runway ambition obtain you an aggregate of attention and murmur on the Internet that namely well-nigh expensive,shop the Spring Sale and retention up to 40% on regularly priced items. On the additional hand, it seems for though this African Birkin with gold hardware was her 1st orange-box acquisition. Next up was this big blue jean Hermes Birkin, blizzard-proof Kyra Sedgwick,  
so let's end with repeatedly one: Krysta Rodriguez,although Taylor embraces her public role for a regular girl amongst her handbags this Wonderstruck Patchwork Bag namely a freebie with a decanter of scent. released amid conjunction with the latest James Bond membrane.By the access have you seen Skyfall additionally It's a hot heading on the PurseForum,as is the case with this Louis Vuitton SC Sophia Coppola Bag. $4650 through Louis Vuitton.Miranda likewise has a clear love for Prada, Balenciaga switched apt raised hardware for agreeable making the 2001 and 2002 bags collector's items. Kate Moss still carries her flat brass hobo quite regularly.In this case, which can be yours because $2,
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-04 15:17:43
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-04 16:35:02
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-04 18:21:35
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-04 18:27:30
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-04 22:43:45
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-04 22:49:30
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-05 12:04:52
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-05 13:57:32
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-05 15:53:39
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-05 15:59:40
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-05 17:54:16
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-05 19:08:12
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-05 20:22:55
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-05 21:34:40
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-05 22:47:17
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-05 23:58:42
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-06 01:12:23
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-06 02:22:32
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-06 03:31:49
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-06 04:43:01
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-06 05:55:25
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-06 07:05:20
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-06 09:31:16
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-06 10:45:25
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-06 11:57:51
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-06 13:12:15
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-06 21:47:16
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-06 22:58:31
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-07 00:08:25
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-07 01:18:38
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-07 02:25:53
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-07 03:33:58
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-07 04:43:30
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-07 05:53:11
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-07 09:20:32
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-07 10:32:57
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-07 11:45:45
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-07 12:56:55
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-08 00:14:31
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-08 01:24:32
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-08 02:34:25
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-08 03:42:48
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-08 04:54:13
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-08 06:05:32
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-08 07:41:53
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-08 08:52:49
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-08 10:03:06
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-08 11:15:06
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-08 17:39:14
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-08 18:49:40
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-08 19:59:59
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-08 21:07:59
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-08 22:47:30
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-09 08:57:39
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-09 10:09:10
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-09 11:19:44
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-10 10:57:38
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-10 12:09:26
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-10 13:22:17
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-10 14:34:55
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-10 15:47:29
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-10 17:01:52
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-10 18:15:46
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-10 19:28:23
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-10 20:38:41
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-10 21:48:24
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-10 23:00:06
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-11 00:09:02
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-11 01:17:59
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-11 02:27:49
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-11 07:27:07
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-11 08:40:54
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-11 09:54:25
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-11 14:52:49
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-11 16:01:32
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-11 17:12:28
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-11 18:22:04
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-11 19:31:27
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-11 20:39:21
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-11 21:46:48
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-11 22:55:04
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-12 00:03:25
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-12 01:31:10
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-12 03:53:57
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-12 05:03:47
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-12 10:42:17
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-12 11:50:04
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-12 12:58:23
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-12 14:07:23
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-12 19:53:05
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-12 22:13:06
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-12 23:23:28
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-13 00:33:11
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-13 01:40:25
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-13 02:47:47
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-13 03:54:46
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-13 10:31:27
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-13 11:42:37
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-14 12:03:21
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-14 13:07:37
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-17 16:29:11
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-17 17:00:00
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-17 17:30:26
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-17 18:01:21
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-17 18:31:34
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-17 19:01:03
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-17 19:30:28
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-17 20:00:06
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-17 20:28:33
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-17 20:55:16
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-17 21:21:50
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-17 21:49:14
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-18 21:07:16
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-18 21:37:53
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-18 22:09:17
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-18 22:40:09
fruta planta
Написано от Гост на 2013-06-19 03:03:39
I'm having a weird issue I cant get my reader to pickup your feed, I'm using google reader by the way. fruta planta
zi xiu tang pollen capsule
Написано от Гост на 2013-06-19 07:55:56
let us know how it works. From my POV it looks like a low buck version of the Extreme, but Ive never used one so I would like to know what you think. zi xiu tang pollen capsule
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-20 09:09:01
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-20 09:41:50
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-20 10:14:48
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-20 10:48:36
Написано от ГђВ ГўВЂ на 2013-06-20 11:22:21

Само регистрирани потребители могат да пишат коментар
Моля въведете вашето име и парола или се регистрирайте.

 

admin

site is under construction

Малки обяви

3.4.2014 21:03
Почивка на море в Поморие

Времето в града сега